ksara4 22.08.05, 21:30 poradzcie cos, bo jestem w tej dziedzinie zielona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria33 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 22.08.05, 21:32 moje zdanie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Sroki oczywiscie nie Soroki 22.08.05, 21:35 Wiktoria, ze Soroki, tak?Zmierzam do tego, ze o.Grzegorz ma 1 zestaw a Sroka jakies kombinacje i niewiele sie w nich orientuje, chociaz cos tam czytalam na Bocku, ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 22.08.05, 21:39 Wiktoria, Ty pijesz zestaw 3? a czym one sie roznia? od 1 i 2? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 22.08.05, 21:42 ja piję numer jeden. czym się różnią? - nieco skłądem i sposobem pazrenai o smaku nie wspominajac. 1 jest ponoć silniejsza, ale przyznam, że 3 nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 a macie ten link? 22.08.05, 21:48 w 3 jest chyba oregano - to moze i dobre to byc. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: a macie ten link? 22.08.05, 21:54 link: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25841&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
maja744 Re: dzieki:-) 22.08.05, 22:12 ojciec Grzegorz Sroka to jedna osoba, przewijaja sie jeszcze mieszanki Klimuszki www.rychwald.franciszkanie.pl/index2.php?zm=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: a macie ten link? 22.08.05, 22:12 juz jestem, wiec tak ja pije mieszanke o. Sroki nr 3 kupilam w sklepie zielarskim osobno wszystkie skladniki i zmieszalam w domu w duzym garze, ziola nie sa gorzkie nawet w smaku calkiem calkiem teraz jestem w drugim cyklu stosowania w 1 cyklu jak zaczelam pic te ziola (od 3dc) na kazdym jajniku urosl mi pecherzyk piekny, rowniótki i oba pękly. W tym cyklu, dzisiaj -8dc- przy okazji hsg widzialam pecherzyki: na 1 jajniku są 2 po 14mm a na drugim 1 na 16mm - i co wy na to?? szok! efekt lepszy niz po clo ) tylko ze na jajowody to te ziola niestety nie dzialaja Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem pije 2 plaskie lyzeczki bo jedna to "sama woda" Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: maja :-) 22.08.05, 22:17 nie wiedzialam, ze to ta sama osoba, hehehe, Czyli na @ robic przerwe? pic to od 3 dnia cyklu do @? Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa2 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 07:51 Ja polecam udać sie do kogoś kto dobierze zioła indywidualnie np: do Bonifratrów, maja zakny w całej polsce. Ja zaczęłam od klimuszki i po nich żle sie czułam jak naćpana i efektów żadnych. A jak poszłam do bonifrtrów w Wawie i dobrali mi zioła do moich potrzeb to od razu sie lepjej czułam. Wiesz inne zioła do miesiączki skąpej inne do obfitej inne do bolesnej inne do nieregularnej...itp. Oni zbierają dokładny wywiad czy chorujesz jakie masz inne choroby oglądaja wyniki badań wtedy dobieraja zioła indywidualnie . Polecam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1001 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 08:47 Ja piłam codziennie wieczorem szklaneczkę ziół o. Grzegorza Sroki. I wiesz co - POMOGŁO! Oprócz ziół i duphastonu od 16 do 26 dc nic nie brałam. Jakieś trzy miesiące. A prawdopodobnie miałam wcześniej cykle bezowulacyjne. 4 miesiące na CLO bez efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 09:04 Dziewczyny proszę o radę.W tym cyklu (na CLO),wyhodowałam torbiel,jeśli się nie wchłonie to czy mogę pić od następnego cyklu zioła nr3,które dotychczas piłam czy muszę przerwać?.Nie wiem co robić, gina nie mogę spytać, bo on nie jest zwolennikiem ziołoterapii i by mnie pewnie nieżle okrzyczał, że wogóle piję.Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 09:34 nie. lepiej nie pij. a jeśli ma się wchłonąć to lepiej brać duphaston. mnie się sama z siebie nie wchłonęła. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 23:44 Dzięki naka za radę, ja właśnie biorę duphaston od 16 do 25dc, mam nadzieję, że to wystarczy, żeby się ta torbiel wchłonęła,a z ziółkami się wstrzymam. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matvikoff Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 10:09 Witam, prowadze Sanatorium plodnosci w Beskidach w Republice Czeskiej. Nieplodnosc leczymy tutaj podawaniem specjalnego eliksiru winnego z dodatkami ekstraktow z pakow roslin i drzew. Efekt jest natychmiastowy. Pozdrawiam i zycze mocnego zdrowia Magister Matvikoff Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 11:21 lepiej teraz nie pij ziola sa dla ciebie jak najbardziej mnie tez po clo rosly torbiele a po ziolach O. Sroki rosną ladne pecherzyki) ale teraz przeczekaj az do wchloniecia torbieli (bierz duphaston) potem zrob usg kontrolne i od nastepnego cyklu ziólka ) Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: pic ziola o.Soroki czy o.Grzegorza? 23.08.05, 23:46 Dzięki wiktoria,tak właśnie zrobię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś