justysm 11.06.05, 17:29 mam prosbe do osób z Białegostoku leczących sie u prof. Wołczyńskiego o podanie namiarów gdzie przyjmuje prywatnie, kiedy i wjakich godzinach i jakis numer telefonu bym mogła umówic sie na wizytę.Z góry ślicznie dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikus Re: białystok 12.06.05, 20:48 Prof. Wołczyński prywatnie przyjmuje na ul. Rynek Kościuszki 13 (I piętro, dla orientacji - nad urzędem pocztowym). Poniedziałki i środy, czasami też piątki od 14:30-15:00 do ok. 17:00 teoretycznie, bo zdarza się i do 20:00 Tel. do gabinetu 085 7424566, niestety z tego co wiem nadal nie umawia na godziny, przyjeżdżasz i czekasz; ale przed wizytą koniecznie potwierdź czy w ten konkretny dzień będzie. pozdrawiam mmikus Odpowiedz Link Zgłoś
justysm Re: białystok 12.06.05, 21:13 dzieki za informacje, a czy na kasę przyjmuje moze na Akademii, tam można sie z nim umówić Odpowiedz Link Zgłoś
decorbrush Re: białystok 13.06.05, 18:58 Prof. Wolczynski raczej wolal przyjmowac na Rynku Kosciuszki (jak ja do niego chodzilam), poniewaz tam na miejscu jest USG i jak przychodzisz do niego na badania to on rowniez robi Usg co jest super poniewaz to specjalista wie najlepiej co tam asie dzieje. W tej samej prywatnej klinice przyjmuje dr. Tomasz Zbroch. Mozna powiedziec ze dzieki niemu jestem teraz w 32 tygodniu ciazy. Zrezygnowalam z prof. poniewaz bardzo malo tlumaczy tylko mowil co bedzie trzeba zrobic i to odrazu takie drastyczne kroki, natomiast dr. Zroch wszystko ci wytlumaczy jak dla dziecka. ja jestem z niego bardzo zadowolona a tym bardziej teraz kiedy mieszkam za granica, to mam z nim kontak email. Zawsze odpowiada na moje pytania i naprawde jest urodzonym lekarzem gin. Ale oczywiscie nie mowie tu ze prof. jest zly to naprawde wspanialy fachowiec tylko ja potrzebowalam wiecej szczegolow niz on mi dawal. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
justysm Re: białystok 14.06.05, 20:58 dzieki za informacje w piatek jestem umówiona z prof. Wołczyńskim i sprawdzę co mi powie, umówie tez sie z Zbroch i porównam. Dzieki za informacje i gratulacje ciaży, życzę dużo spokoju i zdrowia.pa Odpowiedz Link Zgłoś