Dodaj do ulubionych

Brak wytrysku

13.01.06, 17:44
Mimo ogromnych starań mój mąż nie ma wytrysku w czasie stosunku. Gdzie w
takim wypadku powinniśmy się zgłosić? Czy można to wyleczyć? Mąż był dwa razy
u seksuologa, ale na razie nie ma efektów. Na razie wiemy, że ma niski poziom
testosteronu (w dolnych granicach normy) i dostał tabletki hormonalne. Błagam
pomóżcie, bo jestem załamana.
Obserwuj wątek
    • lilit2005 Re: Brak wytrysku 13.01.06, 20:02
      to sie chyba nazywa aspermia. nie wiem czy to mozna wyleczyc, ale wiem ze ten
      problem opisywany jest w literaturze na temat niepolodnosci. moze zajrzyj na
      bociana (www.nasz-bocian.pl), na pewno sa tam pary, ktore tez mialy ten problem.
      • morusia Re: Brak wytrysku 13.01.06, 21:24
        w zadnej metodzie kochania się? a próbwliście choćby "ręcznie" smile)? Bo wtedy
        można łapać i np. strzykawką... wiem cos o tym
        • tekla12 Re: Brak wytrysku 14.01.06, 10:24
          Z opisu wynika, że to najprawdopodobniej ejakulacja wsteczna. Uciekajcie od
          seksuologa i hormonów do dobrego urologa.
    • julita.j Re: Brak wytrysku 14.01.06, 13:02
      Dziękuję bardzo za wypowiedzi. Mąż ma wytrysk i to bardoz szybko, ale tylko
      wtedy gdy się masturbuje. W czasie stosunku natomiast nigdy nie miał wytrysku.
      • grappa_grappa Re: Brak wytrysku 16.01.06, 09:13
        Tak czytam, czytam i oczom nie wierze - bo mam ten sam problem niestety. Net
        przewertowany doszczetnie.
        Wiedzialam, ze jest dlugodystansowcem - ale jeszcze rok temu bylo w miare ok. W
        tej chwili rowniez jest problem z wytryskiem (nie ma problemu ze wzwodem). Na
        razie zwalamy to na karb przepracowania, niedospania, nerwow zwiazanych z syt.
        zawodowa. Boje sie myslec co bedzie dalej, na razie wspomaga sie tabletkami
        dwufazowymi Pro Men, polecanymi na tym forum. No i chyba nie musze mowic, ze
        cos czuje ze bede miala problem wygonic go do lekarza.
        • dagps Re: Brak wytrysku 16.01.06, 11:04
          nie uciekajcie od seksuologow w sytuacji kiedy jest wytrysk przy masturbacji a nie ma podczas stosunku, to swiadczy o tym ze biologicznie jest ok, natomiast przyczyny sa psychologiczne. przeciez oni przezywaja tak samo jak my!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka