Dodaj do ulubionych

Dziewczyny będę mamą!!!!

29.04.06, 11:18
Jeszcze nie moge w to uwierzyć!Jakis czas nie chodziłam do lekarza bo
chciałam odpoczac ale postanowiłam ze pojde bo juz sobie troszeczke
odpoczełam i czas znowu starac sie o dzidzię.No i poszlam.Pani doktor robi
USG i zaczeła płakać(jest wrazliwa i bardzo mna przejeta)A ja sie
przestraszylam ze moze teraz widzi to przez co nie moge zajsc w ciaze i ze to
cos strasznego a ona odwrociła monitorek i powiedziała :"kochana przedstawiam
ci twoje maleństwo"Zaczelam plakac i nie wierzyłam.Mialam okresy normalne.Tzn
na pocztątku plamienia a po 2 dniach okres normalny.Troche przytylam ale ze
pije piwo czasami to pomyslalam ze musze przestac je pic bo po nim tyje.To 9
tydz a ja nie wierze.Nigdy bym nie pomyslala ze to ciaza.
dziewczyny nie traccie nadziei
Przesylam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
łapcie bo ja łapalam i teraz sama nimi tryskam...
Obserwuj wątek
    • iwonag77 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 11:22
      O nie mogę! Kolejna majowa niespodzianka. Oby ich było jak najwięcej!!!
      Gratuluję i zdrowia życzę!!!
      • ilona85 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 11:23
        Kochana zebys wiedziała ze niespodzianka.Predzej bym sie własnej śmierci
        spodziewała niz tego ze jestem w ciazy juz 9 tyg.
        Pozdrawiam
        • amanda_s Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 19:37
          Ale Fajnie. Zaczynam myśleć, że to się może udać. JA miałam 10 dni temu IUI i
          nie robię testu. Robiłam 6go dnia i był ujemny. jakoś nie wierzę, żeby coś się
          zminiło. Ale takie wiadomości jak twoja przywracają mi wiarę. Gratulacje.
      • napy Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 17:04
        ja też będe mamą!!!
    • kociaczek22 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 11:24
      Co za dzieńsmile
      Już druga niesamowita wiadomość!
      Serdecznie gratuluję
      Swoja drogą zazdoszcze takiej prowadzącej pani doktor
      • alinka761 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 11:46
        serdecznie gratulujęsmile)))
        • mimi282 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 12:44
          przylaczam sie do gratulacji!!!!!!
          • kasiaaa85 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 13:01
            Coraz bardziej podoba mi sie ten dlugi weekend!!!Serdecznie gratuluje!!!
    • kalinazkalinowa Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 14:08
      gratuluję <brawo> <brawo>
    • karkarkar Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 15:22
      Najszczersze gratulacje. Najpiękniejszych 9 miesięcy.

Łapię fluidy smile
      • stauros1 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 15:59
        No nie mogę!!! Następna!!! Super!!! Gratulacje!
    • wils Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 16:04
      Gratulacje smile))))
    • tymonka30 Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 17:29
      Ja też lubię piwosmile Mama nadzieję, że mi też się po nim uda hehe. Super!
      Gratuluję z całego serca. Bo to dowód na to znowu, że udaje się w najmniej
      oczekiwanycm momencie a drugi na to, że nie trzeba sobie wszystkiego odpuszczać
      w tych naszych staaniach. Super, super, super!!!! Mam nadzieję, że ta hossa
      forumowa potrwa jeszcze i przeciągnie się na maj i czerwiec. Pomyślności!
    • tymonka30 Ile się starałyście? 29.04.06, 17:39
      Dziewczyny: Ilona i Ole! Reasumując. Ile się starałyście?
      • ilona85 tymonka30.... 29.04.06, 18:17
        tymonka kochana ja starałam sie rok.Nie długo ale jak sie pragnie dziecka to
        kazdy cykl trwa wieczność.A co chodzi o piwko to nie potrafiłam sobie odmowic i
        oczywiście z samego rana obowiazkowo kawa.Moze to dlatego ze nie przejmowalam
        sie tym zbytnio tzn jadlam i pilam co mi podeszło.Nic sie nie dzieje i wszystko
        wyglada ladnie i ja tez i to jak sie okazalo nie po piwku.Hi hi hi...
        Odpuscilam sobie forum na jakis czas bo caly czas tutaj siedzac i czytajac nie
        myslalam o niczym innym jak tylko o ciazy.
        Wierze ze i tobie sie uda.
    • melodiamelodia Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 29.04.06, 19:50
      Dołączam się do gratulacji i życzę spokojnych dziewięciu miesięcy. Chciałabym
      Cię jednak spytać o te okresy, o których wspomniałaś. Rozumiem, że w czasie
      ciąży miałaś już dwa razy @. Czy na pewno krwawienia były takie jak zwykle, np.
      równie obfite, o ile takie są, i czy nie miałaś poza tym jakichś objawów,
      które wskazywałyby na ewentualną ciążę, jakiś ból piersi, albo mdłości, czy
      smaczki. Może coś podpowiadała Ci intuicja? Czy naprawdę nie było nic, co
      nasunęłoby Ci myśl, że może jednak to ciąża? Jeszcze raz gratuluję i proszę o
      odpowiedź.
      • ilona85 melodiamelodia.... 29.04.06, 20:28
        kochana okresy mialam takie jak zawsze.Po okresach nigdy bym nie powiedziala ze
        jestem w ciazy.Taki sam ból brzucha,rozdraznienie,zal.Tak jak zwykle. Przytylam
        troche ale przeciez kazda z nas tyje jezeli sobie dogadza-ja pilam piwo a po
        nim wiadomo ze sie tyje.ja wiedzialam ze jestem w ciazy-czulam to ale jak za
        kazdym razem mialam schize to myslalam ze mam ja rowniez w tym cyklu.No i
        okazalo sie ze przeczucie mnie nie myliło nawet mimo tych okresow.Moja mama
        mowila mi ze ona wiedziala od zaraz ze jest w ciazy i ze ja tez bede wiedziala
        i nie mylila sie.Piersi mnie bolaly ale przestaly i nie bola wogole.Tylko raz
        mi bylo niedobrze-jak maz zrobił jajecznice i do tej pory nic nie czuje.Czyli u
        mnie zero objawow to dobry objaw.Jestem zmeczona ale przeciez jest wiosna i
        kazdej wiosny tak mam.Takze nic szczegolnego.
        • ilona85 Re: melodiamelodia.... 29.04.06, 20:38
          wydaje mi sie ze kazda z nas to czuje.Balam sie ze juz wariuje i odrzucalam to
          przeczucie ze jestem w ciazy.Ale czulam sie dziwnie.czulam napady niepokoju i
          dziwny strach a nic sie nie dzialo.Siedzialam ze znajomymi i nagle dopadal mnie
          taki dziwny lek az było mi ciezko w klatce piersiowej-jakbym miala na niej
          kamien.Takze niby nie mialam objawow a niby niektore mozna przypisac ciazy.
          jednak nawet jak juz schizowałam w innych cyklach to nie było az tak.
          Tłumaczylam to tym ze przeciez tak bardzo chce dziecka ze z cyklu na cykl moje
          urojone objawy beda sie nasilały.No i sie nasiliły tylko ze nie sa urojone.
          Ciezko jest nie myslec o ciazy ale ja staralam sie nie myslec i odrzucalam to
          co mi moj organizm mowił bo nie chcialam sie rozczarowac.Moze to ze sie nie
          nastawialam pomogło...Czekalam na nowy cykl zeby zaczac sie starac.Z gory
          myslalam ze sie nie udalo.I moze to było to.
          Postaraj sie nie myslec.
          • melodiamelodia Re: melodiamelodia.... 30.04.06, 10:15
            Bardzo dziękuję, że mi tak szybko i obszernie odpowiedziałaś. Twój post
            zachęcił mnie do tego,żeby pomimo okresu zrobić test. W ciąży nie jestem.
            Wyjątkowo jednak - ulżyło mi, bo w tym tygodniu brałam różne leki i robiłam rtg
            płuc i gdybym "zaciążyła", to zamartwiałabym się teraz, czy nie zaszkodziłam
            dziecku. Objawy ciążowe mam w każdym cyklu i prawie zawsze wydaje mi się, że
            teraz to już na pewno się udało. Potem przychodzi @. Dzięki Twojemu postowi
            wiem, że to jeszcze wcale nie musi być koniec nadziei i na pewno trzeba uważać
            z lekami i badaniami. Wg lekarzy szanse na naturalną ciążę mamy podobno żadne
            (m.in. b. kiepskie nasienie), ale i tak nie straciłam wiary, że ten cud jednak
            mi się zdarzy. Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego finału.
            • ilona85 Re: melodiamelodia.... 01.05.06, 10:48
              Kochana nie załamuj sie.Dla mnie te okresy tez były bardzo mulące bo tracilam
              nadzieje ze to ciaza.Juz moglam tak długo cieszyc sie z tego ze bede mama a
              przepłakałam.jak wczesniej pisalam ze czuje sie dobrze tak wczoraj i dzisiaj
              strasznie mnie moja dzidzia meczy.Jestem zaplakana i mam straszne mdłośći.
              W nocy nie moge spac, ale coz taka cena za bycie mama.Mama nadzieje ze te
              objawy szybko ustapia ...i przyjda nowe.hi hi hi...
              trzymam za ciebie kciuki i niczym sie nie martw.
              • amanda_s Re: melodiamelodia.... 01.05.06, 14:48
                Ale fajnie, ze będziesz mamą! Ja jestem dwa tygodnie po IUI i nie robię testu,
                bo nie chcę się rozczarować. Myślę, że gdybym była w ciąży to jakoś bym to
                czuła. A ja jakoś nic nie czuję.
    • metuja Re: Dziewczyny będę mamą!!!! 01.05.06, 13:02
      Gratuluję z całego serducha!
      i ... łapię fluidki!
      • jola733 gratuluję Ilonko !!! 02.05.06, 19:33
        a ja się właśnie dzień wcześniej zastanawiałam dlaczego Cię tutaj tak dawno nie
        było smilecieszę się że Ci się udałosmilesmilesmilesmilepozdrwiam sedecznie i łapę fluidkismile
        mam nadzieję że w wakacje i mi się uda smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka