Dodaj do ulubionych

naturalnie....

03.08.05, 17:56
Dziś zaczynam pić zioła wg. o.Sroki, łykać wiesiołek i badać cykl "Personą".
Szarpnęłam się, ale przynajmniej "to coś" samo "mówi" mi kiedy moge się
spodziewać owu. Nie muszę "wróżyć" smile)) z pasków.A reszta niech się dzieje co
chce... Pozdrawiam M.
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: naturalnie.... 03.08.05, 18:07
      Powodzenia smile
    • sandra1001 Re: naturalnie.... 04.08.05, 08:36
      Napisz proszę co to jest "Presona" i ile kosztuje.
      Czy to są testy owulacyjne? Miała z nimi problem: nigdy nie wiedziałam czy owu
      był czy nie. Ja również piłam przez ok 3 miesiące zioła o. Sroki, wiesiołek
      sporadycznie, duphaston od 16 do 26 dc. Niestety nie robiła testów owu. Na
      razie czekam na @. Pozdrawiam
      • morusia o Personie 04.08.05, 11:02
        Persona to jest takie urządzenie (wygląda trochę jak piórniksmile z założenia do
        naturalnego zapobiegania ciąży. Samo urządzenie kosztuje chyba 120 zł, potem co
        cykl kupuje się tesy - paczka 7 kosztuje chyba 45 zł. To są testy "sikane" - w
        6 dniu cyklu, a potem około owu się je robi rano i wsadza to tego "piórnika". A
        on pokazuje - jeśli uzna że jest - zbliżającą się owu. W instrukcji piszą żeby
        nie mieszać testów, ale ja robię je tylko do owu, potem odkładam (w końcu nie
        chodzi mi o antykoncepcję smile), więc jedno opakowanie starcza mi gdzieś na dwa
        cykle.Więcej info znajdziesz tutaj www.persona.info.pl/
        Z tym że nie wiem o ile jest to wiarygodne. Zwykłe tesy owu doprowadzały mnie
        do szału, na monitoring mam daleko, więc póki co tym się ratuję. Faktem jest że
        to urządzenie pokazuje owu w różnych dniach, czasem wcale, więc mam nadzieję że
        coś tam analizuje... Na szczęście mogę sobie na to finansowo pozwolić.
        Natomiast nie mogę dać głowy że to działa w 100%. Jeśli coś mogę Ci jeszcze
        powiedzieć - napisz. POzdrawiam M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka