anmaja1 27.06.05, 15:19 Wiecie cos o nim, warto wyslac do niego meza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina71 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 29.06.05, 08:45 Mój M leczy się u niego od pół roku. Dostaliśmy jego namiary jednocześnie z 3 miejsc i zdecydowaliśmy się rozpocząć u niego leczenie. Po pół roku wyniki powoli idą w górę ale u nas na cuda nie ma co liczyć, na razie cierpliwie czekamy. Wadą pana doktora jest małomówność a w zasadzie niechęć wypowiadania jakiś obietnic zbyt wcześnie. Mój M ciągle sie dopytywał np czy ja mam robic juz jakies badania, jakie metody mozemy w ogole brac pod uwage i jakoś odzewu nie bylo. Ja sie zdenerwowalam i poszlismy w zeszlym tygodniu do Novum tam uslyszelismy, ze dr.Janczewski jest jednym z najlepszych lekarzy w W-wie wręcz arcybiskupem andrologii i zeby nie przestawac do niego chodzic. Natomiast jego powsciagliwosc w wydawaniu diagnozy wiazala sie prawdopodobnie z tym, ze u nas raczej nic inego niz INV nie wchodzi w gre a nie chcial nas straszyc. Moja przyjaciolka ma juz dwoje slicznych, zdrowych dzieciaczkow i za kazdym razem korzystali z pomocy dr Janczewskiego. Chyba tyle. Pozdrawiam Nina Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 29.06.05, 09:49 Nina, a możesz napisać, czym leczy Twojego męża? Odpowiedz Link Zgłoś
nina71 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 07:58 Laura, nie pamiętam nazw wszystkich leków ale sprawdzę w domciu. Wiem, ze podaje mu seriami tak po 3 różne i zmienia co mniej więcej 40 dni. Pamiętam na 100 kwas foliowy i Agapurin. Hi hi trochę mu brzuszek urósł od tych świństw ale jest dzielny. Ninka Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 do niny 29.06.05, 10:13 witaj, mam pytanie gdzie ten lekarz przyjmuje i jesli mozna prosic o kontakt i czy mozna u niego zbadac nasienie meza..nigd nie mial badanego.i ile taka wizyta kosztuje. dziekuje Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nina71 Re: do niny 30.06.05, 07:53 Lekarz przyjmuje na ul.Jesionowej w W-wie. Wizyta kosztuje równą stówkę. A nasienie bada za każdym razem nawet nie warto iść do niego z wynikami od kogoś innego bo on uznaje tylko "swoje". Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 07:52 Nie mógł odpowiedzieć na pytania Twójego męża czy Ty masz robić badania bo to androlog nie ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
nina71 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 08:07 Masz rację, dlatego pojechaliśmy też do Novum, żeby nie tracić czasu ale i tak chyba raczej będziemy czekać aż liczebnośc chłopaków choć trochę wzrośnie. Sama nie wiem co robić. Czekać już brak cierpliwości. Pozdrawiam N Odpowiedz Link Zgłoś
diana2003 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 13:47 witam, moj maz od roku leczy sie u niego i jest bardzo zadowolony; nie mial zadnych plemnikow prawidlowych, a u niego ma ok. 12 mln z czego 20% jest super, czyli efekty sa; co prawda w ciazy nie jestem, ale lekarz twierdzi, ze zajde naturalnie i zeby na chwile obecna dac sobie spokoj z innym wyjsciem, podobno jeszcze mamy czas, mamy po 29 lat;a dr Janczewski podobniez najwieksza slawa w swojej specjalnosci, a pacjenci przyjezdzaja z calej Polski;maz poprzednio leczyl sie u dr Bablok, ale przez pol roku dostawal te same lekarstwa i nie bylo poprawy;dr J. najpierw chcial zwiekszyc ilosc plemnikow, a teraz pracuje nad jakoscia, ale sam mowi ze leczenie musi trwac okolo 2 lat, tak wiec glowa do gory, pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
aga286 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 29.06.05, 13:14 Witaj mój mąż leczy się u niego od 1,4 roku i widać już jakąś poprawę tzn zaczynają się pojawiać szybkie plemniczki. W międzyczasie i tak podchodzimy do IUI nic nie mówiąc prof. dr Janczewski ul. Jesionowej tel: 825-64-14 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja1 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 29.06.05, 14:32 Dzieki, mam nadzieje ze w przypadku mojego M okaze sie skuteczny( 14 mln plemnikow, brak A, 11% zywych, itd ((((((((((((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
nina71 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 08:03 hej hej wasze 14 mln jest budujące u nas nie przekracza ... 1 mln mimo to dr i tak zaproponował leczenie trzymam kciuki Nina Odpowiedz Link Zgłoś
moon1 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 30.06.05, 17:06 Moj maz leczyl sie u Doktora ponad pol roku. Poprawy zadnej, wrecz niewielkie pogorszenie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afijolek11 Re: dr Zygmunt Janczewski z W-wy 19.10.14, 07:36 Znalazłam ten wątek i mam pytanie , wiem że dr Janczewski już nie żyje , maż leczył się u niego 7 lat temu z bardzo dobrym wynikiem , teraz chcielibyśmy spróbować jeszcze raz . I moje pytanie brzmi czy jest jakiś następca doktora kto stosuje jego metody , ktoś to wszystko przejął i dalej leczy czy to wszystko upadło , będę wdzięczna za wszystkie namiary . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś