Dodaj do ulubionych

Derwich/ Poznań Polna

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.08.02, 10:43
dziewczyny czy któraś z Was leczy się w poznaniu u Krzysia Derwicha z
Polnej? Jesteście zadowolone?
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Derwich/ Poznań Polna IP: 217.153.50.* 28.08.02, 12:42
      dr Derwich nie jest wprawdze moim "prywatnym"lekarzem, ale miałam z nim "do
      czynienia" wielokrotnie. leczę sie na Polnej i dlatego mój kontakt z nim jest
      częsty. uważam że Dr derwich jest godny polecenia!!! I zastanawiam sie czy sama
      do niego nie przejść!!!
    • Gość: omasta Re: Derwich/ Poznań Polna IP: 62.233.156.* 02.09.02, 20:27
      ja już w ciąży leczę się u niego. Jest całkiem w porządku. Jeśli musicie mieć
      in vitro to on najczęściej je wykonuje
      • Gość: ewula Re: Derwich/ Poznań Polna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.09.02, 10:25
        dzieki dziewczyny za odpowiedź trochęsię uspokoiłam. Wiecie, najgorzej to
        trafić na jakieś beznadziejnego doktorka.
        Pozdrawiam i powodzenia.
        • a-m Re: Derwich/ Poznań Polna 03.09.02, 10:36
          Z całą pewnością dr Derwich to dobry wybór!!! Leczyliśmy się u niego, a teraz
          czekamy na szczęśliwe rozwiązanie, które również powierzamy w jego ręce. Dr
          Derwich ma jedną bardzo istotną dla pacjentów cechę: jest dostępny, nie buduje
          dystansu, a nam to bardzo pomogło!
          Pozdrawiam
          A-M
    • grzsiekv Re: Derwich/ Poznań Polna 30.03.18, 13:50
      Byliśmy z Żoną wczoraj na wizycie u "Pana" Derwicha - oto wrażenia:

Nie poważny człowiek, wizyta Żony trwała 7min., nie zerknął nawet na komplet przedstawionych badań, żadnego wydruku z usg, nie odpowiada na pytania, odpisuje na SMS-y w trakcie badania, małostkowy, lekceważący, arogancki, głupio-mądry, operuje schematami, proponuje tylko więcej badań i kolejne wizyty. Pazerny. Brak pieczątki pod zaleceniami, brak szyldu. Wszystko jakieś szemrane. 200zł za 2h w poczekalni i 7min. badania. Niepoważny człowiek - omijać z daleka. syndrom pana „boga”, pycha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka