Dodaj do ulubionych

Rozmowy prywatne...

06.04.06, 09:13
Witam,
Po raz kolejny prosze o prowadzenie rozmow prywatnych ( z jednym
uzytkownikiem )poza forum. Watki skierowane do jednej osoby beda usuwane.
Dziekuje z gory,
Angie
Obserwuj wątek
    • lolilo Re: Rozmowy prywatne... 06.04.06, 14:01
      Droga Moderatorko!

nie kazdy post zatytulowany "do..." jest rozmowa prywatna!
      przeciez pytamy sie o leczenie- cos co jest jak najbardziej tematem tego forum.
      zreszta czesto do tych niby- prywatnych postow dopisuja sie inne forumowiczki-
      i bardzo dobrze!
      czy dlatego usunelas moj post - z pytaniem do zabby?
      oj nieslusznie! zabby nie znam- a jedynie sledzilam-wraz z innymi- jej
      problemy. a poniewaz zamilkal- normalne jest chyba zainteresowanie-
      forumowiczka ktora z jakichs tam powodow wzbudzila zwrocila moja uwage.
      zrezsta- nie tylko rzeciez moja! a wzajemne wsparcie- jest przeciez-m. in celem
      i zadaniem tego forum. czyz nie?

za "prywatna" rozmowe uwazalybym dopier wymiane zdan nie zwiazana z tematem
      forum.

serdecznie pozdrawiam

lilka
      • angiebe Re: Rozmowy prywatne... 06.04.06, 16:19
        Nie chodzi tu o merytoryczna zawartosc watku, ale o jego forme.
        Obawiam sie, ze umieszczenie w tytule postu (wylacznego) adresata moze sprawic,
        ze czesc forumowiczow odniesie wrazenie, ze jest z danej dyskusji wykluczona.
        A tak nie powinno byc na ogolnym forum.
        Pozdrawiam,
        Angie
        • dagps Re: Rozmowy prywatne... 06.04.06, 21:03
          hm, ja zagladam do watkow do konkretnej osoby, bo tak jak pisze lolilo, czasem jak ktos znika to duzo osob sie o nia martwi. watek ostatnio skierowany do mnie nie byl sprawa zamknieta miedzy mna a zalozycielka watku, testowalysmy chyba w szesc jednego dnia, kto chcial mogl nam cos podpowiedzeic, a ja w tym watku poza pogaduszkami otrzymalam wielkie wsparcie, nie tylko jednej osoby. znalazlam tez wazna dla mnie wiadomosc.
          wolalabym zeby takie watki zostaly.
      • iwa2000 Re: Rozmowy prywatne... 08.04.06, 16:16
        Popieram poprzedniczki.Jeśli zwracamy się do konkretnej osoby to w celu,żeby
        dana osoba zwróciła na to uwagę.Rozmowy na takich wątkach dotyczą leczenia a
        nie przepisów na wypieki.
        Proszę o wznowienie wątku skierowanego do zabby.

Z góry dziękuję!!
        • angiebe Re: Rozmowy prywatne... 08.04.06, 17:58
          Witam,
          Sadze, ze kierujac do "tej konkretnej osoby" maila, szansa, ze wiadomosc dotrze
          do adresata jest wieksza niz w przypadku wyslania wiadomosci na forum.
          Forum publiczne sluza do ogolnych dyskusji, czyli ze wszystkimi uzytkownikami.
          Do prywatnych konwersacji polecam skrzynki mailowe, komunikatory typu gadu-gadu
          itd.
          Pozdrawiam,
          Angie
          • Gość: iwa 2000 Re: Rozmowy prywatne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:19
            Angiebe-proszę wyjaśnić dlaczego jedne posty do konkretnych osób są usuwane,a
            niektóre zostają?
            Dziękuję!!
            • angiebe Re: Rozmowy prywatne... 11.04.06, 09:13
              Iwa, wyslalam Ci maila.
              Pozdrawiam,
              Angie
              • dagps Re: Rozmowy prywatne... 11.04.06, 14:47
                a ja nadal nie rozumiem,
                nie jeden raz w watku kierowanym do kogos innego znalazlam wiadomosci ktore na pewno mi pomoga kiedy moj lekarz bedzie flegmatycznie dzialal.
                • tekla12 Re: Rozmowy prywatne... 12.04.06, 00:23
                  dagps napisała:

> a ja nadal nie rozumiem,
                  > nie jeden raz w watku kierowanym do kogos innego znalazlam wiadomosci ktore na
                  > pewno mi pomoga kiedy moj lekarz bedzie flegmatycznie dzialal.
                  >

Bo nie o treść a formę chodzi. Jeśli wątek będzie miał tytuł "kaśka66" to nie
                  jest zgodny z regulaminem a jeśli "czy ktoś wie co u kaśki66" to tak. A jeśli w
                  tytule napiszesz "co mam myśleć o tych objawach, może kaśka wie" to spokojnie
                  możecie z tą kaśką wymieniać się przepisami na serniki albo streszczać romanse i
                  to będzie zgodne z regulaminem. Tak zrozumiałam te zasady, jeśli się mylę to
                  proszę o sprostowanie.
                  • angiebe Do Tekli.... 12.04.06, 07:47
                    Witam,
                    Przepisy na sernik prosze podawac poza forum smile
                    Starajmy sie trzymac tematyki Nieplodnosci.
                    Pozdrawiam,
                    Angie
                    • tekla12 Re: Do Tekli.... 12.04.06, 21:07
                      Tu jest i o serniczku i o racuszkach. W sam raz przed świętami.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=28692529&a=28692529
                      Wątek wisiał aż zdechł naturalną śmiercią w czasie, w którym wycinałaś wszystkie
                      posty z prywatą w tytule bez miłosierdzia i ostrzeżenia. Wyciągnęłam wnioski i
                      przekazuje je koleżankom foremkom.
                      • dagps Re: Do Tekli.... 12.04.06, 21:12
                        smile))
                      • angiebe Re: Do Tekli.... 12.04.06, 23:23
                        Tekla, prosze podaj link do tego przepisu na sernik, bo nie znalazlam.
                        A moze dziewczyny przeslaly sobie mailem ?
                        W kazdym razie na forum sie nie pojawil.
                        • angiebe Re: Do Tekli.... 12.04.06, 23:26
                          Nastepnym razem, jesli stwierdzisz, ze jakis post jest niezgodny z regulaminem,
                          a "wisi", kliknij na kosz na smieci.
                          Dzieki instytucji "kosza" nie tylko administatorzy i moderator, ale rowniez
                          forumowicze maja wplyw na to, co dzieje sie na forum.
                          Pozdrawiam,
                          Angie
                          • tekla12 Re: Do Tekli.... 13.04.06, 11:36
                            angiebe napisała:

> Nastepnym razem, jesli stwierdzisz, ze jakis post jest niezgodny z regulaminem,
                            >
                            > a "wisi", kliknij na kosz na smieci.
                            > Dzieki instytucji "kosza" nie tylko administatorzy i moderator, ale rowniez
                            > forumowicze maja wplyw na to, co dzieje sie na forum.
                            > Pozdrawiam,
                            > Angie

Znam zasady działania kosza ale używam go jeśli wydaje mi się, że post narusza
                            pkt 5 albo 6 regulaminu forum. W pozostałych kwestiach zdaję się na moderatora.
                        • tekla12 angie 13.04.06, 11:28
                          angiebe napisała:

> Tekla, prosze podaj link do tego przepisu na sernik, bo nie znalazlam.
                          > A moze dziewczyny przeslaly sobie mailem ?
                          > W kazdym razie na forum sie nie pojawil.

Angie zajrzyj raz jeszcze do mojego postu z linkiem do wątku. Nie piszę, że jest
                          przepis tylko, że jest O SERNICZKU. Przepis na racuszki znajdziesz znajdziesz
                          tam z całą pewnością i mnóstwo innych istotnych informacji zgodnych z tematyką
                          forum niepłodność.
                          • angiebe Re: angie 13.04.06, 11:49
                            Jesli uwazasz, ze ten watek powinien zostac ocenzurowany napisz na
                            forum.abuse@gazeta.pl
                            Moim zdaniem dyskusja w 85 % toczy sie wokol tematu nieplodnosci, nie widze
                            podstaw do wycinania kilku luzniejszych wypowiedzi.
                            Pozdrawiam,
                            Angie
                            • tekla12 Re: angie 13.04.06, 22:40
                              Nie sądzę żeby wątek archiwalny z września ubiegłego roku wart był cenzurowania.
                              Tym bardziej, że cenzurowanie jako takie wydaje mi się obrzydliwe. Zdaję sobie
                              sprawę, że taka moderatorska działalnośc bywa na forum konieczna ale życzę
                              serdecznie abyś nieczęsto była do niej zmuszona. Pozdrawiam serdecznie i
                              świątecznie T.
          • lolilo Re: Rozmowy prywatne... 11.04.06, 23:47
            hej angiebe,
            jelsi chodzi o zabbe- ja jej nie znam prywatnie- by pisac do niej maila.
            ja ja znam tylko z tych kilku postow tutaj, forumowo i rowniez forumowo
            interesuje mnie (i nie tylko mnie- jak widac) co u niej.
            podobnie zreszta np. gocha- tez sie nie odzywala dlugo.
            to na prawde nie sa "prywatne" posty.
            zreszta- kto zaglada do gazetowego maila? (ja niesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka