Dodaj do ulubionych

Folik - skutki uboczne

IP: *.chr17.1000lecie.pl 17.09.04, 23:30
Czy to możliwe, że po foliku wypadają włosy? Czy któraś tak miała? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • agga1976 Re: Folik - skutki uboczne 18.09.04, 18:42
      nie sadze, zeby przyczyna byl Folik

pozdrawiam
      Agga + 37tyg Malenstwo smile
      • Gość: Kaśka Re: Folik - skutki uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 21:35
        Ja po foliku miałam zapalenie pęcherza. Brałam go przez 3 miesiące i przez cały
        ten okres miałam te niemiłe dolegliwości.
        • Gość: amelka Re: Folik - skutki uboczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:08
          ja mam straszny apetytsad czy wy tez?
    • ewa.analityk1 Re: Folik - skutki uboczne 20.09.04, 08:12
      ja miałam lekkie nudności
    • asiulek_78 Re: Folik - skutki uboczne 20.09.04, 21:41
      Gosiu,
      Mi po Foliku włosy wypadały GARŚCIAMI! Któregoś dnia (przez cały dzień- licząc
      tylko czesanie) policzyłam ich 348 ! Nie wiedziałam po czym. Ale jedyne co się
      zmieniło w mojej "diecie" to to, ze brałam ten cały FOLIK. W ciągu 2 miesięcy
      porobiło mi się tak, że jak złapię włosy w dłoń- to teraz mam ich połowę. Teraz
      już nie biorę foliku- chcę zregenerować cebulki. Zacznę brać kwas foliowy, jak
      juz będę w ciąży. W końcu, jak kobieta sie stara o dzidziusia, to w miare
      szybko się orientuje, że jest w ciąży. Ba! Wiekszość ze starających się wie
      dokładnie którego pięknego dnia/ nocy się TO stało. Więc- jak się zorientuję-
      to zacznę brać, ale z pewnościa innej firmy- może to nie sam kwas foliowy
      powoduje wypadanie włosów, ale jakiś składnik niezbędny do wykonania samej
      pigułki?
      • Gość: Gosia Re: Folik - skutki uboczne IP: *.chr17.1000lecie.pl 21.09.04, 23:55
        Dzięki za wszystkie odpowiedzi! Na jakiś czas przerwałam zażywanie foliku, ale
        teraz znów biorę. Zobaczymy, co będzie. Pozdrawiam ciepłosmile)
    • Gość: Justy Re: Folik - skutki uboczne IP: *.radio.rzeszow.pl 22.09.04, 08:31
      Mi tez po foliku zaczeły wypadać włosy. odstawiłam
    • Gość: Aga lublin Re: Folik - skutki uboczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:25
      ja już kilka lat biorę folik i nic nie zauważylam a włosy jak nigdy są mocne,
      więc to chyba indywidualna sprawa , jak wszystko co dotyczy kobiety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka