Dodaj do ulubionych

białystok

11.06.05, 17:29
mam prosbe do osób z Białegostoku leczących sie u prof. Wołczyńskiego o
podanie namiarów gdzie przyjmuje prywatnie, kiedy i wjakich godzinach i jakis
numer telefonu bym mogła umówic sie na wizytę.Z góry ślicznie dziekuję
Obserwuj wątek
    • mmikus Re: białystok 12.06.05, 20:48
      Prof. Wołczyński prywatnie przyjmuje na ul. Rynek Kościuszki 13 (I piętro, dla
      orientacji - nad urzędem pocztowym).
      Poniedziałki i środy, czasami też piątki od 14:30-15:00 do ok. 17:00
      teoretycznie, bo zdarza się i do 20:00 wink
      Tel. do gabinetu 085 7424566, niestety z tego co wiem nadal nie umawia na
      godziny, przyjeżdżasz i czekasz; ale przed wizytą koniecznie potwierdź czy w
      ten konkretny dzień będzie.

pozdrawiam

mmikus
      • justysm Re: białystok 12.06.05, 21:13
        dzieki za informacje, a czy na kasę przyjmuje moze na Akademii, tam można sie z
        nim umówić
        • decorbrush Re: białystok 13.06.05, 18:58
          Prof. Wolczynski raczej wolal przyjmowac na Rynku Kosciuszki (jak ja do niego
          chodzilam), poniewaz tam na miejscu jest USG i jak przychodzisz do niego na
          badania to on rowniez robi Usg co jest super poniewaz to specjalista wie
          najlepiej co tam asie dzieje. W tej samej prywatnej klinice przyjmuje dr.
          Tomasz Zbroch. Mozna powiedziec ze dzieki niemu jestem teraz w 32 tygodniu
          ciazy. Zrezygnowalam z prof. poniewaz bardzo malo tlumaczy tylko mowil co
          bedzie trzeba zrobic i to odrazu takie drastyczne kroki, natomiast dr. Zroch
          wszystko ci wytlumaczy jak dla dziecka. ja jestem z niego bardzo zadowolona a
          tym bardziej teraz kiedy mieszkam za granica, to mam z nim kontak email. Zawsze
          odpowiada na moje pytania i naprawde jest urodzonym lekarzem gin. Ale
          oczywiscie nie mowie tu ze prof. jest zly to naprawde wspanialy fachowiec tylko
          ja potrzebowalam wiecej szczegolow niz on mi dawal.
          Pozdrawiam Aga
          • justysm Re: białystok 14.06.05, 20:58
            dzieki za informacje w piatek jestem umówiona z prof. Wołczyńskim i sprawdzę co
            mi powie, umówie tez sie z Zbroch i porównam. Dzieki za informacje i
            gratulacje ciaży, życzę dużo spokoju i zdrowia.pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka