Dodaj do ulubionych

moze ciąża???

02.10.06, 14:47
dzisiaj 28dc..temp. 37....bóle @@@ minęły ..piersi przestały boleć..są tylko
takie cięższe i pełniejsze..występuje coś w rodzaju mdłości,,,,
wczoraj robiłam jakis test...ale okropnie dziwnie wyszedł...wyszły 3
kreski!!!!! jedna kontrolna a poniżej dwie widoczne testowe...hmmmm dziwne...
dziewczyny którym się udało - napiszcie coś o objawach jeżeli takowe
miałyście..
buziaczki
Obserwuj wątek
    • ewcia8818 Re: moze ciąża??? 02.10.06, 14:56
      Sylwia, mowilam ci juz kilka razy zebys zrobila sobie bete. Wszystkie objawy masz na ciaze, wiec zrob w
      koncu te bete!!!
    • sylwia2714 Re: moze ciąża??? 02.10.06, 15:01
      ewcia - wiem ze powinnam, ale,,,,chyba sie boje!!!!! wole jeszcze troche
      niepewnosci niż kolejne rozczarowanie...poczekam jeszcze 2 dni- akurat odbiore
      auto z warsztatu i wskocze do siedlec na bete...
      pozdrawiam
      P.S. a jak tam twoja dzidzia???
      • ewcia8818 Re: moze ciąża??? 02.10.06, 15:25
        beta u mnie rosnie tak jak powinna- wczoraj miala gdzies ok. 940 (w 19 dniu po punkcji, czyli tak jakby
        po owulacji). brzuch nadal pobolewa, ale juz mniej, za to zaczely sie mdlosci, jeszcze mozna wytrzymac,
        ale pewnie juz niedlugo...
        Powodzenia, daj znac po becie
    • tymonka30 Re: moze ciąża??? 02.10.06, 18:57
      Trzeba powtórzyć test. Ja czułam się jak na @ ale nie przyszła... a 2 tyg. po
      spodziewanej @ zaczęły się mdłości.
      • stauros1 Re: moze ciąża??? 02.10.06, 21:03
        Ja też tak mam. Boli mnie brzuch od tygodnia, aż tak tnie, bolą mnie piersi. @
        powinna być wczoraj na maxa, a ja dziś jeszcze nie mam. Nie brałam ani clo ani
        pregnylu więc nie powinno być przesunięcia. Rano zrobiłam test i wyszły jakieś
        dziwadła. Poczekam jeszcze ze 2 dni i powtórzę test. Jak to nie ciąża to pewnie
        znowu jakaś cholerna torbiel - bo przecież @ mam jak w zegarku, oprócz tego
        razu, kiedy się przesuneła po clo lub pregnylu.
        • tymonka30 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 08:54
          No dziewczyny piszcie, że się udało!!! smile
    • jula1232 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 09:52
      dawac fluidki!!!
      • stauros1 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 10:13
        ta, już się udało... jestem po drugim teście i znowu jedna krecha, ale @ nadal
        nie ma. Zła jestem, bo czeka mnie wizyta u gina. Pewnie znowu sa torbiele. Ale
        Wam życzę powodzenia.
        • eszforcik Re: moze ciąża??? 03.10.06, 10:35
          Wiem, co czujesz. U mnie wczoraj @ przylazła, regularnie jak w zegarku. Kurczę,
          nawet nie mam kiedy zrobic testu sad Chociaż w tym cyklu zrobiłam w sobotę i
          wyszła jedna krecha i nawet cienia drugiej nie bylo sad
          • tymonka30 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 10:40
            Nie martwicie się kochane. Za 2 tyg. nowa szansa. Ani się obejrzycie a znów
            trzeba będzie ostro pracować smile Może chociaż Sylwi się uda (?) No Sylwia i
            jak ?!?!?!?!
    • jula1232 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 10:43
      Sylwia czekamy na info???????
      • stauros1 Re: moze ciąża??? 03.10.06, 21:12
        A ja dostałam @. Nawet się nie wkurzyłam, przeciez wiem, ze mam problem z
        jajowodem, to czego ja chciałam... Co mnie wtruło??? To, że się ponad tydzień
        męczyłam z bólem brzucha, taki ból jakbym co najmniej od tygodnia miała @, a ta
        cholera zaczęła się dziś - więc co? teraz będzie mnie bolało następny tydzień??
        Boże jedyny, ile my musimy znosić
        • tymonka30 Re: moze ciąża??? 04.10.06, 11:09
          No to liczymy znowu i nowy gin! Jest coś pozytywnego w tym wszystkim jednak....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka