rlena 01.02.07, 00:15 Jakie niespodzianki spotkaly Was po przyjmowaniu Clo? Okres(lub brak okresu), temperatura itp. Pozdrawiam, Marlena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka39 Re: Sensacje po Clo 01.02.07, 10:18 Ja mialam fale goraca, duze pragnienie, no i endo nie uroslo tak jak normalnie, musilam lykac estrofem na jego przyrost.Mialam 3 pecherzyki z ktorych jeden byl pekniety przy IUI a drugi sie szykowal. Odpowiedz Link Zgłoś
madziawac Re: Sensacje po Clo 01.02.07, 11:19 U mnie uderzenia gorąca, nie mogłam spać w nocy, robiło mi się słabo.Endo rosło ok tylko śluzu płodnego nie było ( też brałam estrofem). Mam za sobą 3 cykle z Clo niestety nie udało się... Odpowiedz Link Zgłoś
amryta78 Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 18:40 W trakcie branie Clo okazało sie , ze wcale nie miałam owulacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka28 Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 19:10 Ja podobnie jak koleżanki miałam uderzenia gorąca i odczuałam większe niż zwykle pragnienie. Nie zawsze miałam po CLO pecherzyk dominujący i śluz i zazwyczaj było cienkie endo. Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 19:14 Brałam 1x1 tablet.Miałam cienkie endometrim i zero sluzu . Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1016 Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 19:47 Nie odczuwałam nic niezwykłego. Około 14 dc zaczęły mnie boleć plecy (ból jak przy korzonkach) - jak się dowiedziałam typowy objaw owulacji po CLO. Już w pierwszym cyklu zaszłam w ciążę. Niestety poroniłam - ale to już z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 21:00 Większość wyżej wymienionych plus 5kg więcej Odpowiedz Link Zgłoś
antaek Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 21:57 Przytyłaś? Tak poprostu? Czy miałaś wzmożony apetyt? Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Sensacje po Clo 02.02.07, 23:24 Apetyt rzeczywiście większy, ale po prostu czułam się jakaś napuchnięta i widziałam po spodniach, że przybywa mi w biodrach Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: Sensacje po Clo 03.02.07, 01:01 W moim przypadku jest jeszcze inaczej - w ogole nie dostalam okresu(?!),jednak wyszly mi dwa negatywne testy ciazowe. Poza tym caly cykl mialam bardzo niska temperature (okolo 10 stopni nizsza od normalnej). Hmmm...wizyte lekarska mam za dziesiec dni. W poniedzialek pojde zrobic test ciazowy w przychodni. I jeszcze jedno - piersi mam tez troche wrazliwe (mniej wiecej tak jak to pamietam z poczatkow pierwszej ciazy). Jestem tydzien po terminie, w ktorym powinnam dostac okres. Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji (po Clo), a okazalo sie,ze to jednak ciaza? Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Sensacje po Clo 03.02.07, 14:46 Nie ja, ale moja znajoma była w ciąży, a testy "sikane" tego nie pokazywały... Dopiero po badaniu krwi stwierdzono ciążę. Oby u Ciebie było podobnie Odpowiedz Link Zgłoś