Gość: Pini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:08 Hej Forumowiczki! Mam pytanko: czy bezpiecznie jest brać na własną rękę Castagnus? Czy dobrze zrozumiałam, że może on być później przyczyną poronienia? Pozdrawiam współstarające się ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Castagnus? 20.08.04, 14:11 Ja bym nie brała na własną rękę,najlepiej takie rzeczy z lekarzem sobie uzgodnić.Czasem takie leczenie przynosi więcej szkód niż pozytku.Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Castagnus? IP: 217.153.187.* 21.08.04, 18:09 Bardzo polecam Castagnus. To lek ziołowy. Mnie pomógł i po 3 miesiącach brania, jestem w ciąży!!! Wciąż nie mogę w to uwierzyć, bo staraliśmy się o to ponad rok. Miałam niedomogę lutealną i kilkudniowe plamienia przed okresem. To wszystklo po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych po 5 ich latach brania. Castagnus - tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marka Re: Castagnus? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 11:22 No właśnie, może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, też jestem ciekawa tego środka. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina79 Re: Castagnus? IP: *.waw.sa.gov.pl 23.08.04, 11:43 Dla mnie rewelacyjny środek. Mi wyregulował cykl książkowo 13 dzień piękny pecherzyk, 14 pękniecie teraz czekam na miesiączkę, a po cichutku myślę, iż może się udało ( jestem w 20 dniu cyklu i ciagle pobolewa mnie brzuch). Ponadto po nim i wiesiołku miałam płodny śluz po wielu długich miesiączkach z nieprzenikliwym. Mi z pewnoscią pomógł, ale pewnie to sprawa indywidualna. Bynajmniej ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Castagnus? IP: *.kl.amwaw.edu.pl 23.08.04, 11:47 ja też polecam biorę go już 2 cykl, na własną rękę, i jak najbardziej efektem jest to, że mam mniejsze napięcie przedmiesiączkowe, więcej śluzu i ogólnie czuję się lepiej przed @. No i mam nadzieję, że mnie też pomoże i doczekam się w końcu 2 kreseczek!! Odpowiedz Link Zgłoś
pini1 Re: castagnus 23.08.04, 15:30 Hej dziewczyny, a nie miałyście po tym jakichś ubocznych dolegliwości? Chyba zaryzykuję i wezmę. W razie gdyby coś było nie tak to odstawię i już. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwk1977 Re: Castagnus? 23.08.04, 17:23 Castagnus to rewelacyjny lek!!! Biorę go (na własną rękę)od 2 miesięcy i prl spadła mi z 38,5ng/ml do 21ng/ml. Mam zamiar go brać nadal. Jedynym odczuwalnym u mnie skutkiem ubocznym są delikatne skurcze macicy takie jak przed @. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: Castagnus? 23.08.04, 18:48 Ja tez myslalam o tym zeby brac ten lek na wlasna reke, ale sie jeszcze nie zdecydowalam... Sprawdz czy mozesz zaczac go brac, a potem "gwaltownie" odstawic? Czy nie trzeba tego leku odstawiac lagodnie? Zeby PRL nie wzrosla gwaltownie; Pozdrawiam, Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
pini1 Re: Castagnus? 24.08.04, 11:46 Ja się już zdecydowałam. Będę brać. Wydaje mi się, że jeśli bierze się go przez 90dni, to właśnie 91-wszego dnia gwałtownie go się odstawia. Mam jeszcze ok. 2 tygodnie, więc może jeszcze udam się do gin. Dowalę sobie jeszcze ziółka i wiesiołek no i od dzisiaj przestałam pić kawę Jeszcze lada dzień spróbuję nie pić piwa (. Kto wie-może się opłaci! Odpowiedz Link Zgłoś