baboczka 02.04.05, 21:24 Ja właśnie jestem dzisiaj po pobraniu a w poniedziałek ma być transfer. Czuje się niedoinformowana, trochę mnie bolą jajniki, trochę jestem rozbita i tak w ogóle potrzebuje bratnich duszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamajewski Re: Invitro - czy ktos jest w trakcie 02.04.05, 23:29 to jeszcze przedemna, ja w poniedzialek ide wywolac okres i jak tylko przyjdzie to zaczynam stymulacje i mam nadzieje ze gdzies pod koniec kwietnia bedzie transfer. Duzo sie naczytalm o invitro i mojego lekarza "zbombardowalam" pytaniami wiec pisz moze cos pomoge. Az Ci troche zazdroszcze to ja to juz sie nie moge doczekac pozdrowiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
rogowski25 Re: Invitro - czy ktos jest w trakcie 02.04.05, 23:29 wszystko bedzie dobrze ! zobaczysz, póki co staraj się myśleć pozytywnie i nie przejmować tym co będzie tylko myślec o tym co jest Odpowiedz Link Zgłoś
malag1 Re: Invitro - czy ktos jest w trakcie 03.04.05, 10:24 Baboczka- nie martw sie bedzie dobrze jestem po pobraniu i pierwszym (niestety nie udanym) transferze. mam nadzieje ze bede miala moje slicznosci na dlugi weekend juz przy mnie... pytaj sie jesli cos cie martwi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś