beba_a 21.02.05, 19:55 i okazało się, że chyba d............ z zajściem. Co teraz? Co przepisze moja gin? Jakiś bromek, jak wyczytałam z waszych listów. Od kiedy po jego zażyciu jest szansa na prolaktynę w normie i zajście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: prolaktyna 46 21.02.05, 20:09 jest różnie z tym spadkiem mnie po m-cu w miarę była w normie ale jak czytałam w postach jest też odwrotnie po bromergonie mimio zażywania się podnosi jeszcze i trzeba cierpliwie czekać i zbijać a co do zajścia...to trochę ja wrózby Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: prolaktyna 46 21.02.05, 20:22 Mi spadła bardzo ładnie po dwóch miesiącach. Brałam (i biorę) Bromergon 2 x 1/2, rano i wieczorem. Pamiętaj przyjmować ten lek w trakcie posiłku i zacząć od ćwiartki najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: prolaktyna 46 22.02.05, 10:15 > 1/2, rano i wieczorem. Pamiętaj przyjmować ten lek w trakcie posiłku i zacząć > od ćwiartki najlepiej. i w piątek wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś