Dodaj do ulubionych

Gin od niepłodności w Toruniu

IP: 193.138.110.* 25.10.04, 14:55
Cześć,
Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was mogłaby podać namiary na
dobrego ginekologa od niepłodności w Toruniu. Moja siostra stara się
już od roku, a jej ginekolog oprócz podania Luteiny nic więcej nie robi.

Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala8 Re: Gin od niepłodności w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 25.10.04, 16:15
      Również jestem tym bardzo zainteresowana.
      Wiem, że MISIEKXX swoją walkę zakończyła dwiema kreskami po wielokrotnej
      zmianie lekarza więc może się odezwie i nam coś doradzi.
      MISIEKXX, proszę podaj nam namiary na swojego lekarza, może i dla nas okaże się
      szczęśliwy.

A może są tu jeszcze inne szczęściary z Torunia.
      Jestem bardzo ciekawa.

Pozdrawiam
    • Gość: Nika Re: Gin od niepłodności w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 18:50
      Leczyłam się trzy lata w naszym kochanym Toruniu.... i nic..straciłam
      nadzieję ! Odzyskałam ją dopiero w Gdańsku, kiedy wybrałam się do Invicty.
      Nareszcie się coś dzieje. Czuję, że mam szansę ...Jutro też jade. Może tym
      razem się uda! Niestety dobrego specjalisty od niepłodności chyba w Toruniu nie
      ma.Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.
    • Gość: Gojka Re: Gin od niepłodności w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:05
      Ja zgadzam sie z NIKA. W Torunie nie ma żadnego specjalisty od leczenia ej
      przykrej dla nas dolegliwości. Ja ljeżdżę do Bydgoszczy i muszę przyznać że
      jestem bardzo zadowolona a efekt może już zobaczę w sobotę.
      Pozdrawiam
      Gojka (gojka@plusnet.pl)
    • lenaxx Re: Gin od niepłodności w Toruniu 26.10.04, 21:35
      Witam, ja leczyłam się u dr Paluszyńskiego, ale nie przekonał mnie do swoich
      metod. Denerwowało mnie że przy każdej wizycie musiałam nawijać od początku co
      mi jest i że zapisywał mi co miesiąc inne hormony bez badań.
      Teraz chodzę do dr Stankiewicza, to dzięki jego podejściu do sprawy jestem już
      po HSG i czekam na efekty.
      Szczerze mówiąc licze na wypowiedz MisiekXX.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • Gość: MISIEKXX Re: Gin od niepłodności w Toruniu IP: 158.75.40.* 27.10.04, 10:33
      Witam Torunianki!
      Każda z nas jest inna i potrzebuje innego leczenia - musicie o tym pamiętać!
      Rzeczywiście prawdą jest, że u nas w Toruniu nie ma dobrego lekarza nawet
      inseminacji nikt nie chce się podjąć - chyba że w rzeźnicki sposób wstrzykując
      spermę do szyjki macicy - plemniki tylko są głębiej dostarczone, a powinny być
      poddane selekcji i obróbce!Większość idzie na masówkę i dużą kasę za wizyty -
      bez sensu - lepiej naprawdę zainwestować we wszytskie zabiegi w prywatnym
      szpitalu np. Matopacie z którego jestem zadowolona i korzystać z usług
      tamtejszych lekarzy - gorąco polecam Wojtynka!Dlaczego-bo to optymista -
      podtrzymuje nas na duchu i wspiera a tego nam potrzeba gdy wiara i nadzieja w
      nas umiera!)poza tym przyznał mi się że też przez 4 lata starali się z żoną o
      dzidziusia i to mnie do niego przybliżyło. Nie muszę mu o sobie przypominać -
      chyba mnie pamieta a nawet jeśli nie to ma tyle taktu, że zapoznaje się z kartą
      przed moim wejściem. I zawsze jest uśmiechnięty i odpowiada na wszystkie moje
      pytania - czasami mówi o czymś o co jeszcze nie zdążyłam spytać a co napewno
      mnie zainteresuje!
      Oboje ze Stankiewiczem polecali Poznań lub Gdańsk i tamtejsze kliniki - od
      znajomych słyszałam o specu w Bydgoszczy, który każdej parze gwarantuje 1
      pociechę- niestety nie znam nazwiska bo już problem mnie nie dotyczył gdy sie o
      nim dowiedziałam!
      Ja nie jestem ekspertem - poprostu mam za sobą długą drogę - smutno mi było bo
      byłam sama - nikt z Torunia wtedy się nie odzywał i nie miałam z kim dzielić
      się wątpliwościami.
      Trzymajcie się razem i dzielcie spostrzeżeniami!
      Dodawajcie sobie nadziei!
      Każdej życzę sukcesu!
      Przede wszystkim trzeba rozpoznac problem - a potem go leczyć - gdy leczenie
      nie przynosi skutku - pójść dalej np. invitro!(co też nie zawsze kończy się
      sukcesem) - za to jaka nagroda na nas czeka!!!!!!!!!!!!!
      Jeszcze raz powodzenia!
    • Gość: ala8 Re: Gin od niepłodności w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 27.10.04, 12:07
      Cześć dziewczynki,
      Bardzo się cieszę, że MISIEKXX się odezwała.
      Mocno trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że będziesz do nas czasem
      zaglądać.
      Gojka, proszę daj znać jak tam efekty twoich starań.

Ja narazie mam przerwę w staraniech z powodu Toxoplazmozy no i do tego znowu
      nie mam okresu ale jak tylko się wyleczę to jadę do kliniki w Poznaniu.

Pozdrawiam.
    • lenaxx Re: Gin od niepłodności w Toruniu 27.10.04, 12:40
      Dzięki MisiekXX za wsparcie.
      Ja też jestem zadowolona z Matopatu.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka