marion35 08.09.05, 15:42 Dziewczyny nie zrobiłam kolejnego testu. Czekam , dziś nadal nie ma @. Pozdrawiam szczególnie te czekające jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwinkas Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 15:49 To już chyba 5 dzień po terminie. A jak temperaturka? Życzę dwóch kresek i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marion35 Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 16:00 To dopiero dwa dni po terminie. @ powinna być we wtorek. Temperaturę mam podwyższoną ale to chyba przez to,że brałam duphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 16:09 Faktycznie - przepraszam miałaś mieć w tym samym dniu co ja 06.09. Gapa ze mnie. Może dziewczyny lepiej wiedzą czy ten duphaston może podwyższać temperaturę, ja nie wiem. Mam jednak nadzieję, że będzie tak jak marzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 marion 08.09.05, 16:31 ale masz kobito cierpliwośc, pozazdroscic )) kiedy masz zamiar zatestowac? tempka u mnie spada dopiero po dostaniu @ wiec do @ mam podwyzszoną zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: marion 08.09.05, 16:55 no a jak @ nie przyjdzie jeszcze to ile dni chcesz czekac z testem ? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica26 Re: marion 08.09.05, 17:14 No no ja też czekałam 2 tygodnie na okresicho temperaturka 37,3 i nic wkońcu się wkurzyłam teścik Bobo i 2 krechy ja bym nie czekała rób teraz Oby były Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 17:17 mówię z całą pewnością: duphaston nie podnosi temperatury (luteina tak) no to tego-tzrymam paluchy Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 19:14 dwa dni po terminie test powinien juz wyjsc. cos czuje..... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
marmon29 Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 19:46 kobieto zrób ten test, z żelaza jesteś? ))))) powodzenia ps. ja czekam i mam juz chyba owsiki u mnie jeszcze za wcześnie na test, za 2-3 dni na pewno zrobię test, inaczej bym zwariowała !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dudusiam Re: nadal nie ma @ 08.09.05, 20:22 Mi też się spóźnia jakieś 3 dni, ale miałam stres i zaczęłam brać więcej witamin. Może to dlatego. Czekam więc i czekam mając nadzieję, że się nie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: nadal nie ma @ 09.09.05, 08:37 U mnie zgodnie z planem - miała być @ i była. Ale czekałam na nią bo szczepiłam się szczepionką przeciwko żółtaczce typu B. W tym cyklu też nie mogę się starać - antybiotyki. W następnym planuję w końcu HSG (ok. 10 października). I może wtedy. JAK DZISIAJ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marion35 Re: marion35???????? 09.09.05, 15:25 Nie uwierzycie ale nie zrobiłam testu,nie miałam kiedy kupić. Dziś może...kupię. Nie ma jeszcze @. Dziwnie się czuję jestem senna i osłabiona to oznacza @,czy może...? Jak oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: marion35???????? 09.09.05, 15:38 Powtórzę moje pytanie z dnia wczorajszego - jak temperatura? I MOCNO TRZYMAM KCIUKI, ŻEBY TO BYŁO TO O CZYM MARZYSZ!!!! Ja nie mogę się doczekać poniedziałku - bo dopiero wtedy dowiem się co u ciebie (od dziś od 16 do pon.do 8 nie mam dostępu do internetu). Mam nadzieję, że dzień rozpocznę wspaniałą informacją od ciebie. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś