Gość: ewula IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.08.02, 10:43 dziewczyny czy któraś z Was leczy się w poznaniu u Krzysia Derwicha z Polnej? Jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Derwich/ Poznań Polna IP: 217.153.50.* 28.08.02, 12:42 dr Derwich nie jest wprawdze moim "prywatnym"lekarzem, ale miałam z nim "do czynienia" wielokrotnie. leczę sie na Polnej i dlatego mój kontakt z nim jest częsty. uważam że Dr derwich jest godny polecenia!!! I zastanawiam sie czy sama do niego nie przejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omasta Re: Derwich/ Poznań Polna IP: 62.233.156.* 02.09.02, 20:27 ja już w ciąży leczę się u niego. Jest całkiem w porządku. Jeśli musicie mieć in vitro to on najczęściej je wykonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewula Re: Derwich/ Poznań Polna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.09.02, 10:25 dzieki dziewczyny za odpowiedź trochęsię uspokoiłam. Wiecie, najgorzej to trafić na jakieś beznadziejnego doktorka. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a-m Re: Derwich/ Poznań Polna 03.09.02, 10:36 Z całą pewnością dr Derwich to dobry wybór!!! Leczyliśmy się u niego, a teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie, które również powierzamy w jego ręce. Dr Derwich ma jedną bardzo istotną dla pacjentów cechę: jest dostępny, nie buduje dystansu, a nam to bardzo pomogło! Pozdrawiam A-M Odpowiedz Link Zgłoś
grzsiekv Re: Derwich/ Poznań Polna 30.03.18, 13:50 Byliśmy z Żoną wczoraj na wizycie u "Pana" Derwicha - oto wrażenia: Nie poważny człowiek, wizyta Żony trwała 7min., nie zerknął nawet na komplet przedstawionych badań, żadnego wydruku z usg, nie odpowiada na pytania, odpisuje na SMS-y w trakcie badania, małostkowy, lekceważący, arogancki, głupio-mądry, operuje schematami, proponuje tylko więcej badań i kolejne wizyty. Pazerny. Brak pieczątki pod zaleceniami, brak szyldu. Wszystko jakieś szemrane. 200zł za 2h w poczekalni i 7min. badania. Niepoważny człowiek - omijać z daleka. syndrom pana „boga”, pycha Odpowiedz Link Zgłoś