siedzibabanaulu 05.08.05, 15:00 Jak się do niej przygotować? Oprócz biocenozy i bawełnianych skarpetek???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedzibabanaulu Re: HISTEROSKOPIA.... 05.08.05, 15:44 Oj! Wiktoria - dobrej myśli to ja jestem, bo może..... Ale na wszelki, chcę wiedzieć, co zabrać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: HISTEROSKOPIA.... 05.08.05, 18:52 Hej- mnie też to czeka! Sama jestem ciekawa, jak się nastawić (poza tym, że na pewno pozytywnie) i przygotować! A gdzie będziesz mieć robioną? pzdr- Beata Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: HISTEROSKOPIA.... 05.08.05, 18:58 Mnie jedynie powiedzieli że mam być na czczo i tyle.Miałam ją robioną w Łodzi w sumie byłam tam może półtorej godziny nie dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: HISTEROSKOPIA.... 05.08.05, 22:20 ja mialam robiona w szpitalu, wiec zabralam rzeczy takie jak do szpitala, bo zostalam w sumie 3 dni. w poniedzialek przyszlam, we wtorek mialam histeroskopie a w srode mnie wypisali. zabieg byl w znieczuleniu ogolnym i kazano mi byc na czczo, miec grupe krwi, i to tyle. reszte badan zrobili na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
ziutabezbuta Re: HISTEROSKOPIA.... 06.08.05, 09:15 Moja kolezanka miala robiona ze 3 miesiace temu. Ja ja odwozilam do szpitala i odbieralam po 3 godzinach. Znajac wszystkie procedury przygotowan do zabiegu i potem wybudzania po pelnej anestezji mysle ze nie trwalo to dluzej niz 1 godzine. Wlasciwie nie musiala miec (oprocz tej dobrej mysli ) nic przy sobie. Gdy sie ubierala, pielegniarka przyniosla jej wkladke higieniczna bo krwawila ... wiec moze to ... Bolu zadnego nie czula po zabiegu mimo ze lekarz uprzedzal ze moze czuc i przepisal jej tabletki przeciwbolowe. Byla bardziej nieprzytomna po anestezji niz po samym zabiegu. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
siedzibabanaulu Re: HISTEROSKOPIA.... 07.08.05, 13:45 Dzięki za otuchę dziewczyny!!!Ziutabezbuta - fajny nick. Beata - w Invikcie. Odpowiedz Link Zgłoś