justynek13 09.06.05, 13:33 w sobote pierwsza tabletka, kurcze bardzo sie boje, sama nie wiem czego ale mam stresa giganta , bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: zaczynam clo i boje się 09.06.05, 16:16 też zaczynam za kilka dni (najpierw musi przyjść @ - wczoraj wzięłam ostatni duphaston) i też się strasznie boję!!! czeka na mnie w lodówce razem z pregnylem... Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: zaczynam clo i boje się 09.06.05, 17:23 Nic ale to absolutnie nic się nie bójcie miałam 7 cykli z CLO nic poza chyba 2 kg więcej na wadze (może nawet nie od CLO) nic mi nie było ! Odpowiedz Link Zgłoś
brown_sugar Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 10:19 Ja też kończe dupaston i czekam na @ a potem clo Odpowiedz Link Zgłoś
panip Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 11:18 nie ma się czego bać ja też brałam clo i w piątym cyklu udało mi się zajść w ciążę, teraz jestem już w 8tc, życzę Ci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 11:52 boje sie torbieli i boje sie ze ..... ono nie pomoze ja wiem ze to bez sensu ale NAPRAWDE qrna NIE MOGE WYLUZOWAC A JAK SLYSZE ZE STRES TYLKO PRZESZKADZA TO DOSTAJE SZALU slyszalam to juz milion razy i co z tego??? nie potrafie wyluzowac czy to znaczy ze nie bede miala dziecka z wlasnej winy????????? ze caly problem to ja i fizycznie i psychicznie jestem wrakiem wybrakowanym tworem boze jak mi strasznie sie zrobilo to idiotyczne moj maz dzis przyniesie wyniki plywakow moze jego dobry wynik mnie troche podniesie na duchu, oby... Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 12:11 No cóż, torbiele się zdarzają... ja właśnie "wyszłam" z jednej, zaczęło się od 22 mm, potem była coraz mniejsza a dzisiaj się okazało w 2 dniu kolejnego cyklu, że już jej nie ma, wchłonęła się. Jestem po 3 kolejnych cyklach z clo. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 12:14 Justynko jak ja ciebie rozumiem. też nie potrafię wyzuzowac kiedy to taka pilna sprawa. nie wiem, moze to przychodzi z czasem a moze my po prostu nie jesteśmy silne. dzisiaj dowiedziałam się, ze lekarz źle zrobił mi HSG, że wyniki nie są dobre. siedze w pracy i ryczę jak głupia od rana. wszystkich postawiłam na nogi. co mogę na to, ze nie daję rady czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 13:13 hmmm, a u mnie bez clo co miesiąc robiły się torbiele po ok. 40-45 mm... Odpowiedz Link Zgłoś
goragatka Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 13:22 Hej nie martw sie, teraz jest moj 8 cykl na clo. W pierwszym cyklu nic a nic nie uroslo, zalamalam sie , mialam wrazenie ze ostatnia szansa padla, ze na mnie nic nie dziala. Od drugiego cyklu juz roslo pieknie, wiec nigdy nic nie wiadomo. Tyle ze teraz nie pekaja nawet z pregnylem... ale to juz inna sprawa. Pozdrawiam, bedzie dobrze, niektore dziewczyny zaciazaja juz na pierwszym cylku z clo! czego ci oczywiscie zycz, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
tusia115 Re: zaczynam clo i boje się 10.06.05, 13:24 nie bój się!!! tylko pamiętaj samo clo nie pomoże... Ja do pierwszego cyklu clo + duphaston kupiłam sobie seksowną koszulke nocną i ... po pierwszym cyklu udało się!!! teraz jestem w 17tc!!!!! Powodzenia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.zak Re: zaczynam clo i boje się 11.06.05, 13:33 Justynka niematrw się na zapas!! Ja zaczęłam brać i okazało się to dlamnie bardzo dobre!! Nie miałam przedtem wcale owul!! A teraz od kilu cykli mam! Może w ciaży nie zaszłam, ale na IUI chociaż mam szanse!! Powodzenia Ci życzę z całego serca!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: dzień pierwszy:-) 12.06.05, 10:10 A powiedzcie mi, czy clo pomaga pęknąć pęcherzykom? Ja mam co miesiąc ładne pęcherzyki, tylko, że nie pękają, nawet po zastrzyku 10tys. Lekarz chce włączyć clo od następnego cyklu (dziś jest 24dc.) i stąd te moje wątpliwości. Czy ten lek ma jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 dzień drugi 12.06.05, 12:12 niestety ma, tak przynajmniej jest napisane na ulotce, ja dzis po 2 tabletce nie odczuwam, zadnych dolegliwosci poza bolem jajnika prawego- modle sie o jajeczko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś