Dodaj do ulubionych

Badania przed IUI

01.01.13, 21:14
Witam,
jestem tu nowa, ale czytam Wasze posty już od dawna i pierwszy raz postanowiłam napisać. Mam za sobą pierwszą wizytę u lekarza, który zaproponował 3x iui potem invitro. Wizyta odbyła się w październiku i od tamtej pory mam mega dół. Pewnie każda z Was to przechodziła lub przechodzi....
Ale do rzeczysmile Ponieważ iui zaplanowaliśmy z mężem na luty niestety nie pamiętam czy badania, które nam zlecił lekarz musimy zrobić w cyklu kiedy będzie iui czy mogę to zrobić np. w tym styczniowym cyklu? Jak było u Was?
Pozdrawiam i zyczę wszystkiego spełnionegosmile
Obserwuj wątek
    • boskajola Re: Badania przed IUI 03.01.13, 20:43
      Witaj smile fajnie, ze napisalas, z doswiadczenia wiem, ze to pomoga, tez jakis czas temu tylko zagladałam na forum, a teraz od czasu do czasu klikam smile co do IUI (ja miałam jakies pol roku temu - nieudane), to im badania bardziej aktulane tym lepiej smile, wazne, zeby wyniki były przed zabiegiem. A ggdzie podchodzisz do zabiegu? czytałam tez Twojego drugiego posta i przykre, ze w duzej mierze przechodzisz przez to sama.. u nas starania o pierwsze dziecko, wiec checi są ogromne z obydwu stron. Pamietam, ze na poczatku tez był problem z wysłaniem M na badania, ale teraz jest w pełni zaangazowany, szczegolnie jak widzi, ze nie jest tak łatwo. Mam za sobą poronienie po invitro, niedlugo będziemy podchodzić do crio. Trzymam kciuki za Ciebie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka