gonia59 29.06.05, 21:29 WROCŁAW TAK WIELKIE MIASTO A TAK NIEWIELU SPECJALISTÓW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria33 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 14:27 kochana goniu, pomyliłas fora bo my tu jeszcze mamami nie jestesmy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 19:11 ja też nie jestem mamą a marzę ,żeby nią byc. więc szukam pomocy!dr Jarosz odpada bo on mi nie pomógł...dr Markuszewski też dr ... też itd. Teraz zaczynam leczenie u dr Polaka. więc szukam wsparcia u osób , które również sie tam leczą bądz leczyły i mają swoje upragnione dziecię Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 19:51 Goniu, ja jestem. We Wrocławiu co prawda lekka posucha ale dobrze wybrałaś. Ja leczyłam się u Polaka (u innych nawet nie próbowałam) i jestem już w 8 miesiącu (iui). ===== córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 03.07.05, 10:59 Dzieki za nadzieję też mam zamiar wybrać się do niego, gdyz powoli tracę nadzieję, że mi się "jakoś" uda. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 14:29 być albo nie być oto jest pytanie czy,zeby być mamą we Wrocławiu trzeba od razu specjalisty? to mąz nie wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 16:40 hej, ja byłam uczestniczką i obserwatorką tego forum, teraz też często tu zaglądam , ale i na inne też, bo w listopadzie zostanę mamą udało się w końcu ! Jest to przede wszystkim zasługa moja i męża oczywiście , ale mój lekarz bardzo mi w tym pomógł i z całego serca mogę Ci go polecić. Cenię go za fachowość i przyjazne podejście do pacjentek. Przyjmuje w prywatnej klinice Mediconcept, przy Krzyckiej 94, dr Wiktor Jarosz. Bardzo często pisza o nim dziewczyny, więc możesz sobie poczytać na forum o dobych ginekologach i na stronie www.maluchy.pl udziela rad. Pozdrawiam i życzę powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
alchemik9 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 21:28 Mam dla was jeszcze jednego wspaniałego lekarza , co prawda jest dość drogi ale ja dzięki niemu ruszyłam z miejsca mam pełną diagnostykę + zabieg chirurgiczny z powodu cysty i od lipca zaczynam starania mam nadzieję ze tym razem bedą owocne. Tym lekarzem jest prof.Mariusz Zimmer pracuje na Dyrekcyjnej a prywatny gabinet ma w Medixie . Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 21:51 no właśnie strasznie jest drogi. a jakie zabiegi on oferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:02 Byłam u dr Polaka, ale przy niedrożnych jajowodach postawił na mnie krzyżyk. Nie wiem czy to wina lekarza, czy faktycznie nic nie da się już zrobić. Nie chcę w to uwierzyć. Zasugerował mi in vitro Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:07 a inni co powiedzieli na twoje niedrożne jajowody? Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:14 Jeszcze nie byłam u innych. Nie bardzo wiem gdzie sie udać. Polak cieszy się świetną renomą, więc jeśli on tak mówi... to aż boję się myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:27 MOŻE PÓJDZ DO INNEGO LEKARZA ALE TAK JEST ŻE PRZY NIEDROŻNYCH OBU JAJOWODACH JEST ZNIKOMA SZANSA NA TRANSPORT A POTEM PRZENIESIENIE I IMPLANTACJE ZARODKA Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:02 Zimmer robi wszystkie zabiegi, człowiek orkiestra po prostu. Nienaganne maniery warte są pewnie swojej ceny, ale to Polak wie co robi prowadząc leczenie niepłodności. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:10 a ty tekla też leczyłaś się u polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:31 gonia59 napisała: > a ty tekla też leczyłaś się u polaka? Owszem i u Zimmera i jeszcze kilku innych. Uważam, że na tych innych naprawdę szkoda czasu. Na pewno nikt lepiej niż Polak nie przeprowadzi stymulacji, monitoringu czy iui. Polak o leczeniu niepłodności wie więcej i jest w przeciwieństwie do pozostałych dyspozycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 01.07.05, 18:10 przepraszam ale dopiero teraz mam dostep do komp.a teraz gdzie się leczysz.czy może są już jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 07.07.05, 19:22 tekla12 napisała: > gonia59 napisała: > > > a ty tekla też leczyłaś się u polaka? > Owszem i u Zimmera i jeszcze kilku innych. Uważam, że na tych innych naprawdę > szkoda czasu. Na pewno nikt lepiej niż Polak nie przeprowadzi stymulacji, > monitoringu czy iui. Polak o leczeniu niepłodności wie więcej i jest w > przeciwieństwie do pozostałych dyspozycyjny. z tego wynika że Ty jesteś po IVF u Polaka? powiedz proszę czy mo9że Ty wieszcoś o jego efektach w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 30.06.05, 22:35 Goniu, ja jestem z tego samego fan-clubu - Polak to zdecydowanie najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 A czy Polak robi in vitro? 01.07.05, 07:56 Ja co prawda podejdę do jeszcze jednej IUI u Polaka, ale z uwagi na słabe nasienie pewnie będę musiała pomyśleć o in vitro. Na Bocianie poczytałam, że dziewczyny z Wrocławia jeżdżą głównie do Novum i nie spotkałam się z tym, żeby któraś robiła in vitro u Polaka. Zastanawiam się dlaczego...... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: A czy Polak robi in vitro? 01.07.05, 18:07 wczytaj się dobrze w bociana są i były dziewczyny po ivf u polaka i w novum. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: A czy Polak robi in vitro? 01.07.05, 18:18 a powiedzcie mi coś na temat cen u Polaka i jak się z nim skontaktowac. numer jakis albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: A czy Polak robi in vitro? 01.07.05, 18:23 Ceny od 60 do 80 zł za wizytę, IUI 600 zł (bez leków), IVF/ICSI 4000 zł (bez leków). tel. są na jego stronie: www.polak.med.pl/glowna.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 07.07.05, 19:13 fan-club fan-clubem ale masz już jakieś efekty po leczeniu u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 08.07.05, 18:47 ano mam - jestem w 8 miesiącu ciąży (inseminacja) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 08.07.05, 19:07 gratuluję! zdrowego, ślicznego maluszka! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 13.07.05, 19:48 jesteś zadowolona z prowadzenia przez niego ciąży. Mam koleżankę (kolejną) w ciąży i prosiła o pomoc w wyborze lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: Goniu59, masz maila w skrzynce n/t 13.07.05, 21:18 tylko kurcze nie mogę jej odczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 23.07.05, 17:08 kurcze tak mnie zastanawia. a coś w manierach Polaka jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 01.07.05, 23:35 Jak będę musiała to chyba raczej pojade do Wołczyńskiego do Białegostoku.I tak myślę sobie( ponieważ u mnie wszystko ok, tylko m \nasienie do bani), ze byłabym skłonna podarować jakiejś potrzebującej dziewczynie jajeczko( bo ich przeceiż dużo naprodukuję). A jaki wy macie stosunek do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lomre Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 03.07.05, 10:26 Ja biję się z myślami o ivf. Ale w grę wchodziłyby tylko moje i męża komórki. Jeśli nie byłoby takiej możliwości to wolę adopcję. Skoro i tak biologicznie nie do końca moje, to mnóstwo również "nie moich" dzieci czeka. To moje zdanie, ale może któraś czeka na takie jajeczko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziutabezbuta Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 06.08.05, 22:19 Wiesz ja mysle, ze z darowaniem, pomimo ze idea szczytna, to jakby sie glebiej zastanowic ciezka decyzja ... Musisz pomyslec czy dasz sobie rade ze swiadomoscia istnienia gdzies tam twojego dziecka gdy sama ze swoim mezem bedziesz miala problemy zeby je poczac i urodzic (odpukac w niemalowane)... no i badz co badz to byloby rodzenstwo twojego dziecka ... tu chyba wyobraznia dziala mi jak scenariusz jakiegos tasiemcowego serialu o zakochanych parach ktore okazuja sie rodzenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
mala9914 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 06.08.05, 21:08 Dziewczyny od 3 lat staraliśmy się o dzidzię do marca lekarze nie dawali rady aby się w końcu udało, więc udaliśmy się do kliniki we wrocławiu na ul. krzyckiej 94 a, przyjął nas dr. Wiktor Jarosz. Jezdziliśmy do wrocławia dokładnie 3 razy ( pochodzimy z Kostrzyna n/o woj. lubuskie) więc kawał drogi.Na pierwszej wizycie skierowanie na badania, na drugiej wypisanie Clostibegyt no i potem pokazać się na monitoring cyklu kazał uprawiać seks dokładnie 20 dnia cyklu i udało się teraz mam w sonie fasolkę 8 tygodniową.Żaden lekarz do tej pory nie widział na badaniach tego że mąż w wynikach ma aglutynację +++( to znaczy że nasienie jest gęste i trzeba czasu aby dopłynęło do środka, kazał trzymać nogi 15 minut po seksie do góry, tak też zrobiłam i się udało. Do tej pory winy szukali u minie bo miałam niedrożny lewy jajowód, okazało się co innego.Powodzenia i naprawdę polecam dr. Jarosza z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 08.08.05, 09:01 witaj! Gratuluję !!! Też jestem pacjentką dr Jarosza i też udało się po roku starań. Obecnie zaczynam 7 miesiąc ciąży i oczekuję córeczki. Pozdrawiam Was cieplutko i uważajcie na siebie !!! Monia , a w brzuszku ... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 17.08.05, 19:52 gonia59 napisała: > WROCŁAW TAK WIELKIE MIASTO A TAK NIEWIELU SPECJALISTÓW? i mam jeszvze jedno pytanko- CZY TYLKO DR POLAK WYKONUJE WE WROCŁAWIU IVF,TZN BEZ ODSYŁANIA W INNE MIEJSCA? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 17.08.05, 20:38 nie mam czasu na czekanie ale wciąż wstrzymuje mnie decyzja -Wrocław-warszawa? proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 17.08.05, 20:50 Wątek niżej podałam link do wrocławskiego wątku na bocianie. Jeśli się przez niego przekopiesz, to znajdziesz odpowiedź na nurtujące cię pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia59 Re: BYĆ MAMĄ WE WROCŁAWIU??? 18.08.05, 21:20 odwiedzam ten wątek ale pytań jest jeszcze więcej.Szukam kogoś kto miał IVF i Polaka I sam może mi doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś