Dodaj do ulubionych

Która klinika?

09.05.05, 11:33
Jestem z woj.lubuskiego.Poszukuję dobrej kliniki leczenia niepł.Wiem,że
Białystok czy Warszawa,ale może jest coś bliżej?Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • laura771 Re: Która klinika? 09.05.05, 11:41
      Może Invikta w Gdańsku. Jest przy samym dworcu.
      • alfa1979 Re: Która klinika? 09.05.05, 11:43
        Naprawde polecam!!!!!!!
        www.wolczynski.pl/
        • bestiaaa Re: Która klinika? 09.05.05, 13:29
          Dzięki za informacje.Przeraża mnie odległość.Wierzę,że to dobre miejsca,ale
          dojazd...Narazie kompletuję wszystkie bad.,a potem wybór kliniki.Jeszcze raz
          dzięki za pomoc.
          • laura771 Re: Która klinika? 09.05.05, 13:33
            Bestiaaa,
            trzymam za Ciebie kciuki. I mam nadzieję, że trafisz na dobrą klinikę, która
            Wam pomoże. A może w międzyczasie sie okaże że klinika nie potrzebna?
            W każdym razie powodzenia.
    • pepsi18 Re: Która klinika? 09.05.05, 15:12
      Witaj bestiaaaaaaaa!
      ja jestem ze Śląska i lecze sie w Katowicach, chociaz wczesniej w Novum nie
      odgrywała dla mnie odległosc zadnej roli. Z nowum byłam baaaardzo niezadowolona.
      Musisz wziac wszystki za i przeciw wybierajac klinike, wiadomo dojazd to
      ogromne koszty , dla mnie najgorsze było monitorowanie cyklu i konsultacja
      przez telefon!!!!!! Nie wyobrazam sobie juz tego to dla mnie partaczenie roboty!
      Dlatego klinika blisko to bardzo dobry wybor!Pozdrawiam cie
      pepsi
      • bestiaaa Re: Która klinika? 09.05.05, 15:37
        No właśnie.Koszty.Zastanawiam się nad Wrocławiem ewentualnie Poznaniem.To mimo
        wszystko daleko,ale najbliżej.A w to,że może przed znalezieniem mi się uda,nie
        wierzę.Leczę się dobre 2 lata i nic.W dodatku trafiam na partaczy,którzy
        potrafią ciągnąć ile się da.Nie biorą pod uwagę ani mojego wieku,ani tego że dla
        mnie to rzecz najważniejsza.Dlatego nie mam na co czekać,tylko wziąć się
        konkretnie do roboty.Mimo wszystko dzięki za dobre słowo.
        Witaj Pepsi!
        • pimpek_sadelko Re: Która klinika? 09.05.05, 17:18
          ja zadnej blisko nie mialam. jezdzilam do invicty a potem do bialegostoku.
          minus invicty to fakt, ze tam kazde usg chce robic lekarz prowadzacy i wiaze
          sie to z tym, ze ok 3-4 razy w cyklu trzeba robic wycieczki.
          • etka30 Re: Która klinika? 09.05.05, 19:45
            ja wlasnie dojezdzam do Invicty... u kogo sie leczylas?? juz tez momentami brak
            mi sil na te dojazdy, wlasnie bede podchodzic do I IUI i strasznie sie boje...
            • pimpek_sadelko Re: Która klinika? 09.05.05, 20:13
              u łukaszuka. zrezygnowalam.
              • ba_warka Re: Która klinika? 09.05.05, 21:10
                Witajcie!Również się leczyłam u dr.Łukaszuka z bardzo pozytywnym skutkiem.Lekarz
                nie mówi zbyt dużo ale jest prawdziwym fachowcem w tej klinice i jedynym
                lekarzem który nie traktował mnie jak "portfela", wyczerpująco odpowiadał na
                pytania.Zawsze będziemy go miło wspominać.
              • laura771 Re: Która klinika? 09.05.05, 21:34
                Bestiaa,
                mozesz isc do invikty jak w dym.
                Ja polecam.
                Są rzetelni, nie odwalaja chały, nie masz się czego obawiać pod tym względem.
                Mi się tylko wydaje, że mają czasem trudności z niestandardowymi przypadkami,
                bo leca schematami. Ale są mądrzy i wiedzą co robią.
                Laura
                • laura771 Re: Która klinika? 09.05.05, 21:39
                  Aha, i jeszcze dodam, żebyś omijała szerokim łukiem intermedice w Poznaniu. Oni
                  tam strasznie skrzywdzili moja kolezankę, zdarli z niej kase (1000 zł za
                  inseminację), bez zadnych badan, bez odwirowania nasienia. Cztery miesiace
                  potem czekala, az jej sie torbiel wchłonie. Teraz leczy sie w invikcie, gdzie
                  inseminacja kosztuje 400 zł i czuje, ze wiedza co robia.
                  Niech się reka Boska chroni przed intermedicą w Poznaniu. To oszuści i
                  szarlatani.
                  Laura
    • lidek0 Re: Która klinika? 10.05.05, 07:46
      A czemu nie poszukasz dobrego lekarza? Klinika nie musi = dobremu lekarzowi.
    • badarka Re: Która klinika? 10.05.05, 08:01
      Wrocław odrzuć na wstępie. Tu jest pustynia, jeśli chodzi o leczenie
      niepłodności. Jeśli się tu mieszka, to owszem, można kogoś wybrać, ale żeby
      specjalnie jechać taki kawał drogi, to nie. Stanowczo nie.
      • bestiaaa Re: Która klinika? 10.05.05, 09:39
        Dzięki Wam wszystkim za pomoc.A przy okazji:dobrego lek.już mam,ale sam
        powiedział,że pomoże do pewnego momentu.Potem muszę wybrać klinikę.Dziękuję za
        informacje na temat Poznania(napewno zapamiętam)i Wrocławia.Wniosek z tego,że
        najwięcej plusów ma Invicta.Wielkie dzięki,pozdrawiam Was!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka