Dodaj do ulubionych

Polna i dr. Derwich

10.04.03, 16:57
Prośba do dziewczyn które sie leczą u dr. Dewicha.Niedawno zmieniłam moją
panią doktor i zaczełam leczenie u tego lekarza. Napiszcie prosze czy to
dobry wybór? nie mam juz sił ciągle zmieniać lekarzy.Dla mnie duzym plusem
kliniki na Polnej są umiarkowane ceny , nie stać mnie na 1000 zł za każdą
inseminację np. w Intermedice
Obserwuj wątek
    • Gość: nima Re: Polna i dr. Derwich IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.04.03, 22:03
      Ja chodzę do Derwicha od 3 lat (o dziecko staram się dużo krócej,jestem dopiero
      na początku tej drogi, mam PCO) i jestem jak na razie zadowolona. Niewiele
      powiem o jego sukcesach, ale wiem na pewno to, że jest komunikatywny, zawsze
      dobrze poinformuje pacjentkę, chętnie odpowiada na pytania, optymistyczny
      facet, wizyty i badania są całkowicie niestresujące. Robi dokłądny wywiad, i ma
      świetną pamięć- jak przyszłam po roku nieobecności (do nowego gabinetu na
      Murawie) pamiętał nawet jakim środkiem miałam 5 lat temu leczoną nadżerkę przez
      zupełnie innego lekarza i w innym mieście. Więc nie muszę mu za każdym razem od
      nowa opowiadać całej historii choroby ani nie obawiam się że mnie pomyli z inną
      pacjentką i coś mi nie tak przepisze (o takich przypadkach u innych lekarzy
      słyszałam.)A czy będzie dziecko, to nie wiem, to nie tylko od lekarza zależy.
    • Gość: aga Re: Polna i dr. Derwich IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 10:43
      Ja chodzę do Derwicha od kilku miesięcy i jak na razie jestem zadowolona.
      Chociaż denerwuje mnie to czekanie nieraz 2-3 godz. (bo i tak się zdarzało) w
      jego gabinecie na Murawie. Chociaż z drugiej strony to jest lekarz, który nie
      patrzy na zegarek i poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzebuje. Polecam
      • ola1232 Re: Polna i dr. Derwich 12.04.03, 13:28
        Jestem na świerzu po zebranym wywiadzie na temat lekarzy lecząacych bepłodność.
        Informacje mam z wnętrza szpitala od dóch osób które tam pracują - znaczy na
        Polnej.
        Jeśli chodzi o inseminację i in vitro najlepszy w Poznaniu jest Piotr
        Jędrzejczak. Ponoć super rzetelny, ucziwy i fantastyczny specjalista. Cena
        inseminacji to 200 łotych w jego gabinecie prywatnym. Ma też osiągnięcia w in
        vitro choć plotka tez niesie, że najelpsze efekty sa w Białym Stoku.
        Jestem przed inseminacją. Maiałm zrobic ją w Intermedice ale zrobię u p.
        Jędrzejczaka. Jesli chodzi o problemy hormonalne polecam z całego serca p. dr.
        Marzenę Maciejewską. Super specjalista i złoto kobieta- sama jej
        bezinteresowną pomoc doświadczyłam.
        Sama ostatnio chodziła do Intermediki i nie mam nic złego do powiedzenia na ich
        temat. Niestety opinia nie jest zbyt dobra- szczególnie jesli chodzi o wyniki
        in vitro. Dlatego wolę już nie ryzykować- szkoda mi każdego miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka