Dodaj do ulubionych

Sens tego forum

27.02.05, 17:16
Właściwie nie wiem czemu tu ciagle zagladam wink o dzidzie sie nie staram, nie
planuje przez najblizsze pare lat, od dluzszego czasu nie mam problemow z
hormonami, wszytsko ladnie "działa" a ja wciaz zagladam, regularnie od pol
roku ! Chyba jakis magnetyzm albo podswiadomosc! A moze sie po prostu
pocieszam ze nie jestem wybrykiem natury ze wzgledu na moje problemy z
prolaktyna, mikrogroczulakiem itp. A moze sie boje zerwac z tym forum, dzieki
ktoremu dowiedzialam sie wielu rzeczy, rozpoczelam skuteczne leczenie. Boje
sie ze jak tu nie zajrze to wszystkie problemu znow wroca wink Obym nie byla
jedyna uzalezniona od forum "Nieplodnosć"
Obserwuj wątek
    • kasialu Re: Sens tego forum 27.02.05, 22:02
      Mam to samo ;o) Wracam tu codziennie mimo, że mam 10 mies. córeczkę i jestem w
      6 miesiacu ciąży.

foto.onet.pl/albumy/album.html?id=35325&q=luzaczki&k=2
      • amelia791 Re: Sens tego forum 28.02.05, 00:17
        Poczułaś się lepiej pisząc na TYM właśnie forum - nie na innym, ale właśnie na
        tym, na forum NIEPŁODNOŚĆ, że masz już dziecko i jesteś z drugim w ciąży? Czy
        Ty wogóle pomyślałaś jak się czują dziewczyny walcząc od miesięcy/lat o ciążę ?
        Tu jest forum dla wspierających się i walczących o ciążę przyszłych mam
        (trzymam gorąco kciuki za wszystkie). Nie zostało ono założone po to żeby
        obecne matki pisały takie posty w stylu : "a ja już mam baby i nawet będę miała
        drugie, ale zaglądam tu żeby sobie poprawić humor" Cieszę się jak któraś ze
        starających się długo dziewczyn "zaciąża", ale Twój post jest conajmniej nie na
        miejscu.sad
        P.S. Zdjęcia są bardzo ładne, ale lepiej zrobisz chwaląc się nimi na forum np.
        Emama itp.
        • agrafka1974 Re: Sens tego forum 28.02.05, 01:48
          Amelia, wrzuć w wyszukiwarkę na tym forum "kasialu", dla mnie jej historia jest
          budująca.
        • pietrek666 Re: Sens tego forum 28.02.05, 09:14
          Kobito! Wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie! To forum zostało stworzone nie po to, żeby
          sobie żółć wylewać!!! Nie zabraniaj nikomu pisać, bo to komuną pachnie big_grinDD
        • inga30 Re: Sens tego forum 28.02.05, 10:09
          ameliam791, Kasia drogę do tych swich maluchów miała pewnie trudniejszą niż
          większość dziewczyn, znam jej historię i mnie ona podnosi na duchu. Kasia
          zagląda tu z przyzwyczajenia bo długo walczyła o swoje dzieciaczki.
        • agakra Re: Sens tego forum 08.03.05, 11:03
          amelia791 napisała:

> Poczułaś się lepiej pisząc na TYM właśnie forum - nie na innym, ale właśnie na
          > tym, na forum NIEPŁODNOŚĆ, że masz już dziecko i jesteś z drugim w ciąży? Czy
          > Ty wogóle pomyślałaś jak się czują dziewczyny walcząc od miesięcy/lat o ciążę ?
          >
          > Tu jest forum dla wspierających się i walczących o ciążę przyszłych mam
          > (trzymam gorąco kciuki za wszystkie). Nie zostało ono założone po to żeby
          > obecne matki pisały takie posty w stylu : "a ja już mam baby i nawet będę miała
          >
          > drugie, ale zaglądam tu żeby sobie poprawić humor" Cieszę się jak któraś ze
          > starających się długo dziewczyn "zaciąża", ale Twój post jest conajmniej nie na
          >
          > miejscu.sad
          > P.S. Zdjęcia są bardzo ładne, ale lepiej zrobisz chwaląc się nimi na forum np.
          > Emama itp.

NO I CO ŁYSO CI TERAZ??? CHOLERA, CO SIĘ POROBIŁO Z TYM FORUM?
          Kasialu była długo przede mną a ja jestem od 09/2003. Dlaczego wam się wydaje,
          że tylko wy macie prawo do wystepowania na tym forum. Żałosne to jest, z takim
          zacięciem dalej będziecie miały takie problemy, a może warto sobie odpuścić i
          chociaż raz ucieszyć się z czyjegość szczęścia a nie wieszać na nim psy???
      • beatrice73 Re: Sens tego forum 28.02.05, 08:29
        to super, takie watki zawsze podnosza na duchu i znow sie chce wierzyc ze moze
        sie udac smile
      • invicta1 Re: Sens tego forum 28.02.05, 09:01
        Kasialu pamiętam jak płakałam czytając twoją opowieść
        Na zdjęciach wprost promieniejecie wszyscy szczęściem, to nagroda za trudy walki
        Życzę Wam żebyście już zawsze byli tak szczęśliwi a wszystkim z tego forum, żeby
        spotkało ich (nas!smile równie pomyślne zakończenie
      • beatrice73 kasialu... 28.02.05, 09:21
        jestem na tym forum mloda, jesli chodzi o staz codziennego wchodzenia tutaj,
        dopiero pare miesiecy, choc o dzidziusia staramy sie od 2 lat, ale odnalazlam
        twoj post z przepiekna historia waszego cudu, poryczalam sie jak bobr... a
        fotki sa urocze smile zycze wam wszystkiego co najlepsze!!
        ...i cieplutko pozdrawiam smile
      • ae_iwona Re: Sens tego forum 08.03.05, 10:06
        zdjecie z zabkami jest po prostu przesliczne!!! gratuluje ślicznej córeczki
      • pszczolka2 Re: do kasialu:) 08.03.05, 10:53
        Czytałam twoją historie za jakiś czas, od ukazania się na forum, nie
        dopisywałam się, ale wyłam jak bóbrrrrr.
        Podziwiam Waszą postawesmile i to co się stało, ta ciąża, to był prezent od tego
        tam na górze... Nataszka jest śliczna i zapewniam Cię, że będzie cudowną
        starszą siostrzyczką. Dalszego powodzenia.

Pozdrawiam,Ola
        33 cykl starań (w tym trzeci "odpoczynkowy")
    • cetka Re: Sens tego forum 28.02.05, 00:25
      wiele lat temu, kiedy jeszcze nawet nie chcialam miec dzieci, kupilam sobie
      ksiazke :dlaczego nie mozemy miec dziecka" - teraz mam jak znalazlsad
    • magdulka26 Re: Sens tego forum 28.02.05, 13:01
      Amelio a może ktoś jest związny z tym forum nie pomyslałaś o tym ? To że
      Kasialu tu pisze ,to trzeba ją uważać za trędowatą ? Wiesz znam jej trud i
      cierpienie bo długo sledziłam jej losy .Jest to wspaniała kobieta i nie masz
      prawa jej tak osądzać.To że jej sie udało to nie znaczy że ona zyczy innym źle
      i ma złe zamiary wchodząc tu na forum.Jeszcze jakiś czas temu i ja tu
      bywałam.....
      • marijohanna sliczne zdjecia:))) pamietam Twoja historie i 28.02.05, 13:15
        ciesze sie niesamowiciesmile)))))
        • agakra Re: sliczne zdjecia:))) pamietam Twoja historie i 08.03.05, 10:55
          cześc kasialu.
          Zdjęcia są cudowne, dziecko jest cudne i podobne do was. Ja cały czas cie
          podziwiam, że zdecydowaliście się na adopcję.
          Pozdrawiam
          Agakra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka