Dodaj do ulubionych

zdecydowalam sie na Novum

IP: *.aster.pl 08.07.04, 10:30
zaczęłąm panikować i to mi sie wcale nie podoba. tyle czytałam od Was o
novum, że postanowiłam się tam sama wybrać. może pomogą. kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • ajk74 Re: zdecydowalam sie na Novum 08.07.04, 10:33
      i tu zaraz zacznie się problem, bo ile nas tyle zdańwink)) ja chodzę do dr
      Wojewódzkiego i jestem bardz zadowolona. mam nadzieję, że będę zadodowolona z
      wyniku. zaa niej wiecej tydzień rozpoczynam cykl długiego protokołu.
      Dr W. jest kompetentny, wszystko zawsze mi tłumaczył, nie mam zadnych
      zastrzeżeń. Ale tam wszyscy są tak naprwdę ok. Powozenia
      Agnieszka
      • Gość: dorotawey1 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:42
        Witam! też polecam dr.Wojewódzkiego ,godny polecenia jest dr.Zamora a jeżeli
        wolisz kobietę to dr.Sowińską.Osobiście leczyłam się u dr.Wojewódzkiego i mam
        już roczną córeczkę.Pozdrawiam!!
        • Gość: nalo Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 12:00
          Polecam tez dr Taszycka, pozdrawiam
        • Gość: cetka Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 22:00
          to niesamowite - bez wchodzenia w szczegoly - wymienilas wszystkich tych
          lekarzy, ktorych ja omija szerokim lukiemsmile))) jednym zabraklo kompetencji, a
          innym kultury osobistejsad ale pozostale lekarki sa cudowne - taszycka,
          staroslawska, zygler, halama.
          • Gość: dorotawey1 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:24
            Cetko ale ani Wojewódzki ani Zamora nie czepiali się mojej wagi smile)
            • maretina Re: zdecydowalam sie na Novum 22.09.04, 22:26
              kilka watkow nizej monika napisala, ze wlasnie zabito jej meza. moze nie
              podciagajmy tego watku moze dziewczyny. zalozcie nowy o lekarzach z novum jesli
              moge Was prosic. monika napisala ze to kres jej staran.... stracila mezasad
            • Gość: cetka Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 22:29
              mi tez nie - zaden lekarz z novumsmile poszlo o co innego...
    • Gość: Kama Re: zdecydowalam sie na Novum IP: 80.72.34.* 08.07.04, 12:02
      I dr.Starosławską.
    • mala00 Re: zdecydowalam sie na Novum 22.09.04, 23:12
      Taszycka jest skuteczna ale b.zimna.Wojewódzki też godny polecenia tylko mam
      wrażenie że nie zawsze mu się chce.Oboje z pewnością są świetnymi specjalistami.
      • angieblue26 Re: zdecydowalam sie na Novum 23.09.04, 09:34
        Ja polecam Pania Doktor Golawska z Novum, bylam u niej trzy razy, gdyby nie
        odleglosc ( mieszkam we Francji ) leczylabym sie wlasnie u niej.
    • Gość: melena2 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.mos.gov.pl 23.09.04, 12:43
      A ja właśnie porzuciłam Novum... A o dr. Zamorze mam złe zdanie. Brak kultury.
      • Gość: Kama Re: zdecydowalam sie na Novum IP: 80.72.34.* 23.09.04, 12:47
        Hmm...meleno czy mogłabyś coś więcej na ten temat powiedzieć ?
    • Gość: masza76 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 13:26
      Dziewczyny, maretina ma chyba rację. Ze względu na osobę autorki wątku i jej
      tragedię (kilka wątków poniżej) może zacznijcie osobny wątek a tu już się nie
      wpisujcie.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka