Dodaj do ulubionych

czy normalna tempka??

IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 18.10.04, 23:40
Mierze tempke w pochwie czy majac w dzien ponad 37 to normalna temka?? czy
cos oznacza bo wiem ze utrzymujaca sie taka temka moze oznaczac ciaze ale
chyba jak jest rano mierzona
Obserwuj wątek
    • Gość: dazzle Re: czy normalna tempka?? IP: *.man.polbox.pl 19.10.04, 09:50
      Słuchaj,ale jak i kiedy mierzysz tę temperaturę? Czy obserwowałaś zmiany w
      temperaturze? Podajesz trochę za mało danych, żeby Ci jakkolwiek odpowiedzieć.
      • Gość: ona19 Re: czy normalna tempka?? IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 19.10.04, 12:32
        nie poprostu chodzi mi o to czy tylko prawidłowo jets mierzyc tempke rano czy
        nie mozna jej mierzyc np póxniej??? no dzis miałam po przebudzeniu ok 7 36,2 i
        zasnełam znów wstałam ok 9 i miałam 36,6 a teraz mam 37,3 tongue_outtongue_outtongue_out mierze
        elektronicznym słyszałam ze powinno sie zwykłym mierzyc
        • Gość: dazzle Re: czy normalna tempka?? IP: *.man.polbox.pl 19.10.04, 12:41
          Mierzy się rano po przebudzeniu, ale PRZED WSTANIEM Z ŁÓŻKA! Ok. 8 rano
          temperatura ma naturalną tendencję do wzrastania. Ważne jest, żeby mierzyć o
          tej samej porze w całym cyklu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu -
          v,o,a - wtedy pomiar jest porównywalny i wiarygodny. Nie ma co powtarzać
          pomiaru po wstaniu, bo to już jest inny pomiar, rozumiesz? Rano oznacza - po
          przebudzeniu, przed wstawaniem, bo mierzy się temp. spoczynkową. Poszukaj
          jeszcze na bocianie, albo przez googla pod hasłem "npr", tam dowiesz się
          więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka