amanda_s 17.05.06, 17:19 Czym byłyście stymulowane, że miałyście tyle pęcherzyków. Ja na clostilbegyt mam jeden marny (dziś usg) nie robię IUI, bo szkoda kasy na takie byle co, co nie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majorka79 Re: pytanie do korlewny i majjorki? 17.05.06, 17:41 amanda_s! ja przyjmowałam od 3-7 dc CLO 2x1 tabl. i wyhodowalam 4. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: pytanie do korlewny i majjorki? 17.05.06, 17:43 Amanda Mnie lekarz mówił o gonadotropinach Pewnie Tobie tez zaproponuje, albo większa dawke clo Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Majorka 17.05.06, 17:44 Strasznie mi przykro ale ponoć inseminacja czesto za 1 razem nie wychodzi Zobaczysz za drugim razem się uda! Życzę Citego z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Majorka 17.05.06, 17:46 dziekuję kociaczku. wierzę i jak najszybciej spróbuję po raz kolejny. Twoją historię też śledzę na forum i wierzę, że pokonasz przeciwności losu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Majorka 17.05.06, 17:49 Majorka pewnie się naczytałaś Ale taka własnie jest prawda Inseminacja najcześciej udaje się za 2 razem Dlatego nie poddawaj się Zresztą ... i tak w Ciebie wierzę W końcu 2 próba juz niedługo Czasem jest tak, że nie odpisujemy wszystkim dziewczynom na forum, ale wszystko się czyta. Ja też bardzo w Ciebie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
amanda_s Re: pytanie do korlewny i majjorki? 17.05.06, 18:12 gdy się bierze za dużo clostilbegytu, to są pęcherzyki, ale ma on antyestrogenowe działanie na śluzówkę macicy, która nie przygotuje się do przyjecia tych pęcherzyków. Dlatego raczje unika się dawkowania na przykład 2x1 tabl. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: pytanie do korlewny i majjorki? 17.05.06, 18:20 Czyli pozostaja gonadotropiny Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: pytanie do korlewny i majjorki? 18.05.06, 09:11 Jak napisały dziewczyny.... gonadotropiny. Ja mialam 6 ampulek menopuru. Drogie cholerstwo, ale u mnie skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś