Dodaj do ulubionych

IN VITRO Płock

29.03.16, 13:28
Czesc dziewczyny, czy moze ktoras z Was ma jakies doswiadczenia z podejsciem do in vitro w Plocku. Chcialabym tu sprobowac z racji dobrej lokalizacji dla mnie i dobrych opinii. Mysle, ze juz zdecydowalam ale potrzebuje troche wsparcia. Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • deszczowa_pogoda Re: IN VITRO Płock 05.10.16, 18:17
      Ja się staram
    • deszczowa_pogoda Re: IN VITRO Płock 05.10.16, 18:18
      Tzn. jestem po stymulacji, punkcji i pierwszym transferze zarodków. Bez bety jeszcze. A tobie jak poszło/idzie?
      • olga182 Re: IN VITRO Płock 05.10.16, 21:58
        Czesc. Ja będę podchodzić ,ale dopiero jestem na etapie badań .ktory lekarz Cie prowadzi? Będę trzymać kciuki za Was zeby sie udało . smile a jak długo od pierwszych badań u Ciebie trwało przygotowanie aż do punkcji?
      • dkil Re: IN VITRO Płock 07.10.16, 17:10
        Hej. Ja już dawno po punkcji i transferze, niestety nieudanym. Walka trwa nadal...tym razem z kiepskim endometrium... niestety pomimo roznych lekow nie chce rosnac, albo rosnie i szybko sie złuszcza. Teraz cykl stymulowany i cos ruszylo...prawdopodobnie kriotransfer w tym miesiacu. Chociaz wszystko moze sie zmienic z dnia na dzien. Juz przywykłam wink
        • dkil Re: IN VITRO Płock 07.10.16, 17:11
          Bardzo szybko, od badan do punkcji chyba około 3 tygodni.
          • olga182 Re: IN VITRO Płock 12.10.16, 12:44
            Możesz mi napisać jak to wygląda cenowo? Z leków na razie mam tylko menopur, a z badań amh i fsh no i tarczyca pod kontrolą u endokrynologa. Teraz chcę zrobić badania na choroby zakazne. Mam nadzieje że tym razem Ci się uda.Ja to ogólnie boję się tego wszystkiego , no ale cóż, trzeba przez to wszystko jakoś przejść.
            • dkil Re: IN VITRO Płock 18.10.16, 14:36
              Caly pakiet badan krwi Hiv zoltaczka itp to byl koszt ok 650zl. Ja mialam protokol krotki puregon menopur i orgalutran. Teraz czekam na testowanie po crio, jest bardzo ciezko. Czlowiek sie miota, ma nadzieje...nie udaje sie i znow trzeba walczyc. Najwazniejsze to sie nie poddawac. Trzymam kciuki za Ciebie i powodzonka!!! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka