Gość: monika_i IP: *.aster.pl 08.07.04, 10:30 zaczęłąm panikować i to mi sie wcale nie podoba. tyle czytałam od Was o novum, że postanowiłam się tam sama wybrać. może pomogą. kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajk74 Re: zdecydowalam sie na Novum 08.07.04, 10:33 i tu zaraz zacznie się problem, bo ile nas tyle zdań)) ja chodzę do dr Wojewódzkiego i jestem bardz zadowolona. mam nadzieję, że będę zadodowolona z wyniku. zaa niej wiecej tydzień rozpoczynam cykl długiego protokołu. Dr W. jest kompetentny, wszystko zawsze mi tłumaczył, nie mam zadnych zastrzeżeń. Ale tam wszyscy są tak naprwdę ok. Powozenia Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotawey1 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:42 Witam! też polecam dr.Wojewódzkiego ,godny polecenia jest dr.Zamora a jeżeli wolisz kobietę to dr.Sowińską.Osobiście leczyłam się u dr.Wojewódzkiego i mam już roczną córeczkę.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalo Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 12:00 Polecam tez dr Taszycka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 22:00 to niesamowite - bez wchodzenia w szczegoly - wymienilas wszystkich tych lekarzy, ktorych ja omija szerokim lukiem))) jednym zabraklo kompetencji, a innym kultury osobistej ale pozostale lekarki sa cudowne - taszycka, staroslawska, zygler, halama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotawey1 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:24 Cetko ale ani Wojewódzki ani Zamora nie czepiali się mojej wagi ) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: zdecydowalam sie na Novum 22.09.04, 22:26 kilka watkow nizej monika napisala, ze wlasnie zabito jej meza. moze nie podciagajmy tego watku moze dziewczyny. zalozcie nowy o lekarzach z novum jesli moge Was prosic. monika napisala ze to kres jej staran.... stracila meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 22:29 mi tez nie - zaden lekarz z novum poszlo o co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: zdecydowalam sie na Novum IP: 80.72.34.* 08.07.04, 12:02 I dr.Starosławską. Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: zdecydowalam sie na Novum 22.09.04, 23:12 Taszycka jest skuteczna ale b.zimna.Wojewódzki też godny polecenia tylko mam wrażenie że nie zawsze mu się chce.Oboje z pewnością są świetnymi specjalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: zdecydowalam sie na Novum 23.09.04, 09:34 Ja polecam Pania Doktor Golawska z Novum, bylam u niej trzy razy, gdyby nie odleglosc ( mieszkam we Francji ) leczylabym sie wlasnie u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melena2 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.mos.gov.pl 23.09.04, 12:43 A ja właśnie porzuciłam Novum... A o dr. Zamorze mam złe zdanie. Brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: zdecydowalam sie na Novum IP: 80.72.34.* 23.09.04, 12:47 Hmm...meleno czy mogłabyś coś więcej na ten temat powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza76 Re: zdecydowalam sie na Novum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 13:26 Dziewczyny, maretina ma chyba rację. Ze względu na osobę autorki wątku i jej tragedię (kilka wątków poniżej) może zacznijcie osobny wątek a tu już się nie wpisujcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś