Dodaj do ulubionych

pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach

IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:00
jestem po poronienu ktore skonczylo sie lyzeczkowniem w 6 tygodniu. Cieszylam
sie ze dostalam wreszcie po 6 tygodniach @, ale dzisiaj(2 dc) jestem po
prostu przerazona tym co sie ze mnie wydostalo. jest to tak jakby splaszczony
pecherz o srednicy 5 cm! czy ktos wie co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • Gość: mela Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:05
      prosze niech sie ktos odezwie
      • Gość: nalo Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 11:21
        Dziwne to co piszesz. Nie mialam lyzeczkowania, ale u mnie przy poronieniu
        samoistnym tez "cos" takiego wypadlo, moze wiec wylecial z Ciebie pecherzyk
        plodowy? To znaczyloby jednak ze nie oczyscili Cie dokladnie podczas
        lyzeczkowania...tak mi sie wydaje. Robilas bete po zabiegu? Jesli nie, sprawdz
        teraz, tak na wszelki wypadek. Jesli nadal bylaby wysoka to znaczyloby pewnie
        ze nie oczyscili wszystkiego. Moze odezwie sie ktos bardziej doswiadczony. Jak
        nie, zadaj to pytanie na forum "poronienie", na pewno ktos Ci cos napisze. I
        jeszcze jedno, moze najlepiej spytac sie gina? Trzymaj sie, wiem jak sie teraz
        czujesz sad
        • Gość: mela Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:25
          robilam bete 3 tygodnie po poronieniu i bylo 0. tylko ze pecherzyk na usg mial
          srednice 1 cm, wiec skad tutaj takie kilkucentymetrowe cos?
          • kasiaba1 Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach 18.06.04, 11:37
            Witaj, dziewczyny tu coś kiedyś pisały o wypadniętej śluzówce macicy, a może to
            coś to jakby taki strupek po łyżeczkowaniu, nie na darmo trzeba odczekać ze
            staraniami.
            Wydaje mi się że to nic grożnego, jednak na pewno wyglądało to przerażająco.
            • Gość: mela Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:45
              tylko zawsze jakos inaczej sobie wyobrazalam sluzowke macicy, napewno nie jako
              cos takiego skorzasto-pecherzowego
              • maretina Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach 18.06.04, 11:48
                Gość portalu: mela napisał(a):

> tylko zawsze jakos inaczej sobie wyobrazalam sluzowke macicy, napewno nie
                jako
                > cos takiego skorzasto-pecherzowego
                ja myslalam, ze ona jest delikatna, ato kawal skory ukrwionej po prostuwink)))
                • Gość: mela Re: pierwsza @ po poronieniu-ogromny strach IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:50
                  no tak to wlasnie wygladalo. moja niewiedza mnie keidys zabijewink
      • maretina melu. 18.06.04, 11:29
        moze na raz zluszczyla sie cala sluzowka macicy, ja tak mialam po poronieniu.
        jesli sie obawiasz idz do gina na usg, to sie uspokoisz.
        • Gość: mela Re: melu. IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:38
          dzwonilam do mojej gin, powiedziala ze nie mam sie tak denerwoowac (ze macica
          musi sie oczyscic), tylko po co w takim razie byl ten caly zabieg? i przyjsc w
          przyszlym tygodniu
          • maretina Re: melu. 18.06.04, 11:39
            Gość portalu: mela napisał(a):

> dzwonilam do mojej gin, powiedziala ze nie mam sie tak denerwoowac (ze macica
            > musi sie oczyscic), tylko po co w takim razie byl ten caly zabieg? i przyjsc
            w
            > przyszlym tygodniu

pierwsza @ po poronieiu jest inna, nawet po zabiegu lyzeczkowania macica
            jeszcze raz sie oczyszcza sama.
            • Gość: mela Re: melu. IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 11:42
              juz jestem spokojniejsza, dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka