15.07.05, 22:38
hej- jak tam po wizycie w klinice? nie było Cie na gg ani na forum,jak sie
czujesz? Kto robił IUI? Pozdrawiam gorąco i dalej ściskam kciuki!
Obserwuj wątek
    • naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:19
      do domu wróciłam wieczorem, mama nadzieję, ze kilkugodzinna 300 km podróż nie
      zaszkodziła moim pęcherzykom smile. usg rano pokazały, ze pęcherzyki jeszcze nie
      pękły. mieliśmy dwie godziny czasu do zabiegu więc z mężźem lecieliśmy prawie
      (na pieszo oczywiscie) pod sam pałac Kultury z rakowieckiej. Kazde schody ja
      biegusiem z kolanami niemal pod brodę żeby popękały. smile musiałam wygladać
      smiesznie w tej białej spudniczce smile)) ale co tam. potem jeszzce 20 mnut
      brzuszków a aucie. smile
      o 12 kolejne usg i zabieg. oba pękły . właśnie tyle co. doktor był zachwycony.
      IUI posła szybko i sprawnie. Oczywiscie robił dr Dworniak. a teraz zcekanie. mam
      testowac 29 albo lepie około 2 sierpnia jeśli nie bedzie @.
      • 17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 09:27
        naka, trzymam kciuki! oby dworniak mial lepsza reke do Ciebie niz do mnie. swoja
        droga to bardzo dobry gin. zawsze mozna na niego liczycsmile zadzwonic, pogadac...
        pozdr
        • naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:30
          zreczywiscie i jest to pierwszy lekarz, który do dawien dawna zobył moje
          zaufanie a to juz bardzo dużo. smile
          nie dziekuję, czekam traz co dalej!
          zapomniałam dodać, zę wyniki męża super - spośród ruchliwych aż 90% w kalsie A smile
          • 17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 09:35
            a ja jestem 11 dzien po IUI, 25dc. boje sie testowac. boje sie kolejnego
            rozczarowania.
            zero jakichkolwiek objawow.
            chyba bede testowac dopiero po terminie @.
            pozdr
            • naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:58
              hej! wiesz ja myślę tak samo ale ja mam problem a w zasadzie dwa. po pierwsze -
              czy dalej brać teraz bromergon?? po drugie - mam luteinę od dzisiaj zapisaną. no
              i prawidłowo powinnam skończyć ją brac 29 lipca. a jak zatestuję 30 albo po
              terminie @ czyli 2 sierpnia - to do tego terminu mam brac czy jak?
              pozdr
              • 17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 10:11
                bromek mozesz brac, nie zaszkodzi. luteine bierz do dnia testu.
                pozdr
    • ziabuchna Re: do Naki! 16.07.05, 11:46
      witaj- miło czytać, że jesteś już po! Mogę puścić kciuki... Luteinę bierz do
      dnia @, a potem zadzwoń do niego, czy masz dalej brać. Ja dostaje duphaston,
      kazał mi łykać 14 dni od kolejnego dnia po IUI. Potem dzwonił do mnie, kazał
      zrobić dodatkowy test i jeśli byłby pozytywny - dalej brać duphaston.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka