Dodaj do ulubionych

Clostilbegyt !! czy któras zna ??

30.08.05, 10:06
hej kobitki !! czy któraś z was stosowała ten specyfik ?? to podobno lek na
stymulacje cyklu zeby byla owu. a ptem podobno pregnyl zeby pecherzyk pękł.
czy ktora s zna te kombinacje ??
w jakim dc sie zaczyna btrac teb clostilbegyt ??

pozdr
Obserwuj wątek
    • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:09
      dodam ze pęcherzyki mam duze,ale nei pękają niestety tylko więdną.
    • 17lipiec1976 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:10
      prawie kazda z nas przeszla przez to. bierze sie przez 5 dni: 3-7dc, 4-8dc,
      5-9dc, ale to ustala gin, ustala tez dawke. zawsze musi byc monitoring tzn.
      obserwacja jak reagujesz na lek, jak rosna pecherzyki. potem podaje sie pregnyl
      jak pecherzyk ma ok18-20mm.
      • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:16
        czy to jest jakis szkodliwy (niebezpieczny) lek, bo ginka wczoraj nie bardzo
        chciala mi go przepisac. wrecz sie wydarla ze jak ŻĄDAM To mi go da,ale potem
        sie poprawiła jak Pani PROSI to dam. w sumei ani zadalm ani prosiłam tylko
        szkoda i czasu na kolejna obserwacje dojrzewajacego i wiednącego pęcherza- a to
        zawsze mowią "prosze jeszcze poczekac " itp.
        jak z jego skutecznoscia ?? jak nei zadziala w jednym m0-cu to mozna go
        przyjmowac w nastepnych ??

• agiq Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:11
      o CLO na tym forum napisano tysiace postów.
      To jeden z tańszych bo syntetyczny lek do stymulacji owu.
      Na jednych działa super na innych mniej, ma też sporo efektów ubocznych które
      czasem się pojawiaja a czasem wcale. Dawkowanie zależy od decyzji gina (tzn.
      uztala on na podstawie tego jakie długie masz cykle, kiedy wystepuje naturalna
      owu jeżeli występuje itp) Zxazwyczaj jest to branie od 5dc do 9dc ale często
      dziewczyny maja inaczej np. od 3dc do 7dc
      pozdrawiam
      • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:18
        o jakich skutkach ubocznych mowisz ?? mozesz mi podac jakis przyklad ??
        CLo pochodzi on pierszych 3 liter tego leku ?? sa jeszcze inne leki o podobnym
        dzialaniu ??
        dzieki i pozdrawiam
        • invicta1 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:23
          tak CLO to clostillbegyt
          ze skótków ubocznych: np wywoła on owulację, ale uposledzi endometrium (jest
          wtedy za cienkie na przyjęcie zarodka) i sluż (zbyt go zagęści lub zanika on-a
          potrzebny jest plemnikom do dotarcia do jaja)
          • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:30
            heh. no to niezle. swietny lek jak na jedno pooze a na drugie zaszkodzi.
            akyrat sluz mozna jeszcze jakos wspomagac tabletkami ale ednometrium ?? na to
            chyab nei ma leku.
            a orientujesz /cie sie moze czy mozna brac pregnyl bez clo ?? bo ginka
            piwiedizla mi ze nie.
            • invicta1 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:33
              czy sam pregnyl mozna to nie wiem
              a na lepsze endometrium niektóre dziewczyny dostają np estrogeny na kilka dni,
              ale na clo jajeczka nie zawsze są pełnowartościowe tzn niezdolne do poczęcia
              mogą być-w kazdym razie niektóre dziewczyny zachodzą na tym w ciąże-spróbuj
              najwyżej odstawisz jeśli Ci nie będzie odpowiadał
              • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:49
                ok. dzkei za pomoc.
                ja w sumie mam problem z niepekającymi pęcherzykami.za szybko chyba rosną.
                w 11 dc jeden mial 27 mm. ale zamiast peknąc sie zwinąl.
                usze chyab jeszcze raz sie przejsc do innego gina. wkurza mnie takie gadanie
                gina "nich pani zrobi badanie nasienia" ok. zrobie,ale jak nie uwolni sie
                komorka jajowa, to nawet super nasienie nie pomoze. skupiaja sie nie na tym co
                trzeba, byle tylko odwlec w czasie. takei mam przynajmniej wrazenie.
                ppozdrawiam
                • agiq Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:54
                  akurat badanie nasienia warto zrobić, bo to jedno z podstawowych badań i albo
                  bedzie super i mezem juz sie nie bedziecie zajmowac, albo nie...
                  czesto problemy dotycza obu osob....
                  a jezeli rosna Ci dobre pecherzyki to mysle ze mozesz dostac pregnyl bez brania
                  clo, ja tak mialam w 1 cyklu zeby wiedziec ze na pewno pekl pecherzyk, choc
                  moze warto tez rozwazyc LUF (zespol niepekajacych pecherzykow) ale to juz
                  niewiem jak sie leczy bo mi pekaja na szczescie.
                  • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 11:14
                    tak. nasieni przebadam napewno,ale mimalam na mysli to, ze nawet jakby nasienie
                    bylo swietne a pęcherzyki nie pekały to i tak doopa wielka. bo co niby ma
                    zapłodnic ten swietny plemnik jak komórki pęcherzyk nie wypuszcza ?? wiec nawet
                    jak bedzie nasieni super ito i tak problem nie znika... zostaja moje
                    pęcherze....
                    ale naczytalam sie ze to CLo to rzeczywiscie moze miec duzo skutkó ubocznych.
                    np. torbiele !! w ogoel wyczytalam tez ze faceci na pooprawe nasienia moga
                    przyjmowac CLO.heh. ciekawe.
                    w każdym razie nie napalam sie w nast cyklu na CLo tylko wale smialo po
                    Pregnyl. bo i po co mam sobie stymulowac wzrost pęcherzy jak one mi świetnie
                    rosną ??

dziekuj bardzo za info. pozdrawiam.
    • paula08 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 10:55
      O clo juz wiekszosc kobitki napisaly, ja tylko dodam, ze Pregnyl mozna brac bez
      clo. Dostalam pregnyl w cyklu naturalnym tylko po to, zeby pekl pecherzyksmile
      • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 11:08
        ok. o to mi chodzilo. dzikuje smile)
        • invicta1 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 11:09
          i zbadajcie to nasienie-szkoda marnować twojego zdrowia na prochy gdyby miało
          się okazać (czego nie zyczę), że nasienie do kitu
          • jooska2 Re: Clostilbegyt !! czy któras zna ?? 30.08.05, 11:17
            tak, tak zbadam napewno. mam nadziej ze bedzie w miare dobre, bo to juz chyab
            trudniej leczyc ?
            dziekuje i pozrawiam.
      • jooska2 Re: do paula08 30.08.05, 11:18
        aha. mmialam zapytac . i co, pekł ??
        • paula08 Re: do paula08 30.08.05, 12:13
          Peklsmile ale u nas plemniczki slabiutkiesad Tak jak radza dziewczyny- zbadajcie
          nasionkasmile
          • jooska2 Re: do paula08 30.08.05, 12:16
            heh, no tak. to ze peknie to jeszcze nie sukces. musi misc co do niego
            doleciec.... jak nie sraczka to urok.
            starszne to.. sad((((

dzieki. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka