ronka4 08.03.06, 12:32 Dziewczyny czy po transferze przed zrobieniem testu ciążowego miałyście jakiekolwiek objawy ciąży? Ja jeszcze do testowania mam daleko ale tak się pytam z ciekawości, bo nic nie czuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: do dziewczyn po transferze 08.03.06, 13:00 nic nie czulam absolutnie nawet bylam pewna ze sie nieudalo ale w 9 dniu od transferu mialam ciemne plamienie i 10 dnia polecialam na bete i to bylo to trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: do dziewczyn po transferze 08.03.06, 13:09 U mnie jest 6 dzień po transferze i zaczynam już myśleć negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: do dziewczyn po transferze 08.03.06, 13:37 Ja dziś 7dpt jednak od 5 dnia mam bóle @ wczoraj miałam całkiem mocne a ponieważ to moje 3 podejście to wiem że w moim przypadku to źle świadczy więc nie mam już złudzeń czekam na @ która powinna pojawić się za dwa dni - niestety tak reagowałam wtedy wiec i teraz nic dobrego to nie wróży Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: do dziewczyn po transferze 08.03.06, 15:55 ja nie miałam żadnychobjawów i nie było ciazy, raz miałam plamienia w 9dpt i bpo nich tez @. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: do dziewczyn po transferze 09.03.06, 00:27 na objawy nie patrzcie bo to roznie bywa. Mnie cyce bolaly ale to pewnie od konskiej dawki progresteronu, ja swojej owu nigdy nie mialam wiec nie wiem czy one byl po owu nie bolaly. Myslcie pozytywnie, a testow sikanych to ja nie radze bo tylko nerwy moga zszarpac, w terminie marsz na beta i myslec pozytywnie. Wiem ze to moze tylko glupie gadanie, ale moje 2 ivf pierwszy transfer wyszalam z kliniki i cigle gadalam ze sie nie uda i nie udalo. Drugi raz wlazlam tam i cigle sobie powtarzalam ze musi sie udac i jak na razie na dobrej drodze Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: do dziewczyn po transferze 09.03.06, 11:11 Ja też nie miałam żadnych objawów. Tylko te bolące piersi, ale przy 10 tabl luteiny dziennie nie ma co się dziwić. Dzień przed testem ryczałam, bo byłam pewna, że się nie udało. Spokojnie czekajcie i zróbcie betę, bo z sikanymi różnie bywa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: do dziewczyn po transferze 09.03.06, 19:03 zero objawów. 10 dpt beta 34,7 a 12 dpt 71,7. Dziś mam 17 dpt i dalej nie ma żadnych objawów pozatym, że coraz bardziej boli mnie biust Odpowiedz Link Zgłoś
akinom74 Re: do dziewczyn po transferze 09.03.06, 22:06 powiedzcie, czy jeżeli IVF sie nie udaje to czy następne podejście można robić w następnym cyklu czy lepiej odczekać jakieś parę miesięcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: do dziewczyn po transferze 10.03.06, 10:00 chyba można podejść o czym świadczą niektóre dziewczyny jednak lekarze każą odczekać conajmniej 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś