paula29 26.06.05, 23:04 miałam robione hsg, i stwierdzono ze mam cofnieta czy oc\bnizona macice i do tego powiekszona. jaki to moze miec wplyw na probe zajscia w ciaze? nie za bardo wiem co za i czy jest to problem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskaweczka7 Re: Obniżona macica 27.06.05, 00:21 co do obniżonej to nie mam pojęcia, nie chce Cię straszyć ale powiększona może podkreślam tylko może - oznaczać rozwój mięśniaków wewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: Obniżona macica 27.06.05, 12:04 no i chyba sie zdenewrowałam... jakie mogą być objawy? jak mogę to sprawdzić? Kilka razy w miesiącu jestem u gina, z racji obserwacji cyklu, miałam robione HSG, grupę mam 1, wiec chyba kto powinien zauważyć że to mogą być mięsniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: Obniżona macica 27.06.05, 23:19 zgadza się, jeśli Cię tak długo już męczą gini to nic takiego Ci nie grozi. Mięśniaki są widoczne doskonale na usg, głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Obniżona macica 27.06.05, 16:57 czekaj nie denerwuj sie niepotrzebnie, przy prawidlowo zrobionym hsg powinno byc widac ewentualne miesniaki ale pewnie ich nie masz - jesli nie to zrob histeroskopię Ale na jakiej podstawie powiedzieli ci ze jest powiekszona? ile ma? bo przeciez sa jakies normy - i moze taka twoja "uroda" po prostu ... pozdrawiam w Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: Obniżona macica 27.06.05, 21:42 mozliwe ze taka moja uroda, bo nic tam nie stweirdzili, a na histeroskopie ide za tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś