Dodaj do ulubionych

37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować

18.05.06, 09:30
Kolejny miesiąc, szans praktycznie nie ma, a @ się spóźnia (z reguły mam 33
dniowe cykle)Tydzień temu plamienia, a teraz głucho wszędzie, cycki bolą od
prawie 2 tygodni .... Jak dziś nie dostanę, to jutro rano chyba zrobię test.
Chyba ten dzień, nie należy do najlepszych .... Wiecie co zrobił dziś mój
móż smile. Zamknął mnie na zamek, który jak się zamknie od zewnątrz, to od
wewnątrz nie otworzysz. No cóż ... dobrze, że mieszkamy na parterze smile)) ...
musiałam skakać przez okno ... trochę boli mnie śródstopie smile))
Obserwuj wątek
    • kasiaaa85 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 09:36
      Aga ty masz nerwy ze stali przy twoich objawach ja by sie nie zastanawiala
      tylko zrobila tescik smile))
      • agusia713 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 09:46
        Kasiu ja już tyle razy się rozczarowałam wynikiem testu, a poza tym, że mój
        organizm jest nieco dziwny. Miałam już takie przesunięcia 37-40 dniowe,
        więc "staram" się (to najtrudniejsze) nie napalać. W końcu co będzie, to
        będzie. A u Ciebie jak ze staraniami?
      • agusia713 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 09:56
        Trocę sobie poczytałam. Kasiu trzymam za Ciebie wielgachne kciuki. Kiedy możesz
        testować. Początek czerwca? Spróbuj w moje urodziny 3 czerwca - jak wytrzymasz
        oczywiście. Nie no przecież nie wytrzymasz smile)) To może dzień urodzin mojego
        męża (25 maja) przyniesie Ci dobre wieści. Życzę aby tak było.Pozdrowionka
        • kasiaaa85 Re: Do agusi 18.05.06, 20:20
          Agusiu wierze Ci ze boisz sie rozczarowania ale objawy sa calkiem niczego
          sobiesmile))Nie bede sie rozpisywala,bo juz sobie poczytalassmile))Mam zamiar zrobic
          bete 26 maja(chociaz nie wiem czy bedzie otwarte jakies laboratorium??bo papiez
          przyjezdza do czestochowy)A jak nie 26 to 29.Powiem ci szczerze ze strama sie
          nie myslec zeby sie pozniej nie rozczarowac.Pozdrawiam cie serdecznie i trzymam
          kciuki bardzo mocno!!!
          • kasiaaa85 Re: Do agusi 18.05.06, 20:22
            A i zrob jutro ten test!!!Koniecznie!!!I daj znac.
    • mimi282 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 09:53
      czuję, że ci sie udalo.....zrób jutro ten test....i daj znać co i jak...
      • agusia713 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 10:00
        Ale wy jesteście kochane smile)). A co u Tymonki, ... chyba jesteśmy w podobnych
        dniach cyklu. Mój 37, a Tymonki 38.
        No dobra mimi zrobię jutro ten test, co mi tam, najwyżej się znowu rozczaruje.
        Dla mnie najważniejsze, że @ nie pojawiła się wczoraj, bo obliczyłam sobie
        wizyty u doktorka i nie byłoby ok. A dziś, to już sama węszę oznaki.
        • mimi282 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 11:03
          trzymam kciuki....
          • agnieszka.krak Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 11:56
            a moze dzis zrobisz?????ja bym nie wytrzymała, srednio 3 testy ida u mnie
            podczas kazdego cyklu, narwana jestem
            • otylkaa Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 12:00
              Aga a jak tam ty, czy przypadkiem gdzieś teraz nie testujesz???
            • majorka79 agnieszka.krak! 18.05.06, 12:01
              mam cię, zdezerterowałaś z majowych IUI a my tam czekamy na wieści!!! co u
              Ciebie??
              u mnie niestety @ sad
              • agnieszka.krak Re: agnieszka.krak! 18.05.06, 12:05
                u mnie 2 dc, beta przedwczoraj ponizwj 1, 3 iui poszła sie pieprzyc i cio
                dlaje???
                • otylkaa Re: agnieszka.krak! 18.05.06, 12:07
                  k... coś ten maj nie jest atki majowy.... strasznie mi przykro ;-(( Przytulam
                  Cie mocno!!!
                • majorka79 Re: agnieszka.krak! 18.05.06, 12:07
                  o ranysad przykro mi. u mnie 1 dc i właśnie dzwonię do lekarza,, aby umówić się
                  na kolejną IUI. a ty? próbujesz dalej IUI?
                  • agnieszka.krak Re: agnieszka.krak! 18.05.06, 12:09
                    nie wiem, musze pogadac z ginem, u mnie nieznana przyxczyna niepłodnosci i nie
                    wiadomo czego sie czepic
        • tymonka30 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 17:23
          Agusia ja nadal laciutko brudzę, tak już od poniedziałku a @ nadal nie ma a to
          już chyba nawet 39 dc. Jak jutro nie dostanę to robię drugi test w sobotę rano
          i jak wyjdzie negatyw to lecę do gina, bo już mnie to wkurza!!!!!! A ty zrób
          już jutro, to będzie pierwszy test dopiero w tym cyklusmile
          • stauros1 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 18.05.06, 19:11
            Dziewczyny, róbcie te testy i dzielcie się dobrymi wieściami.
            • tymonka30 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 19.05.06, 08:30
              U mnie nadal nic i strasznie bolą jajniki. Napisałam do gina na forum, może mi
              coś napisze co myśli o moim przypadkusad
    • kociaczek22 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 19.05.06, 07:58
      Agusia
      No i co testowałas dzisiaj?
      • agusia713 Re: 37 dc.Test kupiłam, ale boję się rozczarować 19.05.06, 08:00
        Tak. Nowy post o dobrych wieściach, zamieściłam u góry. Całuski
        Dzięki za wszystko. taka jestem szczęśliwa i jednocześnie przerażona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka