Dodaj do ulubionych

dr Wdowiak Lublin

19.01.13, 15:38
witam

szukam informacji na temat doktora Wdowiaka. Sporo wątków dotyczących doktora jest już starych, więc może znajdzie się ktoś, kto teraz leczy się u tego lekarza i zechce się podzielić swoimi wrażeniami. Czy komuś pomógł?
Moja siostra dzięki niemu zaszła w ciążę,ale to było 7 lat temu....

Jak wygląda pierwsza wizyta? Czy jeśli mam pewne swoje badania to jest on w stanie już coś powiedzieć na pierwszym spotkaniu?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • woisna82 Re: dr Wdowiak Lublin 26.01.13, 14:05
      Ja polecam. Jest skuteczny, dobrze diagnozuje i potrafi dobrze dobrać leki. Natomiast jeśli ma robić inseminacje to raczej w Ovum, niż w Ovei. Skuteczność inseminacji zależy od przygotowania nasienia. W Ovei nie ma ani odpowiedniego personelu, ani sprzętu żeby to robić, ta przychodnia nie specjalizuje sie w leczeniu niepłodnosci. Natomiast Ovum wrecz przeciwnie. Mają naprawdę świetnego embriologa co w połączeniu z dobrym lekarzem skutkuje sukcesem.
      Naprawdę wiem co mówię.
      • zoselin1987 Re: dr Wdowiak Lublin 27.01.13, 18:12
        woisna, bardzo dziękuję, że się odezwałaś. Obawiałam się, że mało tu na forum osób z lubelskiego.
        Wybieramy się na pierwszą wizytę w połowie lutego. Możesz powiedzieć jak wygląda pierwsza wizyta? Czy jakieś badania są już robione? Pewnie jakieś usg? A coś poza tym?
        Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka