Dodaj do ulubionych

piegoosku, gratuluję

28.06.06, 11:16
zaglądam tu jeszcze od czasu do czasu. Wspaniała wiadomość, spokojnych
dziewięciu miesięcy. pozdrawiam, lezama
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 28.06.06, 13:47
      witaj smile w koncu i mi sie chyba udalo smile pisze "chyba", bo jeszcze trzeba te
      dwa, trzy tygodnie spokojnie poczekac smile) jeszcze bardzo boje sie o malenstwa,
      ale mam nadzieje, ze w koncu i mnie spotkal ten upragniony cud smile) jestem
      obstawiona lekami i wiecej nic nie da sie zrobic! ostatni transfer rowniez sie
      udal, jednak maluszek sie nie rozijal prawidlowo...
      a co u Ciebie?
      ja rowniez rzadko tu zagladam...
      • tekla12 Re: piegoosku, gratuluję 28.06.06, 16:19
        Oj, jak miło przeczytać. Dołączam się do gratulacji. Serdeczne uściski dla
        ciebie i maluchów.
        • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 28.06.06, 18:49
          jak milo, ze ktos mnie jeszcze tu pamieta wink tyle czasu tu kiedys bylam, ale tez
          juz odpuscilam...
          • serduszko50 Re: piegoosku, gratuluję 28.06.06, 22:15
            Szczere GRATULACJE .. Dbaj o maluszki ..smile)))
    • megang Re: piegoosku, gratuluję 29.06.06, 08:34
      I ja Piegoosku seredecznie gratuluję!!!! Też jestem weteranką (tylko milczącą)
      i pamiętam Twoją historię. Od czasu do czasu szukałam wiadomości od Ciebie, bo
      z całego serca Ci kibicuję!!! Całuję.
    • korlewna Re: piegoosku, gratuluję 29.06.06, 12:03
      juhuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!1
      GRATULUJE SERDECZNIE Piegoosku i zyczę spokojnej ciąży, a potem wielkiej,
      wielgaśnej radosci!!
      Cium
    • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 30.06.06, 12:42
      Kochane jestescie dziewczyny smile))
      Wam zycze, abyscie w koncu i Wy uslyszaly te cudowne slowa "jest Pani w ciazy",
      bo sama kreska na tescie to malo wink hihi... dopiero zaczyna sie wierzyc, kiedy
      lekarz wrecza nam w rece karte ciazy smile) a i teraz jestem caly czas w szoku i
      slucham brzucha, czy aby na pewno wszystko ok wink wczoraj zaczelismy 10ty
      tydzien, niby malo, ale dla nas baaardzo duzo!
      pozdrawiam goracow Was wszystkie kochane! i rowniez zaciskam kciuki za wszystkie
      i kazda z osobna smile)
      • kaja3004 Re: piegoosku, gratuluję 30.06.06, 13:10
        Ja również serdecznie gratulujęsmile)) Życzę spokojnej ciąży i wspaniałych
        maluszków.

Ponad dwa lata temu szukałam wsparcia na tym forum i codziennie tu zaglądałam.
        Dziś jestem mamą 17-miesięcznego chłopczyka, który przyszedł na świat po prawie
        3-letnim leczeniu. Byłam o krok od in vitro, ale udało się drogę "naturalną",
        czego i Wam, starającym się, życzę. Nie poddawajcie się, wierzę, że i Wy
        wkrótce doczekacie się upragnionego maleństwa.
      • kattrin1 Re: piegoosku, gratuluję 30.06.06, 15:18
        Jejku Piegoosku ja tez dobrze Cie pamietam, zreszta siedze tu... choc nie
        pisze... od 4 lat...
        GRATULUJE smile najbardziej ciesza mnie dzidziulki weteranek, które doczekały sie
        swojego szczescia smile)
        Bardzo sie ciesze smile) i spokojnej i zdrowej ciazy Ci zycze z całego
        serduszka smile)
        • beata5555 Re: piegoosku, gratuluję 30.06.06, 20:01
          Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz ale zawsze tu zagladam i czekałam na takie
          wieści od ciebie.
          GRATULUJE podwujnego szczęscie !!!!!!!!!!!!!!
          • asiat99 Re: piegoosku, gratuluję 30.06.06, 20:53
            Piegusku ja również gratuluję.Gdzie podchodziłaś do icsi?Czy wiesz dlaczego się
            nie udawało,robiłaś moze jakieś dodatkowe badania.Wiem ze może nie chcesz teraz
            już do tego wracać ale jak byś mogła to napisz proszę.Jestem po dwóch icsi,po 4
            transferach.Teraz zostały nam ostatnie mrozaki.Czy zaszłąś w ciazę ze
            śniezynek? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.Pozdrawiam i jeszcze raz
            życzę z całego serducha ciepłych i pachnących niemowlaczków.Asia
            • piegoosek Asiat99 03.07.06, 21:49
              asiu, podchodzilam w Novum, ale jak kazda klinika leczenia nieplodnosci, to
              "tylko" i "az" fabryka! co prawda sukcesem bylo wyhodowanie sporej liczby
              zarodkow (w Invikcie mielismy dwa, w Novum 15!) i to na pewno mozna nazwac
              sukcesem! choc bylam oczywiscie przestymulowana wink ale to juz nie wazne!
              to byl moj piaty transfer (czwarty z mrozonych), podano mi trzy, slabsze juz
              zarodki, ktore jednak po rozmrozeniu slicznie sie dzielily i zaledwie po nocy po
              rozmrozeniu byly juz w poczatkowym stadium blastocysty, a przed mrozeniem byly
              tylko czterokomorkowe, mrozone juz po trzy, bo slabe! a tu taka niespodzianka!
              na dodatek, dwa dni przed umowionym transferem wylazla mi jakas grzybica! posiew
              mialam jalowy, bo przed kazdym transferem trzeba zrobic, a tam podobno bylo
              koszmarni w srodku! babeczka byla przerazona! zanim podala (bo juz nie bylo
              odwrotu) wyczyscila wszystko to co widac, nawet szyjka mi krwawila tak byla
              podrazniona przez tego grzybka... myslelismy, ze w zwiazku z tym jednak nic z
              tego nie bedzie...
              9dpt zrobilam sikanca, bo juz nie wytrzymywalam nerwowy! i wyszla rozowa krecha
              smile) beta 102!
              pisz w razie czego na priva! szybciej dojrze, ze ktos do mnie pisze!!
              sciskam i powodzenia!!
      • malgoska182 Re: piegoosku, gratuluję 03.07.06, 12:31
        Gratuluje piegoosku. Dawno tu nie zagladalam, zajelam sie leczeniem tych
        nieszczesnych miesniakow, ktore byc moze sa odpowiedzialne za nasze
        niemaniesmile)) dzieci. Uwazaj na siebie i malenstwa.
      • ka_katka Re: piegoosku, gratuluję 21.07.06, 08:59
        Piegoosku i ja Cię dobrze pamiętam chociaż wtedy tylko Was podczytywałam. Jakoś
        mi umknęło Twoje szczęście ależ mnie ucieszyła wiadomość o Twoich bliźniakach.
        Ja jestem po 1 ICSI jutro testuję i dziękuję Ci za nadzieję.
    • kasialu Re: piegoosku, gratuluję 03.07.06, 09:21
      Piegoosku tu ja kasialu - pamiętasz mnie jeszcze? ja Ciebie pamiętam ;o)))))
      Jak ja się cieszę, ze Wam się udało i to podówjnie !!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję i
      życzę spokojnej ciąży ;o))))
      • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 03.07.06, 22:24
        Beata, Kasialu! oczywiscie, ze Was pamietam! swego czasu walczylysmy razem! jak
        Wasze szkraby?? tez zniknelyscie z forum, ja rowniez nie zagladam tu czesto!
        chcialam tylko pochwalic sie naszym szczesciem, a dodatkowo dodac otuchy, tym,
        ktore mysla, ze juz nic sie nie uda! tak jak i ja kiedys myslalam!!
        napiszcie w skrocie co tam u Was??
        sciskam i caluski kiss
        • neerroo Re: piegoosku, gratuluję 05.07.06, 13:46
          piegoos jak dobrze,że tu zajrzałam smile)))) tak mocno cię ściskam i
          gratuluję!!!!!!!!!! z całego serca ,a właściwie z obydwu wink serc,bo nasza
          malutka dziewczynka aż skacze z radości ,że będzie miała nowe wirualne
          koleżeństwo.napisz co u ciebie ,jak się czujesz? pozdrawiam serdecznie .
    • kasialu Re: piegoosku, gratuluję 03.07.06, 09:24
      Ja tutaj oprócz Ciebie Piegooosku to tylko Teklę znam ;o))) Poza Wami to same
      npwe nicki ;o)
      • maretina Re: piegoosku, gratuluję 03.07.06, 09:35
        hej kasialu! jak tam Twoje szkraby?:0
        piegoos napisz co nowego u Was. moze dzis zadzwonie jak sie wyrobie z robota w
        pracysmile
        • 17lipiec1976 Re: piegoosku, gratuluję 04.07.06, 08:21
          kasialu, ja ciebie pamietam i pamietam twoja historie. ja jestem tu bardzo dlugo
          niestetysad tylko wczesniej po innym nickiem i malo wtedy pisalam.
          ale twoja historia jest niesamowita i taka szczesliwasmile))
          • gg24 Re: piegoosku, gratuluję 05.07.06, 20:57
            Piegoosku, gratuluje!!! Życzę duużo szczęścia i pomyślności!
            gg24 - też jeszcze ze starego składu forum
    • lomre Re: piegoosku, gratuluję 05.07.06, 21:09
      Piegoosku gratuluję. Życzę spokoju i radości. Obyście się zdrooooowo in
      szczęśliwie rozwijali przez kolejne miesiące.
      Pozdrawiam też ze "starego składu". Pamiętam moje przedmówczynie
      (przedpiszące?) gdy pocieszały mnie 2 lata temu.
      Pozdrawiam całą "żelazną gwardię"
      Lomre
      • dolores12 Re: piegoosku, gratuluję 06.07.06, 13:37
        Ja także śledziłam historię Piegooska, sama starając się o bobasa 3 lata temu.
        Z całą pewnością zasługujesz na szczęście, piegoosku. Gratuluję i powodzenia.
    • thmwag1 Re: piegoosku, gratuluję 20.07.06, 22:54
      ale fajnie!
      sto lat tu nie byłam i taka niespodzianka!!!!
      Piegoosku wszystkiego najlepszego!
      koniecznie opisz swoje dalsze dzieje bo to dopiero bedzie ku pokrzepieniu serc!
      Sciskam mocno
    • nikola1905 Re: piegoosku, gratuluję 21.07.06, 09:38
      Witaj Piegoosku!!!!

To ja Nikola, pamiętasz?
      Ileee mnie tu czasu nie byłoooo!!
      I taakiaaa niespodzianka!!!! Bardzo się cieszę Twoim szczęściem!!!
      Dbaj o swoje skarby!!! Mój synek skończy 3 sierpnia 20 miesięcy i jest bardzo
      kochany. Tak mocno go kocham !!! smile))) Kiedy masz terrmin porodu?

Trzymaj się mocno!!! Uważaj na upały!!!!
      Trzymam kciuki MOCNO!!!!Za te przyszłe tygodnie i miesiące ciąży smile

Całuję i pozdrawiam!!!
      Buziaczki smile

Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn które mnie pamiętają!!!!

Nikola
      • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 21.07.06, 20:47
        wszystkie Was doskonale pamietam smile))
        dziekuje Wam za takie cieple slowa, na prawde dodaja skrzydel smile ja rowniez
        strasznie sie ciesze i z coraz wiekszym dowierzaniem ogladam zdjecia z usg...
        woze sobie karte ciazy w aucie w schowku i jak tylko cos zlego przychodzi mi do
        glowy, wyjmuje ja i zaraz glupie mysli umykaja! ale tak juz jest z nami, tymi,
        ktore latami sie lecza, biegaja po lekarzach, robia tony badan... to takie
        spaczenie! ale przez te wszystkie lata wyrobilam sobie opinie, ze nie mozemy sie
        poddawac! ze nasz trud w koncu zostanie nagrodzony!! oczywiscie oplacamy to
        zdrowiem i wielka kupa pieniedzy... ale dla dziecka jestesmy gotowe poswiecic
        wszystko, prawda? smile ale powiem Wam, ze to jest niesamowite nosic w brzuszku dwa
        maluszki smile w ogole to wszystko jest niesamowite... juz nie musze biegac po
        lekarzach, moze juz nigdy nie bede w ciazy, a moze bede, bo mamy jeszcze 6
        sniezynek, ktore czekaja na nas w Novum smile sama jestem ciekawa, co jeszcze mnie
        czeka smile
        wszystkim Wam, ktore sie staraja zycze takich wrazen jak moje! wymarzonej ciazy!
        trzymajcie sie kochane!!
        • maliniaq Re: piegoosku, gratuluję 21.07.06, 22:34
          Piegoosku, a mnie pamiętasz???????? Grrrrrratulowałam Ci już???? Strasznie się
          cieszę Twoim szczęściem i czekam na swojesmile. Agnieszka.
          • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 22.07.06, 00:02
            oczywiscie, ze pamietam smile) jeszcze raz dziekuje serdecznie i zycze, aby i Twoja
            Olenka w koncu sie narodzila smile)) (lub Mateuszek wink)
            • fiszerowa Re: piegoosku, gratuluję 23.07.06, 02:08
              Witaj Piegoosku,

jeśli zaglądałam jeszcze od czasu do czasu na to forum, to przede wszystkim aby
              sprawdzić co u Ciebie smile.
              Ogromnie Ci gratuluję i cieszę się bardzo, że się udało.
              Spokojnej ciąży Ci życzę i zdrowych dzieciaczków!

Fiszerowa
              mama Kajetana (13.07. obchodził 4 urodziny!) z ICSI
              • maretina Re: piegoosku, gratuluję 26.07.06, 10:41
                fiszerowa... wiekiie tu nie bylo! mamy synkow o tym samym imieniusmile
    • swireek Re: piegoosku, gratuluję 25.07.06, 22:27
      Nie zaglądałam na forum od 17 miesięcy, tzn. od narodzin moich szkrabów-
      bliźniakówsmile Dziś coś mnie skusiło i w wyszukiwarce wpisałam piegoosek. Bardzo
      dobrze pamiętam chwile zwątpienia, załamania, kolejnych nieudanych prób jakimi
      dzieliłyśmy się tutaj. Pamiętam Ciebie piegoosku-naszego eksperta,
      pocieszyciela, dobrą duszę. Teraz kręcą mi się łezki w oczach-łezki szczęścia,
      że i Tobie się udało!!! Wielkie gratulacje!!! Dbajcie o siebie i dużo
      wypoczywajcie. Pozdrawiam. Pa, pa.
    • jonass Re: piegoosku, gratuluję 26.07.06, 09:52
      No!! Bardzo bardzo gratuluje!!! Bylam pewna ze tak sie stanie, to byla tylko
      kwestia czasu. Serdecznie pozdrawiam, Aga
      • gusinka Re: piegoosku, gratuluję 26.07.06, 13:39
        Gratuluję Piegoosku! Tak sie cieszę, że w końcu sie udało. Aż mi łzy wzruszenia
        zamazują obraz. Ty mnie pewnie nawet nie pamiętasz, ale ja śledziłam Twoją
        historię i trzymałam kciuki. Dwa lata temu dałaś mi namiary na Invictę i po
        dwóch miesiącach już byłam w ciąży, więc nie działałam zbyt aktywnie na tym
        forum. Dbaj o siebie i o swoje maluszki.Pozdrowionka
        • andziak.k Piegoosku, gratuluję serdecznie!!!! 11.09.06, 10:56
          Piegoosku, dawno nie zagladalam, choc swego czasu tez sporo podczytywalam to
          forum, gorace, serdeczne GRATULACJE, spokojnej ciazy, zdrowka, szczesliwego
          rozwiazania. Trzymam mocno kciuki, bo juz swoje wycierpialas i bardzo
          zaslugujesz na szczescie. Sciskam cie i twoje malenstwa w brzusiu!!! Buziaki-
          Aneta i 5-cio miesieczny Patryczek
          • piegoosek Re: Piegoosku, gratuluję serdecznie!!!! 11.09.06, 23:19
            dzieki ogromne smile) ciagle tu bywam smile
            moje brzucho rosnie jak szalone wink a z nim maluchy! juz wiemy, ze to parka -
            chlopiec i dziewczynka smile jestesmy przeszczesliwi!!
            caluski od mojego brzuszka dla Patryczka!! i ode mnie dla Ciebie!!
        • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 11.09.06, 23:21
          wszystkie Was pamietam smile) na prawde!! dziekuje jeszcze raz! jestem w 20tc i juz
          nie moge doczekac sie porodu wink
          sciskam mocniusio!!
          • masza76 Re: piegoosku, gratuluję 23.11.06, 19:10
            piegoosku i ode mnie wielkie gratulacje. nie zaglądalam tu od ponad roku, ale
            spędziłam na forum dlugie jak dla mnie dwa lata. za tydzien moja Ida kończy pół
            roku i tak jakoś zajrzałam i znalazłam wieści o tobie, a właściwie o was. cieszę
            się niesamowicie i myślę o was ciepłosmile
    • julia56 Re: piegoosku, gratuluję 23.11.06, 21:06
      Piegoosku, ja tez Ci serdecznie gratuluję. Wzruszyłam się...
      • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 24.11.06, 10:39
        dzieki Kochane!! Masza Tobie rowniez gratuluje!!
        my mamy juz 31tc, wg usg 32 smile wiec juz sporo za nami! teraz tylko czekanie na
        ta najpiekniejsza dla nas chwile smile maluchy kopia jak szalone, bedzie
        dziewczynka i chlopiec, wiec jestesmy strasznie szczesliwi smile
        sciskam Was cieplo!! i dzieki za pamiec!!
        • alinka761 Re: piegoosku, gratuluję 24.11.06, 15:03
          Piegoosku ale ten czas leci,już za chwilę będziesz miała swoje Skarby u bokusmile))
          Pozdrawiam!
        • agakra Re: piegoosku, gratuluję 24.11.06, 15:31
          piegoosek napisała:

> dzieki Kochane!! Masza Tobie rowniez gratuluje!!
          > my mamy juz 31tc, wg usg 32 smile wiec juz sporo za nami! teraz tylko czekanie na
          > ta najpiekniejsza dla nas chwile smile maluchy kopia jak szalone, bedzie
          > dziewczynka i chlopiec, wiec jestesmy strasznie szczesliwi smile
          > sciskam Was cieplo!! i dzieki za pamiec!!

ojej, jak ten czas leci. No teraz to już chwilka i będziesz miała maluchy przy
          sobie.
          Ja też od czasu do czasu czytam forum i też śledzę co u ciebie, ale jakoś nie
          zdawałam sobie sprawy że to już końcówka ciąży.
          A ja w lipcu będę miała drugą dzidzie.
          • piegoosek Re: piegoosku, gratuluję 24.11.06, 17:56
            wow! aga! gratulacje smile)) super sie czyta takie wiesci wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka