atrakcyjna2 Re: lekki wylew przed wytryskiem-brak 06.03.06, 10:42 właśnie chodzi mi o to że mojemu mężowi przez 5 lat nie zdarzył się nigdy nawet lekki wyciek nasienia przed właściwym wytryskiem. Czy to normalne, kolega mnie nie pocieszył- powiedział,że jak jest bardzo , bardzo podniecony to zawsze wycieka mu też nawet po dotknięciu ręką. U mojego męża tak nigdy nie było- czyżbym go nie podniecała, najlepsze jest to,że mój mąż wcześniej jak był z dziewczyna to też używał tylko przed samym wytryskiem prezerwatywę,a miał bardzo mało lat,a więc był pobudliwy. Często zawsze robił tak ręką, a może to może mieć związek z niepłodnością. Powiedzcie mi spotkałyście się kiedyś żeby taki przedwylew nie występował nigdy- od czego to zależy?Bardzo mi zależy na odpowiedzi-jak to jest u Waszych mężów, bo kogo mam się innego spytać. Proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: lekki wylew przed wytryskiem-brak 06.03.06, 11:03 najrzetelniejsza odpowiedz dadza ci "gienkolog, androlog, seksuolog, ale ja moge ci pwoiedziec ze nie martw sie, jestes atrakcyjna zapewne, ja mysle ze ja jestem a nigdy sie tym jakos nie pzrejmowalam i szczerze nie wiem czy jest konieczny jakis wczesniejszy "wylew". Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna2 Re: lekki wylew przed wytryskiem-brak 06.03.06, 11:06 a u Waszych mężów występuje, czy to normalne jak nie występuje? Czy często się tak zdarza, może to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
dooh2 Re: lekki wylew przed wytryskiem-brak 06.03.06, 11:21 z moim mezem jest dokladnie jak z twoim i zawsze tak bylo. Nigdy mi do glowy nie przyszlo ze moze byc z nim cos nie tak. Mysle ze jest to sprawa indywidualna u kazdego mezczyzny a juz na pewno nie ma nic wspolnego z plodnoscia. zaufaj mi.. Gdyby mialo z pewnoscia zajmowaliby sie tym lekarze i wspominali przy leczeniu nieplodnosci. Mozesz spac spokojnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna2 Re: lekki wylew przed wytryskiem-brak 06.03.06, 11:45 Dzięki, ale jeszcze sprawdzę to co mówi dags, spróbuję męża przeciągnąć w podnieceniu - tak z ciekawości i zobaczę, może mój za szybko zawsze wskakuje, bo chyba dośc szybko się podniecam- gorzej później. Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna2 do dags- 06.03.06, 11:12 Czyli u Twojego męża nidgy w życiu nie występował, czy czasem występował, bo piszesz ze się tym nie przejmowałaś, js też wcześniej nigdy, a nawet się cieszyłam bo mógł z inna mieć niunia, ale niewiem chciałabym aby przynajmniej 1 mężczyzna lub kobieta mi powiedziała że tak u nich tez zawsze było, a może nie zawsze może czasem miekli przedwytryski- mój niestety przynajmniej ze mną raczej nigdy i uważał to za normalne- no ale na każdej prezerwwtywie pisze żebty założyć przed jakimkolwiek kontaktem. Zresztą kiedyś u kolegi ( byłego) ledwo go dotknęłam to juz miał mokro i tym teraz sie dołuję, bo on powiedział ze tak ma jak się bardzo podnieca czyli przy mnie zawsze a mój mąż nigdy- niewiem dlaczego mnie to dreczy dopiero teraz ,ale dręczy mnie to nawet bardzo, bo niewiem jak ma być prawidłowo. Może po prostu bardzo rzadko to występuje, tak jak u mojego męża że suchutko- czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: do dags- 06.03.06, 11:30 ale tamet wywoalalas wlasnie zapytalam mojego, siedzi w pracy i mi takie rzeczy przez gg opowiada. mowi ze raczej zawsze tak ma, ale jak jest krotkotrwale podniecenie to nie ma, ze to zalezy u niego od tego czy dlugo jest podniecony pzred wlasciwym wytryskiem. przestsan sie tym martwic. jedne z nas maja wydzieline przy orgazmie inne nie, jedne maja piersi miseczke a a drugie d, i to tylko sa male, nieistotne roznice. wazne ze w ogole ma wytrysk a jeszcze wazniejsze jakie sa parametry nasienia. Odpowiedz Link Zgłoś