edytka45 PIK LH 15.02.07, 14:17 Od trzech dni robię testy owulacyjne i tak w 1 dniu wyszły 2 kreski ale jedna wyraźnie bledsza (nawe po 10 min), w 2 dniu - czyli wczoraj( 13dc) wyszły 2 kreski i jedna tylko ciut-ciut bledsza a po 10 min taka sama kolorystyka jak tej testowej kreski, w 3 dniu obydwie tego samego koloru aczkolwiek ta testowa w pierwszych sekundach cały czas jakby bledsza ale potem tak samo wyraźna!Czy to znaczy że ten pik był czy nie?? Robić nadal te testy czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamea Re: PIK LH 15.02.07, 14:32 Jesli jest tak samo wyraźna jak testowa to na pewno był pik, możesz robić kolejną, nie zaszkodzi Ci, ale z mojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć że kolejnego dnia prawdopodobnie kreska będzie słabsza lub nie będzie jej już wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamea Re: PIK LH 15.02.07, 14:56 Jeśli Ty nie widzisz śluzu to jeszcze nie znaczy że tego śluzu nie masz. U mnie jest tak że często śluz jest w środku i nie widać go na zewnątrz. Nie raz było tak, że mówiłam lekarzowi podczas owu że nie obserwuje u siebie śluzu, ten mnie brał na usg i mówił że w środku jest dużo śluzu, żebym się nie przejmowała. Odpowiedz Link Zgłoś