Dodaj do ulubionych

Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!!

02.06.05, 18:04
Kurcze jak sie ciesze, wczoraj to sie tak bardzo zamartwialam bo z 7 tylko 1
sie zaplodnil a dzis prosze nastepne 2!!. Tak jak sobie wymarzylam teraz 2
chlopcow - blizniaki a potem bedzie dziewczyna. MUSI tak byc. Na jutro mam
uwowiony transfer ale na razie nie wiadomo czy bedzie, wszystko zalezy jak
sie bede czula, a jak na razie to czuje sie swietnie. Tylko brzuszek wiekszy.
Tak sie ciesze.... Z radosci mogabym skakac, ale powstrzymam sie jeszcze i
bede skaka za 14 dni podwojnie.
Magda
Obserwuj wątek
    • iwa303 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:02
      Cudownie! Trzymajcie się dzielnie! Wieczorkiem paciorek i pozytywne myślenie!
    • kathrin78 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:04
      Trzymam kciuki, a ty dbaj o siebie i dużo pij smile
    • beatrice73 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:16
      bardzo, bardzo sie ciesze i serdecznie garuluje TEGO etapu, pozniej beda
      gratulacje za nastepne smile) trzymam kciukasy
    • naka1 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:18
      oby się spełniło!~MUSI tak byc!
      ps. gdzie się leczysz? u kogo? jaki jest twój koszt IVF?
      • magdamajewski Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:26
        jutro sie okaze czy bede miala transfer bo wszystko zalezy od tego jak bede sie
        czula, boja sie cholernie o mnie bo juz raz bylam przestymulowana.
        Musi, musi, musi sie udac to innego wyjscia nie ma.
        Lecze sie dalek od was dziewczynki bo w usa a koszt mojego ivf to moze nie
        jednego przyprawic o zawrot glowy, bo wybralam polecona dla mnie klinike i
        jednoczesnie jedna z najdrozysz. Coz, to jak bede miala juz moje malenstwa to
        zadne koszty nie sa wazne.
        Trzymajcie kciukasy, zeby ten transfer miala i za moje dzieciataka
        Magda
        • niunia90 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:46
          Madziu! Gratuluję zarodków i oczywiście mocno, mocno, mocno trzymam kciuki za
          transfer i za zagnieżdźenie dwóch fasolek. Życzę ci tego z całego serca!!!!
          Pozdrawiam.
    • jagoda39 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 19:55
      Czyli dwóch chłopców i dziewczynka !!! Cudownie i z całego serca Ci tego zyczę
      i trzymam kciuki.I po co było wczoraj tak panikować smile), wiem łatwo powiedzieć..
      Jagoda
      • magdamajewski Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:06
        troszke sie martwie (jak zawsze) ze brzusio zaczal pobolewac tak jak na okres
        wczoraj mniej, a dzis troszke wiecej, da sie wytrzymac bez tabletek. Mam
        nadzieje, ze cholera przejdzie do jutra.
        magda
        • ba_warka Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:42
          WIELKIE gratulacje!!
          A brzuszek może Cię boleć po pobieraniu komórek-mnie bolał długo,długo..
          Postaraj się jak najwięcej leżeć,nie przemęczaj się.Będzie
          dobrze-zobaczysz.Trzymam palce za Ciebie i trojaczki.
          Pozdrawiam.
    • cetka Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:08
      magda - gratuluje, szczesciarosmile
    • mutantowa Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:36
      Super smilesmilesmilesmilesmile no to trzymam kciukaski smilesmile niech zostaną na piękne 9 miesięci
      i już na zawsze smile
      magda
      • inga30 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 21:06
        trzymam kciuki! Na ile komórek się podzieliły???
      • inga30 mutantowa 02.06.05, 21:07
        miałaś podane śnieżynki, czy jeszcze czekasz?
        • mutantowa Re: mutantowa 02.06.05, 21:39
          Och Inguś miałam już dwa transferki i nic nie wyszło, teraz czekamy na 3
          transferek mrozaczków, tylko z moich 23 zarodeczków zostało 9 sad tak strasznie
          się rozpadają podczas rozmrażania, jestem przerażonasad i nikt nie wie dlaczego,
          nawet doktor inne pacjętki posprawdzał których zarodeczki były mrożone tego
          sameg dnia i tylko moje tak reagują sadsad
          A co u Ciebie, mam nadzieję ze nie tak jak u mnie i wszystko planowo i ok.
          magda
    • magdamajewski Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 21:20
      a tego to ja nie wiem z wrazenia to zapomnialam sie zapytac. Ten 1 wczorajszy
      to pielegniarka wychwalala pod niebiosa i mowiala ze sie pieknie dzieli na ile
      to nie wiem, te 2 wczorajsze spiochy to nic o nich nie mowila, tylko
      powiedziala, ze sa 2 dodatkowe.
      magda
    • agnieszkarzaca1 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 21:44
      czesc madzia ciesze sie razem z toba i trzymam kciuki mam nadzieje ze wszystko
      bedzie po twojej mysli moc caluskow.(napisalam ci meila ) smile)
      • magdamajewski AGNIESZKA! 02.06.05, 21:55
        napisz mi twoj numer jeszcze raz bo nie moge go nigdzie znalezc
        magda
    • piegoosek Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 23:07
      Magda, tylko nie przesadzaj z tym skakaniem wink))
      strasznie sie ciesze, ze bedziemy podchodzily w tym samym czasie!!!!
      rewelacja smile))) ale super, juz myslalam, ze jednak w tym cyklu nici, a tu
      prosze, poszlam sobie na usg 12dc "na luzaka" wink a tu pecherzyk 24mm!!!! bylam
      w szoku! jakoze to byla juz 21sza nikt zastrzyku z pregnylu juz nie chcial mi
      dac na pekniecie i jak poszlam nastepnego dnia, bylo juz po wszystkim smile
      Magda, bedziemy w kontakcie smile w razie czego pisz jak sie masz i jak sie
      czujesz smile bedziesz w domku? czy do pracki? ja tydzien bede w domku w
      lozeczku wink wyspie sie za wszystkie czasy!!!!
      sciskam Cie mocniusio!!!!
      • magdamajewski Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 00:17
        piegusek we dwojke to zawsze razniej, choc ja tak na prawde nie wiem czy bede
        miala transfer na 100% bo lekarz chece mnie najpierw zbadac i zobaczy czy
        wszysko ok i jak sie ogolnie czuje, boja sie o mnie jak cholera. Jak zrobia ten
        transferek to poleze w domku piatek i caly weekend i nie pojde do pracy w
        poniedzialek ale wiecorem wezme taksoweczke i pojade do szkoly na 2 godzinki a
        potem mnie mezulke odbierze, a we wtorek do pracy. Pytalam sie u lekarza czy to
        cos zmieni jak bede lezala dluze a on powiedzial ze to nie ma zadnego znaczenia
        zeby sie tylko nie przemeczac, a w mnie w pracy to jest teraz spokojnie. Jak
        bede miala transfer jutro to bede musiala sie "pozegnac" z formu na 12 dni. Nie
        chece tutaj zagladac to zaraz cos wyczytam i bede panikowala. Tak mam zamiar
        podejsc na luzie bo i tak ma sie udac, nie wgladac sie w swoje cialo ani szukac
        zadnych objawow. Wieczorkami bede sobie czytac ksiazeczki ogladac telewizje i
        mam nadzieje ze uda mi sie nadgonic troche nauke bo chce zdac duzy egamin a
        jeszcze w lesie jestem. Wszystkiego po troszku.
        To takie moje plany, poza tym bede z dzidzia albe dzidziami rozmawiac caly czas
        i namawiac je zeby jednak zostaly ze mna.
        wiec jak chesz to moze pisac na magdamajewski@yahoo.com
        Buzka
        magda
        • sandra123 HURRAAAA!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 08:12
          Magda - to super! Oby było tak jak sobie wymarzyłaś. Ale tą cała trójeczkę to
          chcesz mieć od razu - to znaczy trojaczki ??? Odważna jesteś. Bardzo Ci
          kibicuję i trzymam kciuki. Ja będę miała transfer w niedzielę ale w mojej
          klinice nie mówią wcześniej / nie dzwonią powiedzieć ile się zapłodniło, więc
          muszę czekać do niedzieli.
          A bierzesz urlop po transferze ?

Pozdrawiam BARDZO GORĄCO !!!
          s
      • laura771 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 08:39
        Magda, ale super że są trzy i w dodatku piękne.
        Dbaj o siebie po transferze, nic nie rób, dużo leż.
    • mela00 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 09:47
      Madziu, gratulacje, oby transfer sie udał i Maluszki zostały z Wami, trzymamy
      kciukasy smile)))
      mela
    • mysiurek1 Re: Kobitki mam 3 PIEKNE ZARODECZKI!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 13:31
      SUPEROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka