ziabuchna 15.07.05, 22:38 hej- jak tam po wizycie w klinice? nie było Cie na gg ani na forum,jak sie czujesz? Kto robił IUI? Pozdrawiam gorąco i dalej ściskam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:19 do domu wróciłam wieczorem, mama nadzieję, ze kilkugodzinna 300 km podróż nie zaszkodziła moim pęcherzykom . usg rano pokazały, ze pęcherzyki jeszcze nie pękły. mieliśmy dwie godziny czasu do zabiegu więc z mężźem lecieliśmy prawie (na pieszo oczywiscie) pod sam pałac Kultury z rakowieckiej. Kazde schody ja biegusiem z kolanami niemal pod brodę żeby popękały. musiałam wygladać smiesznie w tej białej spudniczce )) ale co tam. potem jeszzce 20 mnut brzuszków a aucie. o 12 kolejne usg i zabieg. oba pękły . właśnie tyle co. doktor był zachwycony. IUI posła szybko i sprawnie. Oczywiscie robił dr Dworniak. a teraz zcekanie. mam testowac 29 albo lepie około 2 sierpnia jeśli nie bedzie @. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 09:27 naka, trzymam kciuki! oby dworniak mial lepsza reke do Ciebie niz do mnie. swoja droga to bardzo dobry gin. zawsze mozna na niego liczyc zadzwonic, pogadac... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:30 zreczywiscie i jest to pierwszy lekarz, który do dawien dawna zobył moje zaufanie a to juz bardzo dużo. nie dziekuję, czekam traz co dalej! zapomniałam dodać, zę wyniki męża super - spośród ruchliwych aż 90% w kalsie A Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 09:35 a ja jestem 11 dzien po IUI, 25dc. boje sie testowac. boje sie kolejnego rozczarowania. zero jakichkolwiek objawow. chyba bede testowac dopiero po terminie @. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: do Naki! 16.07.05, 09:58 hej! wiesz ja myślę tak samo ale ja mam problem a w zasadzie dwa. po pierwsze - czy dalej brać teraz bromergon?? po drugie - mam luteinę od dzisiaj zapisaną. no i prawidłowo powinnam skończyć ją brac 29 lipca. a jak zatestuję 30 albo po terminie @ czyli 2 sierpnia - to do tego terminu mam brac czy jak? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: do Naki! 16.07.05, 10:11 bromek mozesz brac, nie zaszkodzi. luteine bierz do dnia testu. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: do Naki! 16.07.05, 11:46 witaj- miło czytać, że jesteś już po! Mogę puścić kciuki... Luteinę bierz do dnia @, a potem zadzwoń do niego, czy masz dalej brać. Ja dostaje duphaston, kazał mi łykać 14 dni od kolejnego dnia po IUI. Potem dzwonił do mnie, kazał zrobić dodatkowy test i jeśli byłby pozytywny - dalej brać duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś