Dodaj do ulubionych

na łyżeczki....

29.08.04, 12:07
czy ta pozycja sprzyja zapłodnieniu?
jakie pozycje sa najlepsze?
czy to ma jakies znaczenie?
prosze o odpowiedź
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:29
      Hm a jak to wyglądasmile)))).Ja słyszałam o pozycja od tyłu ,wtedy jest głębsza
      penetracja.Możesz spróbować smile))/

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • 17lipiec1976 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:33
        na łyzeczki tzn. na boku
        • pszczolka2 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:36
          Uwielbiam tą pozycje jest poprostu SUPER!!! A od tyłu to prawda jest
          najgłębiej. Na koniec, zawsze bioderka od 15 do 30 minut do góry. Pozdrawiam.
        • magdulka26 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:37
          Achasmile))).Według mnie każda pozycja jest dobra ,ważne jest żeby ten jeden
          maleńki plemniczek ,dotarł tam gdzie trzeba.On juz zrobi swoją robotęsmile))).

Chcę zajść tak jak słoneczko.
          • Gość: aniulekq Re: na łyżeczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 15:37
            Zgadzam się, że każda pozycja jest dobra, ale wiele moich kolezanek zaszło
            właśnie w pozycji od tyłu. Starały się i tak i tak a jednak udało się podczas
            właśnie tej pozycji.
            Zapytacie skąd ta pewność?Niektóre z nich stosowały testy owu od Ewy, a
            niektóre miały monitoring, z resztą po tak długich staraniach to chyba każda z
            nas wie kiedy ma owu smile
    • ewa.analityk1 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 16:01
      najlepsze są pozycje gdzie nasienie jest blisko szyjki macicy stąd poleca się
      pozycję od tyłu dokładnuy opis np. w Sztuce Kochania Wisłockiej
    • maretina Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 16:06
      daruje wam opisow zmagan gimnastyczno-artystyczno-seksualnych, podczas ktorych
      zachodzilam w ciaze, ale wierzcie mi na slowo, ze zaplodnienie mozliwe jest w
      przeroznych wariantachbig_grinDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka