Dodaj do ulubionych

poduszka pod pupe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:56
Czytajac dis jede z watkow poraz kolejny zostal poruszony temat poduszki pod
pupa i jedni sa za a drudzy przeciw .... wiecie czasami jak duzo przeczytam
o naszym problemi to pozniej jestm glupia bo raz tak a innym razem inaczej.
Ja zawsze stosuje poduszke pod pupe.... a Wy? powinnam to robic czy nie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maretina Re: poduszka pod pupe 10.08.04, 15:58
      nigdy nie stosujesmile. mnie takie dyrdymaly troszke smieszasmile. natomiast nie
      uwazam, zeby poduszka mogla komus zaszkodzic i jesli ktos lepiej sie z nia
      czuje to prosze bardzosmile
    • jutrzenkaa Re: poduszka pod pupe 10.08.04, 17:44
      Ja rowniez do tego rodzaju "wynalazkow" podchodze bardzo sceptycznie. Nie sadze
      aby mialy w czymkolwiek pomoc nie mniej podobnie jak moja poprzedniczka uwazam
      ze krzywdy nikomu nie zrobia. Ja osobiscie nie stosowalam i nie stosuje tego
      rodzaju metod.
    • Gość: megi74 Re: poduszka pod pupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:54
      poduszka pod pupe po stosunku- o tym mowimy tak?
      a ja uwazam ze to nie sa dyrdymaly bo gdyby były to po inseminacji nie
      podkladali by klinow, wlasnie po to mysle by p\dzialac sile grawitacji
    • maretina Re: poduszka pod pupe 10.08.04, 18:00
      mysle, ze po inseminacji podkladaja kliny bo: nasienia jest mniej niz podczas
      ejakulacji "naturalnej", a po drugie podczas naturalnego stosunku nasienie
      dostaje sie do pochwy pod cisnieniem, brutalnie mowiac jest wytrys, czyli
      plemniki wydostaja sie pod wplywem jakiejs sily
      no ale moze moja dedukcja jest bledna?
      • mamalgosia Re: poduszka pod pupe 10.08.04, 18:03
        dobrze myślisz. Ale jeśli kobieta ma problem z zajściem w ciążę, no to chyba
        nie wszystko działa prawidłowo. A więc może właśnie to jest nieprawidłowe?
        Czemu nie pomóc tym biednym plemniczkom?
        • maretina Re: poduszka pod pupe 10.08.04, 18:06
          prawda moze byc straszna: jesli plemniki sa zlej jakosci to lepsza jest
          inseminacja, bo do niej obrabia sie nasienie i nie ma ryzyka, ze patologiczny
          plemnik zaplodni komorke i ciaza zostanie poroniona.
          zatem moze poduszka jest ok, ale dla osob z kiepskim nasieniem, natomiast jesli
          nieplodnosc jest po stronie kobiety to nawet pierzyna pod pupa nic nie zdziala.
        • Gość: cetka Re: poduszka pod pupe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 18:23
          tylko czy aby na pewno pomoc? jak lezysz normalnie, na plecach np., to szyjka
          cala ci plywa w spermie. jak kladziesz poduszke, czy robisz swiece - sperma
          splywa do tylu pochwy.
          • Gość: jess Re: poduszka pod pupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:46
            to co napisala cetka juz nieraz slyszalam wiec stad bylo moje pytanie. kobiety
            ktore maja "zaszczyt" doswiadczyc wpadki nie kladly poduszek pod pupe.....
            chyba przestane to robic. ale chetnie poslucham zdania innych.
            • krztyna Re: poduszka pod pupe 11.08.04, 13:20
              Gdy się starałam, lekarz poradził mi leżeć na boku - żadnych świec i poduszek.
              Pasowało mi to bardzo - prawie nic nie wyciekało i zasypiałam sobie na ramieniu
              męża. Polecam - naturalnie i bez stresów typu, czy już mogę wstać, czy jeszcze
              tak "wisieć", czy nie za nisko, itp...
              • Gość: Jess Re: poduszka pod pupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:48
                wiem ze moze to glupie ytanie ale nurtuje mnie jeszcze jedno zawsze po
                stosunku che mi sie "siku" slyszalam zeby nie sikac bo nasienie wylatuje z
                sila wodospadu czy to prawda????
                • green_eye Re: poduszka pod pupe 11.08.04, 15:10
                  A ja sobie myślę tak; ważny jest dobrej jakości śluz, bo jak się te plemniczki
                  w niego zaplączą, to droga wolna - przelezą przez szyjkę i pognają dalej ile
                  sił w witkach smile i siusianie nie zaszkodzi bo tej części śluzu, która tkwi w
                  ujściu szyjki nie pozbędziesz się siusiając. Dobry orgazm nie zaszkodzi smile bo
                  szyjka pulsując lepiej się otwiera i więcej plemniczków "wyłapie".
                  Co do poduszki pod pupę to chyba dużego znaczenia nie ma. No nie wiem...
                  Tak czy inaczej przy mojej szyjce macicy zgiętej w prawo, zasypiam na prawym
                  boku i może to jest u mnie ten odpowiednik poduszki pod pupę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka