Dodaj do ulubionych

Szukam specjalisty w Krakowie

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 18:53
Często odwiedzam forum, i wiele dobrego czytałam o klinice novum, ja szukam
dobrego specjalisty w Krakowie. Jeśli znasz kogoś godnego polecenia to byłabym
wdzięczna za radę. Obecnie nie staram się o dziecko, jednak wiem że z moimi
hormonami nie jest najlepiej(przypuszczalnie nie mam owulacji), dlatego też
chciałabym rozpocząć intensywne leczenie a chciałabym robić to z dobrym
specjalist a którego jeszcze nie spotkałam.
Dzięki za radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hathor Re: Szukam specjalisty w Krakowie IP: *.avamex.krakow.pl 17.09.01, 20:51
      Niezla opinia cieszy sie dr Maciej Kostyk (421 04 71), przyjmuje na
      Starowislnej 51/4, wykonuje tez od sierpnia 2000 IVF w Krakowie- podobno
      doczekal sie pierwszych trojaczkow, na pewno solidnie Cie przebada i zdiagnozuje
      Zawsze pyta kto Ci go polecil i skubaniec pamieta prawie wszystkie pacjentki.
      Jak potrzebujesz wiecej info napisz do mnie emaila: invitro@sekretna.pl
      • Gość: ana Re: Szukam specjalisty w Krakowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 22:16
        Dzięki Hathor za radę. Może w końcu spotkam wartościowego lekarza, bo muszę
        przyznać że jestem juz psychicznie wykończona. Moim zdaniem dziewzcyny na tym
        forum ma więcej wiedzy od niejednego lekarza.
        • Gość: vikii Re: Szukam specjalisty w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:16
          Nie polecałabym dr.Kostyka, w Krakowie nie poznałam żadnego specjalisty
          najbliżej masz Novomedicę w Mysłowicach. Dr. Kostyk jest sam ma tyle pacjentek
          które sam "obsługuje" trudno tu mówić o dokladnym leczeniu i klinice - Klinika
          to chyba szereg specjalistów. A dr. Kostyk dopiero zaczyna w dziedzinie IVF,
          chyba nie chcesz, żeby się ktoś uczył na tobie
          • Gość: ana Re: Szukam specjalisty w Krakowie do Vikii IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 22:15
            Przyznam Vikii, że trochę zamąciłaś mi w głowie, bo już byłam prawie
            zdecydowana na tego lekarza. Z Twojego listu wynika, że jesteś z Krakowa, lub
            okolic, leczysz się w tej klinice w Mysłowicach? Jeśli tak to jak ją oceniasz,
            z drugiej strony jeśli mam dojeżdźać do Mysłowic to równie dobrze mogę do
            Warszawy. Znalazłam w Krakowie klinikę polsko-amerykańską Fertility, ale nie
            wiem nic na jej temat, przyjmuje tam paru doktorów i jeden profesor. Twoja
            opinia o doktorze Kostyce jest na podstawie Twojego doświadczeni lub jakiejś
            znajomej. Dzięki za radę Ana
            • Gość: vikii Re: Szukam specjalisty w Krakowie do Any IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 18:45
              Tak mieszkam w okolicach Krakowa ale to zasadnicza różnica czy dojeżdżać do
              Mysłowic czy do Warszawy. Do Warszawy jedziesz(zresztą fatalną trasą )ok. 4
              godzin + powrót tzn. cały dzień stracony, a do Mysłowic jedziesz autostradą A4
              (więc spokojnie) ok.45 min. także różnica chyba jest zasadnicza !! Nie musisz
              np. brać urlopu ja na przykład jadę sobie po pracy (po mieście w Kr.też
              niejednokrotnie jedziesz gdzieś w korkach godzinę nieprawdaż?) a jak trzeba
              jechać kilka razy w miesiącu na USG czy inne badania ...
              Jeśli chodzi o moją opinię to ja jestem zadowolona bo widzę "światełko w
              tunelu" sądzę, że to dobrzy fachowcy. (A ceny nieporównywalne) zaraz pomyślisz
              że mi płacą za reklamę...cha, cha, nic już nie mówię. Pozdrawiam
              P.S. Jeśli chodzi o Fertility to szkoda twojego czasu.
            • Gość: Nevi Re: Szukam specjalisty w Krakowie do Vikii IP: *.du.se 12.10.01, 15:58
              Ja z kolei mam bardzo dobre doswiadczenia z pol-ameryk Fertility Clinic a
              konkretniej z jednym z lekarzy (dr Homa)- to jedyny specjalista ktorego do tej
              pory spotkalam, a spotykalam ich wielu...nie tylko w Krakowie

• Gość: Hathor Re: Szukam specjalisty w Krakowie IP: *.avamex.krakow.pl 17.10.01, 21:12
                Dr Homa, dr Kostyk , Dr Libera to wszystko "kumple" skupieni wokol kliniki w
                Niepołomicach i tej na Klinach. Nie zachecam nikogo do korzystania z IVF u
                nich, natomiast jestem przekonana ze Kostyk i Libera sa swietnymi lekarzemi
                (mam na to swiadkow, nie tylko od nieplodnosci) i choc kosztuje 80zl to jest w
                Krakowie. Ze swej stroby polecam wizyty u przynajmniej 2 lekarzy specjalistow
                wiec mozesz sprawdziec Krakow i Myslowice
                Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka