hogata1605 19.11.04, 19:36 To znowu ja. 8 dni temu miałam podany pregnyl a dzisiaj pobolewa mnie brzuch na dole. Czy to oznacza ze nie jestem w ciąży,czy to oznaka tej okropnej@ hogata1605 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaku Re: Czy to oznaka @@ 19.11.04, 19:57 Może to oznaka implantacji)) Bierzesz duphaston? Odpowiedz Link Zgłoś
ihalas Re: Czy to oznaka @@ 19.11.04, 21:42 Czasem takie pobolewania są oznaką ciąży. U mnie tak było. Około tygodnia po zajściu w ciąże miałam takie pobolewania jakkbym miała dostać @. Takie bóle czułam jakieś dwa tygodnie. Mój gin powiedział mi, że to normalne, bo macica przekształaca się po zagnieżdżeniu zarodka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lili13 Re: Czy to oznaka @@ 19.11.04, 22:55 mnie tak juz pobolewa od 2 tygodni i nic a biore czwarta tabletke femostonu po ktorym miałam dostac @ i nic. pozdrawiam i tez czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: Czy to oznaka @@ 20.11.04, 17:14 Ja własnie cały czas staram sie nie mysleć o tym czy to ciaża.Ale gdzieś w podświadomości cały czas modle się zeby to było to ) Powiedzcie mi po jakim czasię moge zrobić test.Miałam zaszczyk z pregnylu.???? Odpowiedz Link Zgłoś