Dodaj do ulubionych

dr Dworniak z Invimedu

01.04.05, 19:45
Jestem przed pierwszą wizytą u dr Dworniaka, czy to dobry wybór, czego mogę sie spodziewać?
Obserwuj wątek
    • pola77 Re: dr Dworniak z Invimedu 01.04.05, 23:50
      Ja nie byłam zadowolona - byłam u niego raptem kilka razy, i dr w zasadzie od
      razu stwierdził że tylko invitro.
      Wprawdzie nasze wyniki nie są idealnie ale dwaj inni lekarze stwierdzili, że
      warto zaczą od "lżejszej" artylerii.
      Dworniak nawet nie zlecił wszystkich koniecznych badań tylko zaczął mnie
      przygotowywać do IVF.
      Uciekłam od niego. (czy słusznie - okaże się w najbliższej przyszłości - może
      będę wracać z podkulonym ogonem smile
    • namad1 Re: dr Dworniak z Invimedu 04.04.05, 22:39
      Nikt nic mi nie szepnie na temat dr Dworniaka- odezwijcie sie jego pacjentki- bardzo proszę.
      • m.brzezi Re: dr Dworniak z Invimedu 10.04.05, 00:26
        Jeśli piszesz o Doktorze T....Dworniaku, to ja też nie mam z Nim najlepszych
        doświadczeń. Byłam u Niego kilka razy na USG ciąży, ale w klinice LuxMed (tam
        też przyjmuje). Jest tam straszny "przemiał", Pacjentki przyjmuje co 5 min. i
        tyle mniej więcej trwa badanie. A na moje pytanie: "czy wszystko dobrze Panie
        Doktorze" odpowiedział dopiero po chwili: "hmm, tak mi się wydaje".

Muszę zaznaczyć, że było to bardzo ważne badanie w 12 tyg. ciąży (kiedyś długo
        nie mogłam zajść, gdzieś na forum jest moja historia), a mianowićie bad.
        przezierności karku u płodu. Wyobraź sobie, że nie potrafił nawet znaleźć tego
        miejsca. Tłumaczył, ze Dzidzia tak się ułożyła. Może i tak, ale nie wykazywał
        żadnej chęci, by się bardziej postarać. Nie uśmiechał się wcale i w ogóle był
        jakiś "oschły". Niewiele tez napisal o srukturach płodu (fachowo pisząc)

Po badaniu u Niego, mocno zdegustowani pojechaliśmy z moim Mężczyzną do Dr
        Zająca z Newmed-u. Po prostu niebo, a ziemia. Tam byliśmy ponad 20 min. i
        wyszliśmy z opisem badania jak w małej książeczce. To dowód namacalny, ale
        najważniejsze były nasze nienamacalne odczucia. Żadnych niedomówień i niepewności.

A tak przy okazji, skoro jesteś z Wawy, polecam Ci Dr J. Pałaszewskiego z
        LuxMed-u. To dzięki Niemu już po raz drugi zostanę Mamą. U innych leczyłam się
        kilka ładnych lat, a pod Jego opieką zaszłam w ciążę po ok. 10 mies. Jest to
        człowiek, który z pozoru pewne rzeczy traktuje lekko, ale to tylko właśnie pozory.
        Jak rodziłam na Solcu (On tam jest położnikiem), to było przy mnie dwóch lekarzy
        (o dziwo) i akurat Jemu też się trafił dyżur. I pomimo, że był już jako 3-eci
        przy moim łóżku, to wcale nie odszedł. A po wszystkim odpowiedzialnie się mną
        zajął. To taki mały przykład.

Pozdrawiam
        • m.brzezi Re: dr Dworniak z Invimedu 10.04.05, 00:32
          Aha, Dr J. Pałaszewski, żeby być dokładną, nie jest lekarzem z typowej kliniki
          leczenia niepłodności. Ja trafiłam do Niego z polecenia, jako do gin.- położ. z
          ogólnej prywatnej przychodni, aby mi pomógł w problemie z zajściem w ciążę.
    • aktia Re: dr Dworniak z Invimedu 04.05.05, 14:08
      witaj,
      Ja cala ciaze chodzilam do Dworniaka. Nie ma lwpszego lekarza. Mam bardzo mile
      doswiadczenia i mile wspomnienia. Zawsze mily, usmiechniety i widzialam jak
      bardzo mu zalezy. Nie dam na niego powiedziec zlego slowa. Uwazam,ze jest
      cudowny.Nigdy mnie nie zawiodl. Na jednej z wizyt kontrolnych,mialam jeszcze 3
      tyg.do porodu, powiedzial ze rodze i zebym sie spakowala. Nie czulam jeszcze
      doslownie nic. Okazalo sie,ze za 4 godziny urodzilam. Cala ciaza byla
      zagrozona, na poczatku mialam krwawienie, duzy krwotok. Kontrolowal mnie co 3
      tyg. Jak nie przyszlam na wizyte, to nakrzyczal na mnie. I slussznie zrobil.
      Kochany lekarz. POLECAM!!!!!!!!!
      dzieki Doktorkusmile)
    • naka1 Re: dr Dworniak z Invimedu 04.05.05, 17:37
      ja leczę się u niego od niedawna i też nie mogę złego słowa powiedzieć. zleca
      wszystkie badania - przynajmniej mi zlecił, nie faszeruje hormonami bez wyników
      (a robą tak często inni), pamieta mnie kiedy dzownię na komórkę... ogólnie nie
      narzekam, co dalej - czas pokaze...
      • aktia Re: dr Dworniak z Invimedu 04.05.05, 18:56
        Dokladnie tak, pamieta kto dzwoni i przyjmuje jako dodatkowa pacjentkesmile Ja to
        jestem natretnasmile))
        Pechowo zawsze sie wkrecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka