Dodaj do ulubionych

Kto jest z Warszawy?

02.01.05, 20:10
która z was jest z warszawy i gdzie sie leczycie.Napiszcie ja bede teraz szukała jakiegoś lekarza i chciałabym poznac wasze opinie o waszych wyborach szpitali klinik czy lekarzy?
Prosze napiszcie
Karola
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 20:59
      witaj
      ja mieszkam w warszawie. lecze sie w lux-medzie i w invimedzie u dr tomasza
      dworniaka i jestem bardzo zadowolona.
      pozdrawiam
    • karola35 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 21:04
      A ile płacisz za wizyte i ile czasu chodzisz do niego,jak można zapytać.a już staram się o dzidzi ponad rok i chyba musze iść jeszcze do jednego lekarza.Bardzo dziękuije za odpowiedz
      Karola
      • 17lipiec1976 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 21:18
        dr dworniak jest bardzo dobrym fachowcem, wszystko cierpliwie wyjasnia,
        kompetentny, konkretny. pracuje w lux-medzie i w invimedzie. ja w lux-medzie mam
        abonament, wiec nie place za wizyty, a w invimedzie robie IUI. wizyta w
        invimedzie kosztuje 100zl
    • nika111 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 21:11
      Hej Karola!!
      Ja lecze sie w Invimedzie u dr Rokickiego - bardzo Ci polecam .Klinika miesci
      sie na ul Rakowieckiej, jesli bylabys zainteresowana sluze szczegolami.DR jest
      swietny, bardzo cierpliwy i ma indywidualne podejscie do pacjentki-nazywaja go
      Czarodziejem!
      Wiecej informacji na temat kliniki i dr znajdziesz na forum www.nasz-bocian.pl
      Szukaj tam w temacie "Gdzie sie leczyc?"-Invimed
      Pozdrawiam
      • nika111 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 21:15
        Wizyta w Invimedzie kosztuje 100 pln , w tym masz usg.Jesli jestes
        przygotowywana do np.IUI(jak bylo w moim przypadku) , nie placisz za wizyty, ja
        ich mialam monitoring owu przez 4 kolejne dni i za nic nie placilam. Nawet jak
        w zabiegowym pobierali mi krew na poziom LH przed owu , nic nie placilam.
        Pozdrawiam i polecam
        • nika111 Re: Kto jest z Warszawy? 02.01.05, 21:17
          A i jeszcze jedno , nie jest to moze najtansza klinika , ale pracuja tam
          naprawde doswiadczeni lekarze i ja mysle,ze warto.Mam nadzieje,ze niedlugo bede
          na to przykladem.
          • cleodark Re: Kto jest z Warszawy? 03.01.05, 10:08
            Jestem z Piaseczna czyli mam 5 km do Warszawy. Leczę się w Centrum Medycznym
            Lim oraz w Novum. W Limie mam abonament więc nic minie to nie kosztuje a Novum
            to ceny np. pierwsza wizyta 140 zł. (fajniecrying )
            • paula29 Re: Kto jest z Warszawy? 03.01.05, 10:10
              ja lecze sie w Novum, kazda wizyta 60 zl z usg, pierwsza tylko jest drozsza ale
              nie pamietam ile, chyba 120. a potem kazda nastepna jest 60
    • swaihwe Re: Kto jest z Warszawy? 03.01.05, 12:12
      Cześć,
      Leczę sie w NewMed'zie na Żoliborzu (ul.Gwiaździsta)u dr. Tomasza Zająca. Jest
      kompetentny, wyrozumiały i, co ważne, jest też świetnym psychologiem. Polecam,
      choć wizyty nie należą do najtańszych.
      • yahannah Re: swaihwe 03.01.05, 18:41
        A możesz anpisać, ile kosztuje wizyta i czy z USG?
        Dzięki smile
        • swaihwe Re: swaihwe 03.01.05, 19:11
          Jasne.
          Zwykła wizyta - kontrolna - 140 PLN (zawsze z USG wewnętrznym), wizyta +
          cytologia - 170 PLN, wizyta "monitoringowa" - 50 PLN. W klinice - pobranie krwi
          do badań,pielęgniarka... Wszystko na miejscu.
    • egoscicka klinika w warszawie 04.01.05, 10:08
      Hi, ja jestem z warszawy i chciałam ci polecić bardzo dobrego lekarza.Leczy
      niepłodnosć pracuje w klinice Consilium na Postępu, nazywa sie korzycki. Jest
      świetny i co najważniejsze przy każdym badaniu w ceniue robi usg i wszystkie
      zabiegi ginekologiczne i operacje, wiec nie odsyla cie do nikogo. Jestem bardzo
      z niego zadowolona.Normalna wizyta kosztuje 100zł , ale warto.Ewelina
    • owocowa2 Re: Kto jest z Warszawy? 04.01.05, 10:28
      Jestem z Warszawy, leczę się w klinice Novum u dr. Zamory, polecam i pozdrawiam.
      gg 8849314
    • cetka Re: Kto jest z Warszawy? 04.01.05, 17:43
      czesc

chyba bedziesz musiala wybrac w ciemno, bo ja wybitnie nie polecam 2 lekarzy
      wymienionych w tym watku - takze chyba wszystko jest kwestia gustu i przypadku.

ja sie lecze w novum - bardzo lubie dr. zygler, taszycka, halame, staroslawska.
      • nika111 Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 18:51
        Hej Cetka!!!
        Napisz prosze ,ktorych lekarzy z watku nie polecasz??
        Pozdrawiam
        • cetka Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 19:11
          niestety, twojego lekarza oraz zamory.

rokicki - bylam u niego tylko raz, ale sugerowal inv, a u mnie absolutnie nie
          bylo wskazan do tego - wielu lekarzy potem to potwierdzilo. wyszlam
          oszolomiona, do czego mozna sie posunacsad moze i jest mily, ale dziekuje
          bardzo. bylam wtedy na poczatku drogi leczenia, dopiero teraz przede mna iui, a
          moze kiedys inv, jak wszystko inne zawiedzie.

a co do zamory - I lekarz, od ktorego wyszlam z placzem. niestety trafilam do
          niego kilkakrotnie, bo nie bylo nigdzie indziej miesjc. niegrzeczny,
          niekompetentny (opisywalam to juz na forum) - ale przede wszystkim takie
          chamskie zachowanie, z jakim sie jeszcze u lekarza nie spotkalam (za kazdym
          razem, kiedy u niego bylam) - i jeszcze musialam zaplacic za te wizytysad
          • cetka Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 19:12
            oczywiscie podkreslam, ze to tylko moje zdanie - wszyscy lekarze na tym formum
            maja i pozytywne i negatywne opinie, wiec naprawde tworczyni watku bedzie
            trudno wybracsmile kazdemu co innego pasuje, na co innego zwraca uwage....
            • nika111 Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 19:36
              Cetka , napisz na jakiej podstawie Rokicki zalecil inv , jaka byla u ciebie
              diagnoza??
              • cetka Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 19:48
                podaj maila, ktorego uzywasz, to ci dokladnie opisze te wizyte.
                • nika111 Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 19:57
                  nikaii@o2.pl
                  Dzieki!
                  • nika111 Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 20:03
                    albo nika111@gazeta.pl
                    • cetka Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 04.01.05, 20:04
                      juz odpisalam na ten Ismile
              • baboczka Re: Do cetki!!!!!!!!!!!!!! 23.01.05, 14:26
                Odzywam się na dość starego posta, ale dopiero dzisiaj mójmaz pokazał mi to
                forum , duzo ciekawych opinii
                Wiesz, ja też byłam u Rokickiego i tez bardzo szybko powiedział, że nadaję się
                na INV, choć wielu badań jeszcze nie miałam np HSG ale wlasnie nie wiem jak do
                tego się odnieśc może on po prostu wie. Ty uważasz, że za szybko ale wciąż nie
                jesteś w ciąży!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka