Dodaj do ulubionych

Kraków lub Poznań - klinika, lekarz

21.11.12, 13:30
Chciałabym pogadać z jakimś lekarzem.
Poznać jego zdanie.
Nie chcę tutaj gdzie mieszkam i gdzie się leczę, bo czuję ich parcie na IVF (mimo, że trzech lekarzy powiedziało, że nasienie męża nadaje się do naturalsa).

W grudniu będę w Krakowie i w Poznaniu.
Możecie polecić mi kliniki i/lub lekarza, z którym mogłabym się umówić? Kogoś, kto rzetelnie odpowie na moje pytania.
Obserwuj wątek
    • pigeon23 Re: Kraków lub Poznań - klinika, lekarz 21.11.12, 14:56
      w Poznaniu klinika na ul Polnej, poszukaj w necie dr K Derwich - on przyjmuje prywatnie. Bardzo doświadczony lekarz. Polecam.
      • forma-lina Re: Kraków lub Poznań - klinika, lekarz 22.11.12, 19:14
        A co sądzisz o prof. Pawelczyku? Jestem do niego zarejestrowana, ale kolejki straszne, wizyta 7 marca.
        • swoja_wlasna Re: Kraków lub Poznań - klinika, lekarz 22.11.12, 19:16
          forma-lina napisała:

> A co sądzisz o prof. Pawelczyku? Jestem do niego zarejestrowana, ale kolejki st
          > raszne, wizyta 7 marca.

Znajoma z innego forum u niego była. Po kilku latach starań w swoim mieście.
          Zrobił jej laparo i natychmiast zaszła. Niestety straciła dziecko w 11 tc (genetyka).

Też brałam go pod uwagę, ale skoro mówisz, że takie terminy są, to odpada.
          • forma-lina Re: Kraków lub Poznań - klinika, lekarz 22.11.12, 19:29
            Terminy są straszne, usiadłam z wrażenia. Ale myślę, że najgorzej jest zacząć, bo pani rejestratorka pytała mnie, czy jestem pierwszy raz.
    • samiamidi123 Re: Kraków lub Poznań - klinika, lekarz 27.06.15, 19:07
      Polecam portal kcp.pl tam można znaleźć wielu bardzo dobrych specjalistów. Są podzieleni na odpowiednie specjalizacje oraz miasta Polski. łatwo jest się w nim poruszać dlatego gorąco polecam. Dodatkowo są tam opinie od innych pacjentów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka