Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:43 robiłam test ciążowy od Ciebie 3 dni po terminie @ i wyszła jedna kreska, a @ nie ma dalej jaką czułość mają te teściki? ja sądzę, ze wakacyjny wyjazd i to że byłam chora mogła mi się @ przesunąć, ale nigdy o tyle dni , dziś już jest 5 dzień . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: do Ewy analityk 30.08.04, 09:56 Testy są bardzo czułe o wiele czulsze niż w aptece, u mnie ciążę wykryły 9 dni po owulacji. Na wyjeździe może przesunęła się owulacja i zrobiłaś za wcześnie test, jak coś daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do Ewy analityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:01 napiszę napewno chociaż troszkę bym się bała bo wiesz brałam leki przeciw wirusowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do Ewy analityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:03 niby żadnych objawów ciążowych nie mam od czasu do czasu szczypią mnie sutki i tyle, poprzednio miałam mdłosci, wrazliwość na zapachy, teraz boli mnie tylko głowa, podejrzewam, ze to oznaka zbliżającej się @ ((( ale napiszę napewno)) Odpowiedz Link Zgłoś