17lipiec1976 29.08.04, 12:07 czy ta pozycja sprzyja zapłodnieniu? jakie pozycje sa najlepsze? czy to ma jakies znaczenie? prosze o odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:29 Hm a jak to wygląda)))).Ja słyszałam o pozycja od tyłu ,wtedy jest głębsza penetracja.Możesz spróbować ))/ Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:36 Uwielbiam tą pozycje jest poprostu SUPER!!! A od tyłu to prawda jest najgłębiej. Na koniec, zawsze bioderka od 15 do 30 minut do góry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 12:37 Acha))).Według mnie każda pozycja jest dobra ,ważne jest żeby ten jeden maleńki plemniczek ,dotarł tam gdzie trzeba.On juz zrobi swoją robotę))). Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulekq Re: na łyżeczki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 15:37 Zgadzam się, że każda pozycja jest dobra, ale wiele moich kolezanek zaszło właśnie w pozycji od tyłu. Starały się i tak i tak a jednak udało się podczas właśnie tej pozycji. Zapytacie skąd ta pewność?Niektóre z nich stosowały testy owu od Ewy, a niektóre miały monitoring, z resztą po tak długich staraniach to chyba każda z nas wie kiedy ma owu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 16:01 najlepsze są pozycje gdzie nasienie jest blisko szyjki macicy stąd poleca się pozycję od tyłu dokładnuy opis np. w Sztuce Kochania Wisłockiej Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: na łyżeczki.... 29.08.04, 16:06 daruje wam opisow zmagan gimnastyczno-artystyczno-seksualnych, podczas ktorych zachodzilam w ciaze, ale wierzcie mi na slowo, ze zaplodnienie mozliwe jest w przeroznych wariantachDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś