Dodaj do ulubionych

Castagnus?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:08
Hej Forumowiczki!
Mam pytanko: czy bezpiecznie jest brać na własną rękę Castagnus? Czy dobrze zrozumiałam, że może on być później przyczyną poronienia? Pozdrawiam współstarające się !
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: Castagnus? 20.08.04, 14:11
      Ja bym nie brała na własną rękę,najlepiej takie rzeczy z lekarzem sobie
      uzgodnić.Czasem takie leczenie przynosi więcej szkód niż pozytku.Pozdrawiam
      Magda
    • Gość: Laura Re: Castagnus? IP: 217.153.187.* 21.08.04, 18:09
      Bardzo polecam Castagnus. To lek ziołowy. Mnie pomógł i po 3 miesiącach brania,
      jestem w ciąży!!! Wciąż nie mogę w to uwierzyć, bo staraliśmy się o to ponad
      rok. Miałam niedomogę lutealną i kilkudniowe plamienia przed okresem. To
      wszystklo po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych po 5 ich latach brania.
      Castagnus - tak!!!
    • Gość: Marka Re: Castagnus? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 11:22
      No właśnie, może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, też jestem ciekawa tego środka.
      Pozdro!
      • Gość: nina79 Re: Castagnus? IP: *.waw.sa.gov.pl 23.08.04, 11:43
        Dla mnie rewelacyjny środek. Mi wyregulował cykl książkowo 13 dzień piękny
        pecherzyk, 14 pękniecie teraz czekam na miesiączkę, a po cichutku myślę, iż
        może się udało ( jestem w 20 dniu cyklu i ciagle pobolewa mnie brzuch). Ponadto
        po nim i wiesiołku miałam płodny śluz po wielu długich miesiączkach z
        nieprzenikliwym. Mi z pewnoscią pomógł, ale pewnie to sprawa indywidualna.
        Bynajmniej ja polecam.
    • Gość: jona Re: Castagnus? IP: *.kl.amwaw.edu.pl 23.08.04, 11:47
      ja też polecam biorę go już 2 cykl, na własną rękę, i jak najbardziej efektem
      jest to, że mam mniejsze napięcie przedmiesiączkowe, więcej śluzu i ogólnie
      czuję się lepiej przed @. No i mam nadzieję, że mnie też pomoże i doczekam się
      w końcu 2 kreseczek!!
    • pini1 Re: castagnus 23.08.04, 15:30
      Hej dziewczyny, a nie miałyście po tym jakichś ubocznych dolegliwości?
      Chyba zaryzykuję i wezmę. W razie gdyby coś było nie tak to odstawię i już.
      Pozdrawiam smile !
    • iwk1977 Re: Castagnus? 23.08.04, 17:23
      Castagnus to rewelacyjny lek!!! Biorę go (na własną rękę)od 2 miesięcy i prl
      spadła mi z 38,5ng/ml do 21ng/ml. Mam zamiar go brać nadal. Jedynym odczuwalnym
      u mnie skutkiem ubocznym są delikatne skurcze macicy takie jak przed @.
      Pozdrawiam Iwona
    • bzubza Re: Castagnus? 23.08.04, 18:48
      Ja tez myslalam o tym zeby brac ten lek na wlasna reke, ale sie jeszcze nie
      zdecydowalam... Sprawdz czy mozesz zaczac go brac, a potem "gwaltownie"
      odstawic? Czy nie trzeba tego leku odstawiac lagodnie? Zeby PRL nie wzrosla
      gwaltownie; Pozdrawiam, Zuza
      • pini1 Re: Castagnus? 24.08.04, 11:46
        Ja się już zdecydowałam. Będę brać. Wydaje mi się, że jeśli bierze się go przez 90dni, to właśnie 91-wszego dnia gwałtownie go się odstawia. Mam jeszcze ok. 2 tygodnie, więc może jeszcze udam się do gin. Dowalę sobie jeszcze ziółka i wiesiołek no i od dzisiaj przestałam pić kawę sad Jeszcze lada dzień spróbuję nie pić piwa sad(. Kto wie-może się opłaci! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka