Dodaj do ulubionych

pytanie o bezpłatny program in vitro

24.10.11, 10:24
czy oprócz Novum któraś klinika też prowadzi taki program?
Obserwuj wątek
    • edytka8080 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 24.10.11, 10:36
      witam! ja podchodziłam do takiego programu ale w Białymstoku w klinice kriobank w tamtym roku i w tym roku
      • gingers2 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 24.10.11, 11:01
        w tym roku podchodziłaś to kiedy dokładniej
        • edytka8080 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 24.10.11, 11:51
          styczeń 2011 in vitro , marzec krio ,czerwiec in vitro
          • gingers2 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 24.10.11, 12:29
            edytka8080 napisała:

> styczeń 2011 in vitro , marzec krio ,czerwiec in vitro

wiem że teraz w Novum jest bezpłatny program ale niestety miejsc juz nie ma moze ktoś wie czy w innych klinikach(ce) jest również taki program prowadzony
            • kiszczynska Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 17:36
              skoro nie stac cie na platne in vitro, to jak ma cie byc stac na planowane dziecko!!??
              • ya-smin Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 20:10
                rzadko sie udzielam na forum ale wyjątkowo poruszyłą mnie durna odpowiedz powyżej!

wydanie kwoty ok 12tys jednorazowo na invitro to jest dla wielu osob marzenie nie do spełnienia .... mnie tez nie bylo na to stac , czekalam w niemocy 2 lata az bede mogla wziasc kredyt na invitro (niestety nie powodlo sie) teraz mam kredyt do splaty i mysle nad kolejnym invitro ale rowniez z takiego programu... co nie oznacza ze nie stac mnie na dziecko ....sadbez przesady

skoro jesteś taka bogata i Cie stac to gratuluję, ale nie ma potzreby dolowac jeszcze bardziej ludzi ktorzy maja i tak wystarczajaco duzo rozterek ....
                • niunia.n123 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 20:13
                  pięknie to napisałaś mi też ciśnienie podniesło jak to przeczytałam
                • ya-smin Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 20:14
                  tez jestem ciekawa czy cos sie szykuje w najblizszym czasie nap bylabym zainteresowana invitro do skutku ale we wroclawiu (na razie jest tylko w gdyni)coprawda sie placi ale za wiele prob (max 2 lata)
                  nie wiem skad bym wziela na to pieniazki bo splacam nieudane in vitro , nie stac mnie na invitro bo nie mamy mozliwosci uzberania takiej kwoty.
                  chyba tam zadzwonie i sie spytam czy moze planuja
              • niunia.n123 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 20:12
                co za odpowiedz !!!!!!!!!!!!!
              • aasb Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 27.10.11, 21:26
                kiszczynska napisała:

> skoro nie stac cie na platne in vitro, to jak ma cie byc stac na planowane dzie
                > cko!!??

Durna Babo! a nie stać Cię na odrobinę delikatności i kulturę?
              • lili2010 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 03.11.11, 11:15
                to jest chyba najurniejsza odpowiedz jaka w zyciu widzialam !!! Mam jedno dziecko i jak najbardziej mnie na nie stac, na kolejne rowniez a wydanie 13 tys na totolotka to chyba dla nikogo nie jest pikus. Brak slow dla takiej glupoty jaka reprezentujesz. Jak nikomu zle nie zycze to Tobie takich doswiadczen i rozterek jak my tu mamy jak nakbardziej. Oby zycie nauczylo Cie pokory i rozumu przede wszystkim.
              • katkra75 Re: pytanie o bezpłatny program in vitro 03.11.11, 11:46
                napadnie na bank, da w łeb komus Twojego pokroju i durnych pytan nikt nie bedzie wiecej jej zadawac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka