Dodaj do ulubionych

Witam was dziewczyny

26.07.13, 13:25
Hej dziewczyny może mnie pamiętacie bywałam tu często i czasami pytałam o rady ,tak mnie naszło dzisiaj do was napisać już bardzo rzadko piszę już nawet was nie czytam .Przechodziłam w życiu różne etapy ciążowe że tak napiszę .Przyszedł ten czas pogodzenia się że nie będę matką na in vitro jakoś się nie godzę a adopcję nie jestem gotowa 4 inseminacje hsg laparoskopia i takie tam haszimoto po drodze jedyne pocieszenie ze tsh jest 1 .Już tak nie napieram ,nie myślę o tym nie jest to najważniejsze w moim życiu ale w głębi serca jest smutek .Życzę dziewczynom starającym się by w koncu się udało .
Obserwuj wątek
    • cecylialz Re: Witam was dziewczyny 26.07.13, 13:41
      Witam. nie mówiąc tylko o klinikach w moim mieście a mianowicie w Lądku Zdroju mamy wody i specjalne zabiegi leczące bezpłodność. Pracuję w pensjonacie do którego niejednokrotnie przyjeżdzaja mężczyzni jak i kobiety z takim właśnie z tego typem problemami i otrzymujemy od nich póżniej informacje że wody są cudowne że faktycznie pomogło. Może nie tylko leki dają efekty ale natura też pomaga.
      mamy wody siarkowo-fluorkowe, oraz radonowo-siarkowe
      Właściwości wód radonowych:

poprawa ukrwienia tkanek
      obniżenie ciśnienia krwi,
      obniżenie stężeń cukru, „złego” cholesterolu i kwasu moczowego
      pobudzanie komórek kościotwórczych, przyspieszenie zrastania się kości
      działanie przeciwbólowe, przeciwzakrzepowe
      zwiększenie przepływu krwi obwodowej, zwiększenie ilości hemoglobiny, wzrost lepkości i krzepliwości krwi,
      powstanie zdolności odczulającej i przeciwzapalnej organizmu,
      wzrost diurezy i wydalanie z organizmu niektórych składników, np. sodu,
      przyspieszenie regeneracji uszkodzonych włókien nerwowych
      pobudzenie na osi przysadka - międzymózgowie - nadnercze, a stąd na wzrost czynności wydzielniczej kory nadnerczy, jajników, jąder, przysadki mózgowej i in.,
      poprawa ruchliwości plemników oraz wzrost ich liczby
      korzystne działanie na skórę: przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwświądowe, wygładzające, następuje poprawa elastyczności skóry i przyspieszenie regeneracji naskórka.
      Zapraszam. W takich sytuacjach kwestie finansowe też są bardzo ważne . Nasze miasto nie należy do tych tańszych. Nasz pensjonat posiada naprawde atrakcyjne ceny wwww.willa-cecylia.eu warto przyjechać i próbować zwalczyć problem siłami natury, spacery po górach i pięknych miejscach napewno by odprężyły co równiesz jest jakiegoś typu terapią. zapraszam pozdrawiam i powodzenia!!!
    • primavera34 Re: Witam was dziewczyny 27.07.13, 20:09
      niunia.n123
      dziekuje Ci za ten wpis... Mysle ze dojrzewam to tego samego etapu co Ty... porod martwego synka w 26 tc, 2 nieudane inseminacje, 1 nieudane in vitro, 38 lat... tez niezbyt czesto tu zagladam, bo brakuje tematu dla mnie, az do Twojego wpisu... Zycze wszystkim starajacym zeby sie udalo, ale nie ukrywajmy jakas czesc z nas musi pogodzic sie z porazka i nauczyc sie zyc w pewnym sensie od nowa... Mam poczucie ze zrobilam wszystko co moglam - nie udalo sie... A zycie toczy sie dalej... Nie rozpaczam, po prostu zmieniam plany na przyszlosc... I za wszystkie starajace sie trzymam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka