Dodaj do ulubionych

I stał się CUD!!!!!!!!!

29.03.06, 10:21
Udało się, jeszcze teraz gdyu to pisze nie mogę uwierzyć w szczęcie. Byłam z
Wami tyle czasu wspomagałyście mnie i udalo się. Mój okres był taki jakiś
paręd dnie temu zrobiłam test ale był negatywny, wczoraj byłam na silowni i
jakoś dziwnie mnie bolał dół brzuszka, wyszłam i popędziłam do apteki. W
łazience patrzyłam i nie wierzyłam płakałam. Chciałam zrobić mężowi
niespodziankę ale się nie udało odrazu zauważył, że czegoś mu nie mówię no i
powiedziałam Dziś byliśmy rano u lekarza widać maleńki punkcik ale jest nasze
cudo.
Staraliśmy się ok. 2 lat miałam juz depresję ale otrząsnęłam sie i
przestałam tyle myśleć, mój mąż wybierał sie na usunięcie żylaków i to miało
pomóc, ale udało sie.
Wierzę , że wszystkie stąd przeniesiemy sie do innego forum i będziemy sie
cieszyły. Trzymam za Was kciuki i przesyłam pozytywne fluidki. Dziękuję, że
jesteście.
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 10:22
      gratulacjesmile)))))))))))
    • kociaczek22 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 10:37
      To juz 3 mamusiasmile, a mamy dopiero poczatek roku.
      Serdeczne gratulacje
      • ilona85 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 10:45
        Gratuluje serdecznie!!!Wierze ze kazda z nas bedzoie mogla napisac takie
        wspaniałe wieści...Nie wiem czy dobrze rozumiem...Miałaś okres a jednak ciaza?
        ja miałam bardzo dziwny okres no i mam teraz takie powiekszone otoczki wokol
        sutkow i jasniejsze.No i jeszcze zyły na piersiach.N o ale był ten ''okres'' i
        nie wiem co mam o tym myslec...jeszcze raz gratuluje.
    • 56at Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 10:43
      smile))))))))))))gratuluje
    • monica233 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 12:29
      witaj jola23smile
      wow ale szczescie mialassmile naparwde ci serdecznie gratulujesmile zazdroszcze Ci
      naparwde bo my z moim staramy sie 15 miesiecy i nic ale musimy dac sobie spokoj
      i niemysles o tym tylko sie wyluzować bo cos ostanio nam sie nieukładasadu nas
      jest strasznie zazdrość a przewaznie ja i jakos mu niedokonca ufam ale naparwde
      moj jest dobrym człowiekiem moze dlatego ze niemam do niego zaufanie bo z bylym
      bylam 4 lata i mnie 2 razy zdradził i sie skoncyzlo wiec znalazlam nowa miłosc
      i jest nam cudownie ale teraz cos miedzy nami sie psujesadi musze sie wziac w
      garsc i zmienic charakter bo niechce czuc sie zazdrosna bo on jest naparwde
      okropnym przytsojnym facetem ale mnie tylko kocha i niechce z inna zwiazać
      tylko zemna bo bylam jego 1 dziewczyna który mnie naparwde pokochal taką jaka
      jestem.Wiec mam nadzieje ze nam sie uda to moze hmmm niebedzie zazdrosci moze i
      tylko ciut.sad trzymajcie sie kciuki za mniesad
      • monica233 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 12:32
        moze wam sie wydawac głupie ale wiesz naparwde my sie kochamy i chcemy zawsze
        razem być i on sam mi zaproponował 15 miesiecy temu ze chce miec dziecko
        niewazne czy bedzie slub czy nie ale cche byc tylko zemna a nie z inna on poza
        mna swiata niewidzi taksamo jak ja moze by lepiej bylo jakbysmy mieli
        dzidziusia i by zycie nabrało kolorowo a nie szaro ze ciagle kłótnia zazdrosc o
        głupoty i wogule moze dlatego ze my na sile cchemy byc razem bo oboje niechcemy
        siebie stracicsadto jest glupie naparwde ale co poradzićsad
        • jolaa23 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:19
          Zazdrośc do najgorszy wróg miłości. Jeśli jest przystojny to nie znaczy że jest
          lowelasem a to że facet spojrzy czasem na jakąs dziewczyne to normalny ale
          zapytaj swojego Pana wieczorem o tę dziewczynę za którą się obejrzał to on Cię
          zapyta: którą i jak wyglądała. Czytałaś kiedyś małego księcia? róż jest wiele
          tak samo pięknych ale ta jedna jedyna oswojona jest wyjątkowa. Starajcie się o
          dzidziusia i wierzcie że się uda - poprostu musi.
          • monica233 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:37
            jolaa23 dzieki za ciepłe słowa i otuchy jestes kochanasmilea jesli chodzi o
            zazdrosc to musze przehamowac on nic mi niepowie bo mowi ze sra na laski i ma
            mnie ja to widze jak bardzio mnie kocha i chce tylko mnie tak samo ja tez sram
            na facetow a to ze gapi na inne to kiedys sie patrzyl przy mnie ale sama to
            zauwazylam ze sie zmienił i sie niegapi i sie ciesze bardzo i mowił zebym sie z
            tym niemartwila bo jest tego pewnien w 100% ze mnie niezdradzi i jak tak samo
            no normalnie tak sie okropnie kochamy bo nigdy on niebyl tak zakochany jak we
            mnie miał duuuzo lasek i podrywał wszystkich ale niemogł sie zakochać i zrywał
            no mowie wam jak jeszcze nieznalismy na zywo tylko mielismy kontakt na gg go
            poznalam no i wiesz był strasznie casanowa a jak sie poznalismy to sie naparwde
            zmienił i sie z tego cieszesmileno co mam zrobić zebym niebyla zazdrosna o niego
            no?sad wlasnie niewidzialam sie znim 3 dni bo potrzebuje czasu by przemysles
            parych spraw chodzi o zazdrość.
        • jolaa23 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:23
          Dziękuję za wszystkie gratulacje, oprócz męża narazie wiecie tylko Wy.
          Tydzień temu przechodziłam obok Kościoła wstąpiłam i długo modliłam się o
          pomoc, chyba moje prośby zostały wysłuchane.
          Tak bardzo chciala, żeby wszystkim dziewczynom się udało!!!!!
          • pawlakjo Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 15:23
            Jolu a przypomnij mi jaki u was był problem?czy tylko po stronie męża?? Czy mąż
            w końcu miał ten zabieg usunięcia żylaków?
            • jolaa23 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 30.03.06, 09:39
              Moniko, podobno problem był po stronie męża, bo podobno miał żylaki powrózka
              nasiennego ale jeszcze przed zabiegiem udało nam się . Tak czy inaczej mój Pan
              idzie na zabieg 18 kwietnia, udało nam sie szybko i za darmo załatwić jakbyś
              miała jakies pytanka to pisz na priwa jolanta6@wp.pl

Acha chyba głównie nasze pozytywne nastawienie po wizycie u świetnego
              profesora, króty załatwił zabieg spowodowało że teraz mamy małego lokatora w
              brzuszku.
    • korlewna Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 12:49
      GRATULACJEsmile))))
    • bacardi2003 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:30
      wspaniałe wiścismile))))))))))))))))))
    • rafulka Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:41
      Gratuluję, spokojnej ciąży, pięknie wypiętego brzunia i samej słodkiej radości
      i pociechy z malucha smile)))))))
    • zuzka78 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 13:43
      Dołączam do forumowych gratulacji! Czeka Cię pięknych 9 miesięcy, dbaj o siebie
      i o ludka.
    • majorka79 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 15:00
      Gratuluję Ci z calego serca!!!!!!
      • dagps Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 19:57
        hahasmile gratulujesmile
    • krychaw Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 20:10
      gratulacje i niechaj brzuszysko rośnie wielkie!
      • zona29 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 29.03.06, 20:32
        Jola gratuluje i ciesze sie razem z Tobą od wtorku też wiem że jestem w ciąży .Bedziemy pewnie spotykać sie na forum ciąża pozdrawiam cieplutko Was troje Nika
        • jolaa23 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 30.03.06, 09:41
          Witaj, jak fantastycznie, strasznie się cieszę i też gratuluję, mam nadzieję,
          że dalej będziemy sie spotykac tylko nie wiem już gdzie napisz może na jakich
          forach bywasz. Ja napewno będę tu zaglądała bo tu siewszystko zaczęło i wizyty
          na tym forum bardzo mi pomogły.
          • zona29 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 30.03.06, 17:00
            Nie pisałaś jak sie czujesz Ja oczywiście teraz mam skrzydla ale golą mnie strasznie jajniki jak na @ Mam też bolące piersi ale i tak chodze i śmieje sie do każdego. Napisz jak u Ciebie( chyba trzeba bedzie zmienić to forum na CIąza) Nika
    • kalinazkalinowa Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 31.03.06, 19:54
      wspaniale - gratuluje wam
    • monika.k81 Re: I stał się CUD!!!!!!!!! 03.04.06, 12:07
      Zbieram fliudki i serdecznie gratuluję. Pięknego brzuszka wink)

------------------------------------------------
      Jestem dopiero na początku drogi, ale ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka