szaaa73 21.03.05, 20:29 dziewczyny od niedawna mieszkam w Szczecinie, z chęcia nawiązałabym kontakt z Wami, które borykają się z niezdiagnozowaną niepłodnością i w zasadzie nie mają za wielkiego wsparcia w partnerze - czy sa takie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat78 Re: Szczecinianki powyżej 30 21.03.05, 21:00 Witaj, zapraszam na nasz stały wątek, na którym wcześniej pisałaś. My tam stale rozmawiamy o niepłodności a nawet spotykamy się w realu co miesiąc w kawiarni i rozmawiamy ze soba przy kawie i herbacie. A powiem Ci nawet więcej. Po każdym naszym spotkaniu średnio 1 foremka zachodzi w ciążę To, że ktoś ma ponad 30 lat a ktos ledwo ponad 20 jest dla nas nie ważne. Nie ważny jest dla nas wiek, ale porady, wsparcie w ciężkich chwilach i dzwiganie wspólnego ciężaru. Nie jedna 20-kilkulatka ma większe doświadczenie i większa wiedzę niz 35. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaaa73 Re: Szczecinianki powyżej 30 22.03.05, 08:31 dziękuję za wyjasnienia - jestem po prostu troche nieśmiała, a wy wydajecie się stanowić zgraną już grupę. Z checią sie jednak dołączę. Podejrzewam że szybciej tu znajde zrozumienie niż u psychoterapeuty, który czasami chyba nie wie co mówi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaku Re: Szczecinianki powyżej 30 26.03.05, 17:16 Cześć! Ja też jestem 73 rocznik. I jestem ze Szczecina. Przyłączam się do Agi, zapraszan na nasz stały watek. Akurat wczoraj udało nam się sklecić naprędce małe spotkanko przedświąteczne. Niedługo planujemy nastepne. Na zrozumienie możesz liczyć w 100%. Fakt, ze juz zdążyłysmy poznać się całkiem dobrze, ale wystarczy jedno spotkanie, i poczujesz się jak w rodzinie) A niektórzy czują się lepiej niż w rodzinie. Smutna prawda. Pozdrawiam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś